Kapitel 54: It did not happend!

Vi skrattade och Justin körde in på en ficka på vägen för att kunna kyssa mig. Jag la en hand bakom hans nacke. Pattie och Kenny harklade sig hela tiden men ärligt talat vi brydde oss inte ett skit! Det var jag och Justin nu.
_________________________________________________________________________
Smilla: Justin tog min hand när vi hoppade ut ur bilen. Papps var överallt och blev typ som myror när de såg oss hålla handen.
- Är ni tsm nu? Hur gick det till!? Kan vi får en puss? Kan ni berätta något? Som vanligt haglade frågorna men Justin verkade bara lugn, jag däremot blev riktigt stressad. Jag kramade hårt om Justins hand och ökade farten lite. När vi kom in på hotellet fick pappsen stanna utanför, så himla skönt! Justin pussade mig på kiinden.
- Du behöver inte fly från dem, de kommer inte skada dig när jag är i närheten. Viskade han. Jag satte handen på pannan och skakde på huvudet, varför var han så bedårande?!
På rummet blev det nästan slagsmål över vem som skulle ta duschen. Hahah! Nej, men vi brottades på skoj, Justin var snäll och tog inte i. Jag fick däremot ta i hur mkt som helst.
- Varför är du så stark! Gnällde jag.
- Jasså? Du kämpar sa Justin och började ta i. Han fick lätt ner mig på golvet. Han pussade mig på munnen innan han rusade in på toan.  Jag hörde hur duschen slogs på och jag reste mig upp och tog fram en kortlek. När Justin kom ut hade jag byggt ett korthus på fem våningar, stolt! Tyvärr så blåste Justin sönder det.
- Justin! Skällde jag på skoj. Han hade bara mysisar på sig så han hade bar mage. Han himlade med ögonen och bärde upp mig på axeln. Sen kastade han ner mig i sängen. Sen slängde han sig han också. Han hamnade på mage och jag kunde se det tydliga ärret efter kniven. Jag ryckte till i mig. han tittade förvånat på mig. Tårarna rann ner för mina kinder. Då fattade han. Jag satte mig upp och han också.
- Förlåt. Sa jag och tårkade tårarna. Han kramade mig och pussade mig på kinden.
- Det är inte ditt fel. Sa han och och pussade mig på kinden igen.
- Jo, han sa...
- Att han skulle göra det om du inte kysste honom. Men du gjorde ju det eller hur? Avbröt Justin. Jag tittade förvånat på honom.
- Hur visste du?
- Han satte upp en kamera och spelade in. sen glömde han den här. Fråga inte varför han gjorde det. Sa Justin.
- Förlåt... Sa jag igen.
- Sluta säga förlåt, det var inte ditt fel. Sa han igen och kramade mig. Justins mobil ringde och vi skulle till studion. Jag borstade snabbt håret och la det i snebena, Sen rusade jag in på toan med ett tunt vitt linne och et par grå shorts. Jag hann inte göra så mkt mer utan skyndade ut till Justin han hade tagit på sig en tröja och satt på sängen.
- Tja beauty. Sa han och pussade mig på pannan. Jag rodnade och han tog en arm om min midja.
- Aw älskar när du rodnar. Log han.
- Inte jag. Sa jag och tittade ner mot golvet så rodnaden skulle gå ner.
Scooter, Kenny, Pattie och Dan väntade på oss där nere.
- På tiden. Morrade Scooter. Jag såg på Justins min att han blev sur. Bara han inte gjorde något dumt.
Justin: Scooter hade aldrig varit så sur förut som när jag varit med Smilla. Jag fick nästan alltid lust att slå till honom nu för tiden. Men Smilla var så himla emot att slåss och sånt sen hon kommit ifrån sin pappa att jag inte ville görat framför henne. I bilen var det trångt så Smilla fick sitta i mitt knä. Scooter muttrade där framme och Smilla spände sig. Jag lutade mig fram och viskade i hennes öra.
- Remember that I love u? Hon lutade sig bak och pussade mig på kinden. Scooter såg ut att vilja mörda Smilla. I studion gick jag in och började sjunga. Jag och Taylor senare när hon kom. Men så länge sjöng jag en annan låt.
Smilla: Justin hade ryggen vänd mot oss så han inte såg vilka blickar Scooter slängde mot mig gång på gång. Till slut orkade jag inte utan blängde irriterat tbx.
Han blängde på mig hela låten. Nästa låt stod jag inte ut.
- Om du vill mig något kan du gärna säga det nu... Sa jag irriterat och borrade in ögonen i Scooter.
- Du vet redan vad jag har att säga till dig. Sa han. Till slut så kom även Taylor och började sjunga en låt med Justin. Efter ca tre timmar i studion kunde vi åka hem. Tyvärr i samma bil som Scooter men  hem kom vi ivarje fall till slut.
- Nu sätter vi på en film. Suckade Justin och slängde sig upp och ner i soffan. Jag valde Titanic lite snabbt sen satte jag mig vid honom. En timme in i filmen ringde det på dörren. Justin reste sig upp för att öppna. Jag insåg att popcornen var slut så jag gick mot köket för att poppa nya. Jag gick förbi hallen precis när Justin öppnade dörren. Selena stod där ute med en tom flaska vin i handen. När hon såg att det var Justin som öppnade slängde hon sig om hans hals och kysste honom...
_______________________________________________________________
Kommentera:)

Pray for Justin<3!

Tar förgivet att ni hört om att Justin kanske kommer hamna i fängelse. Och kommer serriöst dö om han gör det! Så: Let´s pray for Justin<3

Kapitel 53: I forgot about the brain at home

- Förlåt. Sa jag och tittade ner i golvet. Han lyfte upp min haka och tittade mig i ögonen.
- Gör inget. Log han och jag kramade honom. Sen torakade han lite nutella i ansiktet på mig.
- Fortfarande snygg. Log han och så gick vi upp på rummet. Vi tvättade ansiktena i badrummet. Sen skulle han tvunget proppa i mig lite choklad.
______________________________________________________________________
Smilla: Nästa dag ville alla till stranden. Justin fattade varför jag inte ville.
- Det fixar sig. Sa han och vi kom överens om stranden. Innan åkte vi till en doktor.
- Va? Sa jag helt förvirrad.
- Lita på mig. Sa han och tog med mig ut ur bilen. Vi gick in. En doktor kom och hämtade oss.
- Så du ville ta bort skärsår?
- Mm. Sa jag och låtsades modig. han tog fram något slags sandpapper och började sandpappara mina armar. Det gjorde sjukt ont och jag tror helt serriöst att jag dödade Justins hand men han sa inget. Efter en timme var han klar. Han smörjde min öma armar med nån kräm så gjorde det inte så ont och svulnaden gick ner.
- Vänta en timme nu så är de väck. Log han. Justin log mot mig när vi satt i bilen.
- Hur kändes det?
- Ont, men tack. Du är verkligen världens bästa. Log jag och gav honom en kram. Sen åkte vi till hotellet och packade badkläder. Jag tittade på mina armar. Bara lite röda. När vi kom till stranden var det helt borta. Justin hade med sig en stor filt som vi kunde sitta på. Jag kramade honom och förvånat besvarade han kramen.
- Tack. Sa jag och drog av mig kläderna, jag hade bikinin under. Justin drog upp mig i famen och gick ut i havet. Min kropp hade blivit typ nästan, nästan normal eftersom Justin typ tvångsmatat mig med massa feta saker. När han kom ut på midje nivå började jag spratla och klättrade upp på hans rygg.
- Kom bara ner därifrån! Skrattade Justin.
- Aldrig! Jag trivs häruppe! Tjöt jag. Han slängde sig i vattnet och jag hängde med. När vi var i vattnet satte han händer på mina höfter. Det nästan brände till på höfterna, Fjärilarna bara rusade runt i magen. Vi dök upp samtidigt från vattnet. Vi såg varann i ögonen. Först blev jag nästan rädd, jag fick inte vara kär i honom! Jag hade sagt det till mig själv. Men mina armar la sig själv runt hans hals. Han log sitt underbara leende och jag kunde inte hålla mig. Jag kom närmare och så mötes våra läppar. Hur länge sen var det jag fick känna hans läppar mot mina? Han tryckte mig närmare så jag nästan trycktes mot honom. Jag kände hans tunga komma in i min mun. Vi började strula, hehe, han var inte direkt dålig på det!
Kyssen avslutades och vi lutade panna mot panna.
- Är du säker? Frågade han.
- Om du orkar leva med mig. Sa jag och släppte hans ögon med blicken. Han lyfte upp mina haka så jag tittade in i hans bruna ögon igen.
- Alltid. Log han och fjärilarna i magen rusade runt som om de blev jagade av en mördare. Vi kysstes igen och gick upp igen för att sola. Vi hade kyssts bakom en brygga så ingen hade sett oss. Men vi tänkte att bara låtsas som inget och bara pussas när vi kände för det, folk fick komma på det när de såg det. Jag låg på rygg i solen och plötsligt la sig Justin halvft över mig. Han kysste mig på munnen och lät mig sedan sola. Scooter gick förbi och sparkad elite sand på mitt ansikte.
- Oj förlåt. Fejkade han och gick vidare. Justin morrade och var på väg att ställa sig upp men jag tog hans hand.
- Skit i det, vi badar ist. Sa jag. Vi sprang ut i vattnet och kastade oss i. Jag skvätte vatten i Justins aniskte och kastade mig väg för att han inte skulle kunna fånga mig. Han lyckades ändå. Han kysste mig i nacken och vände sedan på mig. Han la armarna till rätta på mina höfter och jag la mina om hans axlar. Sen kysstes vi. Kenny flöt förbi på en luftmadrass. Han skrattade åt oss och skakade på huvudet. Vi avbröt kyssen och tittade på honom.
- Ni två alltså. Skrattade han och flöt vidare. Jag log och bet mig i läppen. Vi kramades och jag kysste honom i nacken. Han rös till och kramade mig hårdare och lyfte mig upp. Han snurrade lite och pussade gång på gång min kind. Sen gick vi upp igen och solade det sista innan vi åkte hem. Justin skulle jobba lite på albumet. I bilen hade vi Kenny och Pattie med oss. De skrattade och fnissade hela tiden. Som om det var konstigt att vi var ihop igen.
- Gud! Jag undrar vad ni skrattar åt! Sa Justin ironiskt men man hörde att han var glad.
- Det får ni inte veta! Retades Kenny med en sån där barn röst och sånt. Vi skrattade och Justin körde in på en ficka på vägen för att kunna kyssa mig. Jag la en hand bakom hans nacke. Pattie och Kenny harklade sig hela tiden men ärligt talat vi brydde oss inte ett skit! Det var jag och Justin nu.
______________________________________
aop:) vad tycker ni?
Och Nu du identitetsbytande person, 1 kommentar för varje person;)

Kapitel 52: I just can´t

Pattie såg det från sitt fönster och ropade åt mig att komma upp till henne. Jag gjorde som hon sa och satte mig i hennes soffan. Tårarna började komma när Det ringde på min mobil. Det var Justin...
__________________________________________________________________________
Smilla:
- Hallå? Svarade jag.
- Hur är det? Frågade han oroligt.
- Okej... Sa jag lite halvft.
- Låter inte så. Sa han sorgset.
- Nej men det är okej. Sa jag.
- Förlåt, jag borde fattat varför han ville köra.
- Justin ta´t lungt, Jag är inte på en bro och tänker ta mitt liv, det var bara Ellen. Jag överlever. Sa jag. Sen startade showen och vi var tvungna att sluta. Jag och Pattie satte på TV:n och tittade.
- Så Justin det är kul att ha dig här igen! Log Ellen.
- Tack. Log han och rättade sig i stolen.
- Hur är det mellan dig och Smilla?
- Det är okej. Log han.
- Snacket går om att ni har gjort slut. Det brände lite i mig. Pattie såg den och kramade mig från sidan.
- Aa, men du vet. Biebers, vi, vi... Skojade Justin. Han drog i sin jacka sådär kaxigt och jag kunde inte låta bli att le.
- Ni?
- Får som vi vill. Skojade han. Jag tänkte efter och kom på att det var sant, han visste hur man skulle göra för att få som han ville ha det. Pattie såg att jag skrattade och slog mig löst på armen. Ellen fortsatte att snacka och ja, efter ett tag fick han sjunga boyfriend och sen var det slut. Så fort de tonade ut till svart ringde min mobil.
- Hallå?
- Hej! Det var Justin.
- Hej, mr får alltid som han vill Skrattade jag.
- Såg du? Sa han och jag hörde hur han små skrattade.
- Nä! Gissa! Retades jag.
- Hahah okej, men jag är snart hemma.
- Ses då. Log jag och la på.
- Han var snabb. Fnissade Pattie. Jag nickade. Sen pratade vi om typ allt. Hur det var hemma. Jag vågade till och med berätta hur det vekrligen var. Hon lovade att hålla det hemligt. Men då ville hon att jag aldrig skulle skära mig igen. Jag kände hur det nästan brände i armen på mig. Sen kom Justins bil in på parkeringen och han rusade ut. Jag rusade ut från rummet och ner för Trapporna. Jag tvärnitade mitt i trappan. Vi var ju inte ens ihop. Jag hörde Justin rusa upp för trappan där nere. Jag skyndade upp och Sen ställde jag mig i korridoren precis som om jag inte brydde mig om att han kom. Han kom upp och log sitt underbara leende.
- Kram?
Sa han och höll ut armarna. Jag gick fram och kramade honom. Han lyfte upp mig och snurrade runt lite.
- Ni har bara varit från varann i två timmar! Skrattade Kenny. Han stod i hissen och skrattade åt oss. Justin släppte inte ner mig. Scooter stog också i hissen men sa inget. Justin gick åt sidan så de kom förbi. Scooter blängde på mig. Jag var på humör så jag räckte barnsligt ut tungan åt honom. Han blängde förvånat på mig och gick sedan sin väg.
- Nu har du skaffat dig en kompis! Skrattade Justin och satte ner mig. jag rättade till håret och gick in till vårt rum. Slängde mig i sängen och kände mig så sjukt lycklig. Justin la sig bredvid mig.
- Vad flinar du åt!? Skrattade Justin.
- Ingen jäkla anning. Skrattade jag. Justin ställde sig upp och hämtade en nutella med två skedar.
Hur visste han att jag älskade nutella? Sen åt vi direkt ur burken. När burken var slut och det vara jag lite slut skrap kvar kletade jag in det sista in i Justins aniskte. Sen sprang jag ut ur rummet. Han jagade mig genom hela hotellet. Varje dörr jag hann komma åt smällde jag lite på så när Justin kom öppnades dem och han kom där springande som en idiot.
Han fångade mig nere i lobbyn. Han tryckte upp mig mot väggen och kletade in den sista nutellan i ansiktet på mig.
- Hahah! Snygg ändå! Log han. Vi log och tittade varann i ögonen. Han kom närmare och precis innan vi skulle kyssas vek jag bort ansiktet.
- Förlåt. Sa jag och tittade ner i golvet. Han lyfte upp min haka och tittade mig i ögonen.
- Gör inget. Log han och jag kramade honom. Sen torakade han lite nutella i ansiktet på mig.
- Fortfarande snygg. Log han och så gick vi upp på rummet. Vi tvättade ansiktena i badrummet. Sen skulle han tvunget proppa i mig lite choklad.
___________________________________________________________
Jajaj, trist kapitel I know, hade tänkt en annan sak men ni hade inte gillat det så ni få överleva med lite tråkigt så länge:)
Kom ihåg att jag ser om du kommenterar flera ggr:)
5 kommentarer till nästa:)

Kapitel 51: Hate you

- LA imorgon för oss. Log han.
- Men först ska vi köpa kläder till dig. Log han och jag himlade med ögonen. Han var hopplös!
_______________________________________________________________________________
Smilla:
- Gumman dags att vakna. Viskade Justin i mitt öra. Jag slog förskiktigt upp ögonen. Jag tittade in i Justins bruna ögon. Han stod där med en bricka,frukost på sängen? Han var verkligen helt fantastisk! Han hjälpte till att resa mig upp och satte brickan på mitt knä. Satte sig sedan mitt emot mig. Jag tittade på bordet: Jordgubbar, nutella, chokladpudding i massor, varmchoklad med viskpgrädde och pizza.
- Var är den riktiga maten? Skrattade jag. Justin log och bredde en nutellamacka till mig.
- På brickan. Log han och räckte över mackan. Jag tog den och åt snabbt upp den. Justin hade redan brett en till, men denna var med jordgubbar på.
- Varsegod. Log han och jag tog mackan. Det fanns bara två skivor bröd. Justin norpade några jordgubbar lite då och då men åt annars inget. När jag ätit upp den sista mackan räckte han över en pizza bit till mig. Jag log och himlade med ögonen men tog ändå pizzan. När den biten var uppäten räckte han över en sked att äta choklad pudding emd direkt ur bunken. Han hade också en så vi började äta den tsm. När allt på brickan var uppätet tog Justin bort den och hjälpte mig upp. Jag mådde ganska illa efter att ha ätit så mkt men Justin bara skratta åt det. Precis när jag skulle sträcka mig efter mina gammla kläder slängde han ett annat på till mig.
- Du glömde de här, de är rena. Log han. Det var en orange tröja och ett par svarta mysisar. Jag gick till toan och drog på mig dem. Borstade håret och borstade tänderna med fingret. När jag var klar Tittade jag på mig. Linnet var ganska pösig så Justin inte skulle behöva se att jag var ganska benig. Justin knackade på dörren och jag öppnade för honom.
- Hej kompis. Log han och kramade mig.
- Oj vad fort man kan fatta då. retades jag och kramade honom tbx. Sen gick jag ut ur toan så Justin fick göra sig iordning han också. Han kom ut tio minuter efter mig och såg så där jäkla snygg ut som vanligt. Han tog med mig ut i bilen och sen drog vi till stan.
Justin: Smilla hängde med till bilen. Vi hoppade in och körde mot stan. Kvällen innan hade Smilla sagt att hon bara ville vara kompisar. Jag hade redan då bestämt mig för att få tbx henne. Klart att hon inte ville va ihop med någon nu, när hon haft det så svårt, men jag skulle ha henne tbx.
När vi kom till stan stannade jag framför närmaste tjej affär. Vi gick in. Jag visste att den mista storleken som skulle finnas passade Smilla, inte svårt att räckna ut. Så jag plockade på mig så mkt klädder jag kunde. Det såg ganska kul ut för jag gick bara runt i butiken och drog till mig typ varje liten tröja jag såg, medans Smilla stog och jämförde två tröjor med varann. Till slut hade jag typ hela klädaffären på armen så jag satte upp Smilla och hennes två tröjor på axeln och bärde henen till provrummet.
- Här. Log jag och gav henne alla tröjor.
- Jaha! Du ville va här inne hela dagen! Log Smilla och gick in till ett provrum. Jag kollade Twitter så länge. Jag skrev en också: "Never let you go" När Smilla var klar så kom hon ut med en tröja.
- As fin! Log jag. Det var en pösig vit tröja.
- Jag vet inte, är det inte lite gulaktig? Funderade Smilla.
- Jag bestämmer att du köper den där. Sa jag glatt och Smilla himlade med ögonen. Sen kom hon ut med Ca 20 tröjor till, men hon ville bara köpa tio. Eller jag tror hon bara ville köpa typ 2 men jag bestämde att hon skulle köpa tio. Sen gick vi till en annan affär att och köpte massa byxor.
- Justin det räcker nu. Fnissade Smilla.
- Bara tre klänningar så. Log jag och drog med henne in i nån klänningsaffär. Där köpte vi tre klänningar. Smilla sa att det var onödigt men ibland kunde man behöva en klänning.
Smilla: Justin var så himla söt! Han bjöd på allt och jag kände mig väldigt elak när jag bara lät honom göra det.
- Du kan inte betala allt. Jag behöver inte allt. Sa jag lite oroligt.
- Jodå. Log Justin och betalade. Jag suckade men Justin bara log. Sen åkte vi hem och packade ner allt i en resväska. När allt var klart gav jag Justin en kram. Det exploderade av pirr i magen när jag kramade honom men jag kunde bara inte dra in honom i så mkt problem som han hade en gång. Han kramade mig tbx och lyfte mig lite för jag var ganska kortare än honom.
- Tack. Viskade jag i hans öra.
- Du förtjanar det. Viskade Justin tbx. Sen åkte vi till flyget och åkte mot LA. Jag var lite nervös men Justin lovade att inte berätta något om det som hänt hemma. Att vi bara skulle säga att jag bodde i en lägenhet. När vi kom ut från flyplatsen väntade Kenny på oss.
- Skön semster? Frågade han.
- Inte direkt. Mumlade jag och satte mig i bilen. När vi kom till hotellet väntade hela crewet utanför. Pattie såg glad ut över att jag var med, Ryan granskade mig och såg ut att tänka: men shit! Vad hon är smal! Dan log glatt som han alltid brukar och Kenny gick ju runt oss så jag såg inte hur han såg ut riktigt. Sen såg jag Scooter och saktade av tempot lite. Scooter tittade på mig som om han såg en spya. Justin såg på mig och sen på Scooter. Han tog mig runt midjan och tryckte mig närmare honom. Trotts att vi inte var ihop kände jag mig skyddad och trygg. Han höll mig så ända vägen upp till rummet. När han stängde dörren om oss släppte han mig. Jag kände som om benen snart skulle falla ihop. Jag lutade mig mot väggen och sjönk neråt. Justin stannade mig precis innan jag skulle nudda golvet och bärde upp mig och bar mig till sängen. Han la täcket över mig och pussade mig på pannan.
- Sov lite... Sa han och gick in till hallen. Jag la mig på sidan och somnade.
Justin: Jag stängde dörren och släppte Smilla. HOn såg så himla svag ut. Hon lutade sig mot väggen och sjönk neråt. Jag tog tag i henne. La henne i sängen och sa åt henne att sova. Jag hämtade våra väskor i hallen och när jag kom tbx så sov hon redan. Hennes läppar plutade som de brukade när hon sov. Jag suckade lite för mig själv. Det hade hänt så mkt och vi var ändå tbx där vi var för en månad sen, men nu var vi inte ihop. Det brände i mig när jag tänkte på att hon var fri att va med vem hon ville nu. Jag ville egentligen bara gråta men höll det inne. När Smilla vaknade hade jag packat in alla kläder och sånt.
- Vad är klockan? Frågade hon och sträckte på mig. Jag kollade mobilen.
- 17.30. Log jag. HOn sträckte på sig och drog sig ur sängen.
- Jag måste skaffa dygnsrytm. Fnissade hon. Jag satte mig bredvid henne.
Då fick jag ett mess. Kom hit! det var från Scooter. Jag visade henne messet och gick över till hans rum. Han väntade i hallen. Jag ställde mig en bit ifrån honom. Tittade avvaktande på honom.
- Så? Sa jag och Scooter suckade.
- Jag hoppas att ni fortfarande är vänner, bara vänner. Sa han tonlöst, utom på bara där han betonade lite.
- Ja, tack för det? Sa jag irriterat och tittade på honom igen.
- JB! Du måste ha fokus! Tjejen tar bara fokus... Jag sket i det sista. Gick bara ifrån honom. drämde igen dörren. Gick till mamma ist.
- Hej gubben! Log hon och kramade mig när jag gick in.
- hej... Sa jag trött.
- Du gillar Smilla va? Sa hon och förde mig til matbordet.
- Mm... Mumlade jag.
- Men hon vill liksom inte ha nån kille nu, när Scooter har skrämt henne så mkt. Sa jag tjurigt.
- Vänta ut henne då. Va som du brukar vara, det har du ju lyckats få många tjejr på. Log hon och jag skrattade när jag tänkte på hur många fans jag hade.
- Okej. Sa jag och gick. Mer än så behövdes inte, mamma och jag kunde prata med varann nästan i tankar. Hon visste hur jag tänkte och sånt så jag behövde inte timmar av prat för att lösa några problem.
Jag gick in till Smilla. Hon satt vid datan och kollade olika hemsidor när jag kom in. Jag satte mig bredvid henne.
- Hänger du med till Ellen imorgon? Frågade jag. Hon tittade förvånat på mig.
- Får jag?
- Klart du får! Log jag och gjorde iordning kvällsmat. För mig blev det gröt, för Smilla blev det pizza.
Nästa dag!
Smilla: Justin väckte mig med frukost på sängen igen. Med pizza från igår, jordgubbar och choklad. När vi ätit upp det satte jag på mig kläder för dagen. En svart hat med en långarmad tröja, så ingen skulle se mina skärsår. Jag ångrade att jag skärt mig. Jag skulle aldrig kunna gå med linne eller nåt sånt igen! Justin såg att jag tittade på skärsåren.
- Det löser sig, snygging. Log han och drog ner ärmarna. Scooter skulle skjutsa oss till Ellen. Justin gick en bit framför mig och precis när han hoppat in i bilen, körde den bara iväg. Jag stog där som ett fån och fattade inget. Pattie såg det från sitt fönster och ropade åt mig att komma upp till henne. Jag gjorde som hon sa och satte mig i hennes soffan. Tårarna började komma när Det ringde på min mobil. Det var Justin...
_____________________________________________________________
Jag vet att det är ett trist kapitel. Men jag tror jag kan få in spänning på nästa:)
Tänkte också att Demi får Spela Smilla. Men kommentera så läggs nästa ut!:)

Kapitel 50: Friends?

Tårarna forsade ner för kinderna på mig. Jag saknade henne så jäkla mkt! Jag gick in i huset och satte mig vid köksbordet. Funderarde på hur jag skulle kunna hitta henne. Då mindes jag! På stranden! Buskar hade rört sig! Jag rusade ner på stranden. Smög ner mot buskarna. Jag tittade bakom dem...
_____________________________________________________________________________
Justin: Den beniga kroppen vilade tungt mot sanden. Hon sov. Hennes ena arm visade massor av skärsår. Hon var benigare än jag mindes henne. Sprit lukten brände i näsan och sprit och ölflaskorna låg i en hög längre bort. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag tog ena armen under hennes hals och den andra runt hennes knävek. Sen bärde jag upp henne. Hon stank sprit men jag brydde mig inte. Jag kom upp till strandhuset och la henne i sängen. Sen satte jag mig lutad mot väggen och väntade på att hon skulle vakna. Efter en timme vaknade hon. Hon slog förskiktigt upp ögonen. Kände en kudde och täcke. Hon satte sig panikslaget upp. Sen såg hon mig. HOn försökte rusa ut men jag hann ta tag i hennes arm. Hon kved till när jag tryckte mot hennes handled. Jag borrade in ögonen i henne. Hon gjorde som jag. Lät ögonen borra i den andres. Vi mätte vem som kunde titta på samma sätt på den andra, vem hade kontrollen?
Till slut tittade Smilla bort. Jag lugnade mig jag hade ringen i fickan. Jag släppte lite på hennes hand så den väckades ut. Jag satte på ringen igen. Hon suckade och tittade lidande bort. Jag försökte krama henne men hon stötte bort mig.
- Justin, låt mig bara gå. sa hon, hennes tårar började komma.
- Varför skulle jag? Sa jag surt och höjde ögonbrynet. Hon torkade tårarna och sjönk ner på golvet.
Smilla: Justin följde med ner och satte sig bredvid mig. Han tog min arm och tittade på skärsåren. Han grät. Tårar som sakta rann ner för hans kinder. Jag hadeinte orken att göra något. Ville bara falla ihop. Jag lutade mig mot killen som en gång varit min och suckade.
- Varför lyssnade du på Scooter? Frågade Justin sorgset.
- För att han hade rätt... Svarade jag.
- Så du sårar mig mindre när du skär dig, dricker, knarkar och inte äter? Sa han.
- Det var ju inte direkt meningen att vi skulle träffas... Sa jag tyst. Jag svlade tårarna och försökte ställa mig upp men orken bara drog ner mig igen.
- vad hände med glada Smilla? Hon som jag träffade på stranden som alltid skulle kramas med magneter? Frågade Justin. Jag log åt minnet.
- Hon fick problem. Sa jag tyst. Justin lutade sig mot mig igen.
Du behöver duscha. Sa han. Jag kände hur han log lite. Jag log också.
- Vet. Sa jag.
- Men du kommer bara sticka ifrån mig... Suckade Justin. Det skärde i hjärtat på mig.
- Kan vi inte bara vara vänner? Jag ger dig så mkt porblem. OM vi är vänner så...
- Jag fattar... Avbröt Justin. Tårarna rann ner för mina kinder men jag ansträngde mig för att det inte skulle märkas.
- Ta en dusch. Sa Justin och släppte ut mig. Jag gick in till badrummet och duschade,hur länge sen var det jag duschade? två- tre veckor? När jag var klar kände jag mig renare än jag någonsin gjort förut. Jag tog på mig en badrock och lånade en tröja av Justin. Sen kom jag ut i min vanliga uotfit som jag brukade ha när det en gång jag jag och Justin. Han pussade mitt blöta hår och bärde mig till sängen. han hade bytt lakan. Han la förskiktigt ner mig. Han blundade när han kände mina revben.
Justin: Jag ville bara släppa Smilla när jag kände den magra kroppen. Jag suckade tyst och la ner henne i sängen. väldigt förskikigt i rädsla över att hon kanske skulle gå sönder annars.
- Justin jag vet att du tycker jag är smal...
- Inte smal, benig. För typ en månadsen var du smal, nu är du ett skelett. Avbröt Justin. Då ringde Justins mobil. Han kollade skärmen och svrade sen.
- mm
-mm
- okej
- vi kommer snart. Han la på och jag tittade frågande på honom.
- LA imorgon för oss. Log han.
- Men först ska vi köpa kläder till dig. Log han och jag himlade med ögonen. Han var hopplös!
____________________________________________________________________________
did you like it?
kommentera:)

Kapitel 49: Still love u

- JB! Du måste komma hit nu! Skit i bruden du kan hitta någon annan! Sa han ilsket. Mamma hade berättat att det var Scooters fel. Jag svarade honom inte, tänkte aldrig prata med honom igen. Om jag inte fick prata med Smilla skulle jag inte prata med honom. Jag la på och la mig i sängen och somnade.
______________________________________________________________________
Smilla: Jag vaknade med en hemsk huvudvärk. Jag tog lite sprit och somnade om. Varför skulle jag ens vakna? Jag vaknade igen av att några tejer kom förbi stranden. De pratade om Justin.
- Så Justin Bieber är ledig nu alltså?
- Ja, och han är här. Hans strandhus ska vara här någon stanns. Jag bryddde mig inte mer om dem, jag somnade om ist.
Senare på dagen fick jag tag på knark. Jag blev så jävla glad! Jag drog ner det i armen och kände hur avslappnad jag blev. Sen satt jag där i min "grotta" hög och avslappnad i flera timmar. Jag somnade och vaknade med gråten i halsen. Jag fingrade på ringen jag hade runt handen. Jag älskade honom, skulle aldrig sluta. Men ringen tillhörde honom. Jag visste att jag hade några kuvär i väskan, om jag skulle vilja skicka ett brav till honom. Jag skrev på en lapp och la i: " Still love you, hope you forgett me<3"
Justin: Jag hade stannat en vecka till för att leta efter Smilla. Hon hade slutat svara på mina samtal. PLötsligt smällde det till i brevlådan utanför. Jag tittade ut genom fönstret. Ett mörkt hår fladrrade iväg snabbt. Jag kastade mig ut från det öppna fönstret. Jag var snabbare än Smilla men inte så snabb att jag kunde komma ikapp henne. Snart såg jag henne inte längre, men jag slutade inte springa. Det sista jag såg av henne var att hon sprang in i skogen. Jag sprang rätt igenom. Jag kom till en klippa. Jag såg en smalkropp kasta sig ut från stupet. Jag sprang dit ocg såg ner i vattnet. Hon simmade mot stranden. Jag såg på hastigheten när hon simmade att hon var svag. Vågorna sköljde henne fram och tbx.
- Smilla! Skrek jag ut efter henne. Hon kom till stranden och fortsatte springa, men hon var svag. jag sprang in i skogen och ut på stranden. Jag såg henne inte.
- Smilla! Ropade jag. Inget svar. Tårarna rann ner för kinderna på mig och jag gick hem. Jag kollade brevlådan. " Still love you, hope you forgett me<3". Ringen låg i. Tårarna forsade ner för kinderna på mig. Jag saknade henne så jäkla mkt! Jag gick in i huset och satte mig vid köksbordet. Funderarde på hur jag skulle kunna hitta henne. Då mindes jag! På stranden! Buskar hade rört sig! Jag rusade ner på stranden. Smög ner mot buskarna. Jga tittade bakom dem...
__________________________________________________________
Finns hon där? Eller är hon ute?
Kommentera för nästa!:)

Kapitel 48: The pain

- Var var du för tre år sen när jag behövde dig som mest? Frågade jag.
- Jag letade efter dig. Log Justin och kysste mig.
__________________________________________________________________________
Smilla: Justin hade låtit mig sova på morgonen. Han hade skrivit en lapp.
ville inte lämna dig ensam baby, men albumet måste bli klart och du sover ju så gulligt!<3
/ Love u"
Jag log mot lappen och kollade klockan. Den var ett. Snart var han hemma alltså. Jag satte mig vid datan. När klockan blev två kom han inte. Inte heller halv tre eller tre? Jag bestämde mig för att inte oroa mig han hade säkert bara fått jobba över. När klockan blev sex så blev jag faktiskt rädd. Jag ringde hans mobil men han svarde inte. Klockan sju visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Halv nio ringde min mobil.
- Hallå? Svarade jag stressat.
- Hej, du borde komma till sjukhuset. Det var Kenny som ringde.
- Vem ligger på sjukhus? Frågade jag skrämt.
- Justin... Svarade han. Jag kastade mig på nästa buss till sjukhuset. När jag kom dit stod Pattie och väntade på mig. Hon såg skräckslagen ut.
- Hej gumman. Sa hon.
- Vad hände? Frågade jag skrämt.
- Det var en kille som högg honom i ryggen... Sa Pattie. Allt blev helt svart för mig. Josh.
- Hur mår Justin då? Frågade jag med gråten i halsen.
- Okej, Han har ont men mår väl bra för sitt tillstånd. Sa Pattie. Hon försökte krama mig men jag gjorde inget för att krama henne tbx. Tårarna forsade ner. Jag gick mot Justins rum men Scooter hann fånga upp mig.
- Nu ska du ha en sak jävligt tydligt. Nästa sak du säger till Justin är att du vill göra slut. Eller tror du att jag inte vet. Killen lämna för fan en lapp om det. Så nu är du en jävligt lydig flicka och går och gör slut med Justin.
- När han blivit huggen i ryggen? Grät jag.
- Ja! Fräste Scooter. Jag älskade Justin, men Scooter hade rätt det var mitt fel. Jag gick in till hans rum och när sköterskorna lämnat rummet sa jag det.
- Justin jag älskar dig, men detta är mitt fel. Det är bäst om vi gör slut. Tårarna forsade ner för mina kinder. Justin tittade på mig som om jag sagt att han skulle dö om två minuter.
- Smilla sluta. Det är inte ditt fel. Skräm mig inte så... Sa han och tittade in i mina ögon. Jag tittade bort.
- Älskar dig... Sa jag och gick ut ur rummet. Jag hörde honom skrika efter mig men då började jag springa. UT ur sjukhuset. Jag såg Scooters belåtna min när jag sprang förbi. Jag sprang till hotellet. Tårarna tog aldrig slut! Jag kollade mitt konto. Precis så det räckte till en biljett hem. Jag packade min saker i en väska och grät floder. Sen skrev jag ett brav till honom också. Jag la det på sängen och lämnade sedan rummet. Jag åkte till flyget och sedan var jag snart hemma. Justin ringde min mobil. Jag ville inte krossa han så så jag svarde.
- Hallå?
- Var är du?
- ca 5000 meter över marken. Sa jag och kände hur tårarna rann.
- Sluta! Kom hem! Skrek Justin i luren.
- Justin jag sa det ju på sjukan. Jag älskar dig men...
- Du lämnar mig! Varför? Avbröt han.
- För du får bara problem med mig, du kommer hitta någon annan som förtjanar dig. Jag är inte den tjejen. Jag är tjejen som bara ger dig problem, tjejen som bara skadar dig.
- Du skadade mig aldrig när du var med mig... Grät Justin från andra sidan luren.
- You don´t have to forgive me, Just forget me. Grät jag och la på. Efter några timmar var jag hemma. Jag bestämde mig för att sova i Justins sommar hus denna natten och sen lämna det. Jag gjorde så. När jag somnade den natten drömde jag drömar. Om mig och Justin. Mest om vår första kyss. När jag vaknade mådde jag illa. Jag saknade Justin. Jag dog helldre nu än levde utan Justin. Men då kanske jag skulle krossa honom helt. Mitt hat växte mot Scooter. Jag packade mina saker. Skrev ett till brev och lämnade sedan huset.
Jag hade inga pengar till hus så jag började leta efter ett ställe att hålla till på. Jag hittade ett ställe, typ en grotta bakom några buskar. Ganska nära Justins hus, men inte så nära att han skulle kunna se mig. Min första dag fattade jag att jag behövde mat och sånt. Jag gick ut på stranden för att leta burkar. Inget. Men en gubbe sa att om han fick klämma på min rumpa skulle jag få 100 spänn. Jag kände att jag inte längre kunde komma lägre utan lät honom och fick pengarna. Då kunde jag köpa mat för dagen. Jag köpte massa nuddlar så hade jag mat för ett ganska bra tag framöver. Min mobil ringde. Det var Pattie. Jag fundareade på om jag skulle svara och bestämde mig för att plåga mig lite till, för jag förtjänade det.
- Smilla? Sa jag.
- Justin pratar inte med någon. Varför? Jag berättade för henne om Josh och hur Scooter röt åt mig och att jag älskade Justin men att Scooter hade rätt.
- Hälsa bara Justin att jag älskar honom. Sen la jag på. Scooter ringde efter ett tag men jag tänkte faktiskt inte svara honom. Jag hatade killen! Jag hittade en gammal flaska på stranden. Slog sönder den och skärde in ett hjärta i min hud. Jag kände smärtan men jag ville bara ha smärta.
Justin:
- Mamma jag måste hem.
- Du måste bli frisk först.
- Men jag är frisk!
- Nej...
Jag slutade sedan prata med folk. Läkarna fick bara nickar och skakningar med huvudet. Mamma pratade jag inte med över huvudtaget. Efter en vecka fick jag komma ut. Jag tog första bästa plan till Malibuo. I strandhuset låg det ett brav från Smilla.
" Hej<3
OM du ser brevet har du kommit hem och sett att jag inte är här. Ville bara skriva att jag antagligen inte kommer överleva den kommande veckan men jag ville ända att du ska veta att jag älskar dig mer än jag äslkar hela världen. Jag är ledsen över att jag sårat dig så mkt. Men det är bäst så här. Som jag sa i telefonen: You don´t have to forgive me, Just forgett me<3
/ Love u"
Jag stack ut på balkongen och skrek efter henne.
- SMILLA!! Skrek jag. Inget svar. Jag bestämde mig för att gå ut och leta efter henne. Jag kollade skogen, stranden och stan. Jag funderade om hon kanske skaffat eget hus. Men hon hade väl inte så mkt pengar? Hon hade väl bara så det räckte till en flygbiljett. Jag fortsatte leta.
Smilla: Jag hörde Justin skrika. Jag gömde ansiktet i händerna. Jag såg honom gå på stranden och leta efter mig. Jag tittade på honom, lika vacker som alltid. Jag såg honom lämna stranden. Jag ryckte åt mig spriten jag snott från en gubbe på en pubb och drack tills jag somnade. När jag vaknade var det natt. Dags att jobba då? Jag gick upp och tittade efter killar som verkade fulla. Många! Drog åt mig lite sprit och sen så samlade jag på mig några killar som fick tafsa för pengar. Jag grät inte längre när de gjorde det, jag förtjänade ändå inte bättre. Jag fick lite sprit och drack mig sedan full. Sen raglade jag hem till min "grotta". Jag vaknade nästa dag av att solen sken i mina ögon. Jag kände hur jag stank sprit. Jag hittade en av flaskorna och skärde mig en gång till. Smärtan renn över armen. Skönt! Jag hörde hur någon var på stranden. Jag tittade mellan grenarna. Det var Justin! Jag gömde mig så gott jag kunde. Han var otäckt nära. Bara några meter. Jag bad till gud att han inte skulle se mig. Bönen besvardes och han lämnade stranden efter ett tag. Jag skärde ett till sår. Sen viskade jag tyst för mig själv: Ett sår för skiten i mig, ett sår för längtan i mig...
Justin: Jag gick från stranden, det stank sprit där och jag gillade det inte. Jag hade först tänkt ringa Smilla, om hon var på stranden skulle hon höra mig. Men jag ångrade mig sedan, varför skulle hon svara?
Jag gick hem. Undrade var hon var. Jag hade sett en artikel om henne i tidningen, men det var bara om hur vi gjort slut.
Jag la mig i sängen när jag kom hem. Scooter ringde.
- JB! Du måste komma hit nu! Skit i bruden du kan hitta någon annan! Sa han ilsket. Mamma hade berättat att det var Scooters fel. Jag svarade honom inte, tänkte aldrig prata med honom igen. Om jag inte fick prata med Smilla skulle jag inte prata med honom. Jag la på och la mig i sängen och somnade.
_______________________________________________________________________________
5 kommentarer för nästa:)

Kapitel 47: I was after you

Innan jag somnade kände jag på hennes sdia igen, revbenen kände tydligt...
____________________________________________________________________________
Justin: När jag vaknade hade täcket halkat ner. Smillas tröja hade åkt ganska högt upp och man såg hennes mage. Revbenen syntes mer än de kändes och jag mådde illa av att se en så smal tjej. Jag hade aldrig tänkt på att Smilla var så smal men det var ju ett under att hon inte gått av som en tändsticka! Smilla sträckte på sig och blev ännu smalare än tidigare, jag blev tvungen att titta bort.
- Morgon. Sa Smilla medans hon drog ner tröjan.
- När blev du så smal? Frågade jag anklagande.
- Vadå smal? Sa Smilla förvirrat. Hon tittade ner på sin kropp med avsmak.
- Ja, du går ju snart av. Svarade jag.
- Jag är inte smal, kolla, jag är tjock som fan! Sa Smilla och drog i lite skin som skulle föreställa fett.
- Lägg av, det där är skin. Men serriöst, jag har badat med dig! Jag har aldrig sett dina revben förr. Sa jag. Smilla höjde ett ögonbryn och retse sig upp. Hon drog upp tröjan lite framför spegeln.
- Jag ser inga revben. Sa hon. Jag gick bakom och la mina händer över dem.
- De här. Sa jag och klämde lite.
- vaddå? Det är normlt. Sa Smilla. Hon drog ner tröjan igen.
- Nej det är det inte. Sa jag och lutade mig över henne och pussade henne på kinden.
När vi åt frukost så gav jag Smilla det ljusa brödet. Efter det mysmatade jag henne med kakor. Jag blev faktiskt lite rädd över att hon var så smal.
Smilla: Klart jag fattade vad Justin gjorde när han började mysmata mig med kakor. Men det var ju gulligt av honom att bry sig så jag spelade med. Efter det så tvingade han i mig lite choklad också.
- Justin jag fattar vad du gör asså.
- Bra, ät då. Log han och räckte chokladen. Jag åt en ruta men räckte tbx resten. Han tog den inte men jag vägrade äta mer.
Justin drog till studion efter det. Jag hängde inte med, för jag ville inte träffa Scooter. Justin hade berättat hur Scooter lagt upp det hela för att få det att låta som om det var mitt fel. Så jag hade ingen lust att träffa Scooter. Justin drog och jag la mig i sängen och kollade twitter och FB. Efter några timmar slog det i dörren. Jag tittade inte upp för jag läste en grej på Twitter. Någon satte sig bredvid mig. Det luktade inte som om det var Justin. Jag tittade på personen, det var Josh!
- Tja snygging. Log han, fortfarande inte alls lika snyggt som Justin.
- Vad vill du? Frågade jag irriterat och la ifrån mig datan och reste mig.
- Mycket, med dig. Log han och reste sig upp efter mig. Han la händerna kring mina höfter. Jag drog bort honom, men han la tbx dem.
- Men jag vill inget med dig! Så stick! Fräste jag och gick en bit bort från honom.
- Så synd för dig då. Du får helt enkelt göra som jag säger, eller så går det illa. Log han farligt.
- Vaddå illa? Frågade jag och döljde min rädsla. Josh tog fram en kniv ur fickan, vass och redo att dräpa vem som helst. Jag ryckte till och tog ett steg bakåt.
- Du behöver inte vara rädd, dig kommer jag inte skada. Men gör inte som jag säger så kommer jag kanske göra något med Justin. Han log ännu värre, en ont leende. Han ställde sig bakom mig.
- Jag kommer bakifrån och sticker honom i ryggen. Viskade han i mitt öra. Han lät knivspetsen känna min rygg och snurrade lite på den. Jag spände mig, helldre mig än Justin!
- Sen när han redan ligger på marken, och ser döden i ögat. Sa han och snurrade på mig så jag såg in i hans ögon.
- Så skär jag av hans fingrar. Sa han och lät kniven leka med mina fingrar.
- Sen skär jag av hans hår och ger det till dig. Så du har ett mine av honom. Log han och lät fingarna leka med mitt hår. Jag svalde, tårarna började rinna. Han torkade bort dem och såg skadeglad ut men med en bandling av falsk medkänsla.
- Så så så, inte gråta. Om du gör som jag säger kommer ju inget hända, eller hur? Jag tittade honom inte i ögonen.
- Så det första du ska göra är att kyssa mig. Det ryckte till i mig. Han tryckte in mig mot väggen med kniven mot min hals. Hans ansikte kom närmare. Jag vände bort det och han tittade argt på mig. Han närmade sig mig igen. Jag mindes varje ord han skulle gjort med Justin så jag kysste honom. När vi var klara hade kniven gått mot sidan av min hals ist. Läskigt nära. Plötsligt öppnades dörren och Justins glada ansikte tittade in.
Justin: Jag såg Josh stå lutad mot henne. Hon hade tårar som rann ner för kinderna och Josh log hånfullt mot mig. Han hade något i handen. När jag tittade en gång till såg jag att han hade en kniv i handen instoppad bakom hennes hår men tillräckligt synlig för att jag skulle kunna se den.
- Justin gamle vän. Log han fortfarande med kniven mot hennes hals.
- Vi är inte vänner. Låt henne bara vara. Sa jag avvaktande.
- Inte efter vår lilla kyss, ska vi göra det igen Smilla? Log han mot henne. Smilla tittade inte på honom. Tittade ner i golvet.
- Nehepp! Sa han ilsket och drog snabbt kniven från henne. Hon kved till och nästan föll ner lutad mot väggen med knäna uppdragna mot hakan. Hon kupade handen vid sidan av halsen, jag kunde se hur hennes hand färgades röd.
Josh gick bara förbi mig men hann knuffa till mig hårt i ryggen. Smilla grät från andra sidan rummet. Jag sprang över till henne och bärde upp henne och la ner henne i sängen. Medans jag ringde sjukvårdarna strök jag henne över ryggen. Efter bara någon minut kom sjukvårdare in. De kollade snabbt på såret och konstaterade att det inte var så farligt som vi trott utan att det skulle bli ett ärr och att de bara skulle rengöra såret. Smilla rörde på sig av smärta när de försökte rengöra såret. Det skrek i mig när hon grät av smärta. Hon kramade min hand. Hon kved av smärta hela tiden.
- Vi kan inte göra något om du inte litar på oss... Suckade en av sjukvårdarna. Smilla stängde ögonen och grät.
- Låt mig försöka. Sa jag och gick över till dem.
Smilla: Justin reste sig och gick över till dem. Svedan från såret blev hemsk men Justin var den ända människan på jorden jag litade på. Jag kved och grät men var stilla när Justin förskiktigt duttade rent såret. Efter ca fem minuter var han klar. De satte något knäppt plåster på och sen gick de. Smärtan började lindra och jag kunde le igen. Justin la sig bredvid mig.
- Tack Mr: Dr: Bieber. Log jag. Jag tror det där leendet bara blev en grimars men jag tror han fattade.
- Ingen orsak log han och kramade mig hand.
Efter några timmar hade vi tittat på en film och ätit glass. Sen la vi oss i sängen igen. Justin lekte lite med mitt hår och tittade in i mina ögon.
- Var var du för tre år sen när jag behövde dig som mest? Frågade jag.
- Jag letade efter dig. Log Justin och kysste mig.
_____________________________________________________________________________
5 för nåsta!:)

Yes!

Nu har datan uppdaterats eller nåt så jag kan se IP-adresserna!:D Så nu kan ni inte skriva flera ggr utan att jag vet det! Mohahahaha! Nu era jävlar! ;)
hahah ville bara skriva det, nästa kapitel kommer snart:)

Kapitel 46: Fool

Justin spelade ledsen och var så söt att jag höll på att dö. Jag pussade honom på läpparna och han kysste mig tbx. Plötligt kände jag hans tunga mot mina läppar och vi började strula.
- Sluta smaska där bak! Ropade Kenny och vi började skratta.
- Varför vänta tills du är 25? Frågade Justin på skoj.
- Äckliga idiot. Skrattade jag och knuffade undan honom.
________________________________________________________________
Smilla: Näst morgon skulle vi till studion igen. Scooter knackde plötsligt på dörren och jag skyndade med Justin mot dörren.
- Yo bro! Nu drar vi till studion! Log Scooter högjutt mot Justin. Men när jag kom satte han en stoppande hand framför mig.
- Inte du idag. Sa han surt och stängde dörren om dem. Jag hörde Justin prata med honom där ute men ingen öppnade dörren. Jag gick tbx till köket, lite smått sårad kände jag mig faktiskt. Men under tiden som Justin jobbade bestämde jag mig för att städa, vi hade verkligen grisat ner rummet. Jag plockade tvätt och diskade disk. Gjorde rent handfattet som varr fullt av gammla tandkrämsrester och bytte lakan och sånt i sängen. När jag var klar med det satte jag mig fram för en film med popcorn och väntade på att Justin skulle komma hem. Klockan två hörde jag steg utanför. Jag log för mig själv men kunde inte titta bort från filmen, den var riktigt bra! När Justin kom in genom dörren satt jag fortfarande där jag satt, såklart.
- Hej! Din jävla dissare! Skrattade jag från soffan. Han såg inte ett tugg road ut av det utan sparkade bara av sig skorna och satte sig på armstödet av soffan.
- Vad är det? Frågade jag och la huvudet på sne. Han lyfte bara ögonbrynet och tittade på som: Det borde ju du veta!
- Serriöst vad är det? Sa jag, ännu mer förrvirrat.
- Skivans sånger har läkt ut. De gjorde det igår. Sa Justin och betonade igår.
- Ne? Gud vad synd! Sa jag och försökte krama honom men han backade bara undan. Han lyfte han ögonbrynen igen. Då fattade jag vad han menade.
- Är du helt jävla allvarlig!? Tror du jag läckt sångerna?! Serriöst Justin? Frågade jag. Om han verkligen trodde det asså, då! Han sa inget uan fortsatte med stirrande och höjdaögonbryn.
- Prata? Frågade jag.
- Du var där igår, den ända "utifrån" som inte är någon i crewet. Sa han, fortfarande het nollställd blick. Jag blev helt förbnnad! Jag reste mig upp och gick därifrån. Jag drämde igen dörren efter mig. Justin kom inte efter. Jag stack ifrån hotellet. Jag gick en jätte lång bit. Sen började jag springa, springa, springa, så långt jag kunde komma! Plötsligt ropade någon på mig. Jag tittade mig runt omkring. Sen såg jag Selena. Hon sprang fram till mig.
- Hej! Log hon.
- Hej. fejk-log jag.
- Vad har hänt? Frågade hon.
- Va? Inget? Fejkade jag igen.
- ljug inte. Kom igen vi drar till mitt hotell och snackar. Jag bahöver sällskap. Log hon och vi gick till hennes hotell,ca bara en kilometer från där vi stog.
- Så berätta varför du inte är med Justin för första gången på för alltid. Sa hon när vi kommit in till hennes rum. Hon satte sig ner i soffan och jag satte mig på andra sidan, så satt vi mittemot varann.
- Hans låtar till skivan har läckt ut. Och jag hängde med honom till studion igår...
- Så han trodde det va du? Avbröt Selena. Jag nickade sorgset. Tårarna började tränga fram bakom ögonen. Jag svalde strängt ner dem.
- Vilket jävla!... Sa Selena men stannade där.
- Asså jag vet inte jag tycker synd om honom för att hans låtar läckt ut med sur för att han tror att det är du. Sa Selena.
- mm Samma här. Min mobil ringde till. Jag tänkte inte på att titta vem det var utan svarade.
- Hallå? Svarade jag.
- Var är d... Där avbröt jag samtalet. Det var Justin, honom tänkte jag inte prata med.
- Justin? Frågade Selena.
- Mm. Sa jag surt. Mobilen ringde igen. Jag tryckte av samtalet och började prata med Selena ist. Han ringde flera ggr men jag vägrade svara. Inte förens efter ca 4 timmar svarade jag.
- Men vad!? Sa jag surt i luren
- Smilla, var är du? Frågade Justin från andra sidan luren.
- På ett hotell? Svarade jag bara.
- Vilket? Frågade Justin.
- ... Jag svarde inte. Ville inte ha honom här.
- Hallå? Frågade han igen.
- Jag kommer sen. Sa jag surt.
- Men jag vill prata nu. Sa Justin ledset. Det skärde i mig att han var ledsen men samtidigt fattade jag inte hur han tänkt om jag läckt sångerna.
- Synd för dig då. Sa jag och la på. Selena såg medlidsamt på mig när jag lagt på.
- Du är sjukt hård mot honom. Sa hon.
- Han förtjännar det. Sa jag och satte mig bredvid henne.
- Vi sätter på en film. Sa Selena senare. Vi satte på en komedi och klockan 23.30 gick jag hem. Vi delade telefon nr så vi kunde smsa och sånt.
När jag kom hem låg Justin inte i sängen och sov. Jag kollade vardagsrummet. Inget. Jag kollade köket. Inget. Inget i badrummet heller. Men precis när jag skulle stänga dörren där såg jag en pil som pekade ut genom fönstret. Jag klättrade upp för en brandtrappa och kom upp på taket. Där stog ett bord, med massa presenter på. Men bredvid stog  Justin. Han sneddade upp ena mungipan till ett leende när jag kom. Han gick fram mot mig och la händerna prövande om mig. Jag insåg hur mkt jag saknat honom och slängde mig runt halsen på honom.
- Förlåt. Viskade han i mitt öra. jag svarade inget, bara njöt av att vara i hans famn igen. Sen visade han mig till bordet med alla paket.
- Men! Det hade räckt med en kram? Log jag. Men han räckte mig första presenten. Jag öppnaden den väldigt försikigt, för att retas. Justin ställde sig bakom mig och tog mina händer. Styrde dem som en robot. Sen slet han upp paketet. I den var det ett guldhjärta. Jag öppnade det och inuti var det en bild på oss. Han log och jag gav honom en kram.
- Gillar du det? Frågade han.
- Klart jag gör. Men varför så många? Frågade jag och såg ut över bordet fullt med presenter.
- För att du är värd det. Savrade Justin och pussade mig på kinden. Sen öppnade jag alla paketen. Justin hjälpte mig. Jag fick ett berlockarmband med två berlocker. En med ett hjärta och ett med en napp på. Jag tittade frågande på Justin.
- För oss och för din lillebror. Log han och hjälpte mig på med det. Sen fick jag ca 4 örhängen, en ram med oss på bild i, En bukett med rosor, ett par nya skor ( sneakers), en nalle som höll ett hjärta där det stog Sorry, but I love you, En ask choklad, och till slut en filt. Han log när jag öppnade den.
- Så jag kan göra så här. Log han och la den runt om mig. Jag lutade mig mot honom och kröp in i hans famn.
- Jag älskar dig. Sa jag.
- Jag älskar också. Sa Justin och kramad emig lite hårdare.
Justin: Smilla måste varit trött för hon somnade ganska snabbt i min famn. Jag bar ner henne för bransstegen och in genom badrumsfönstert. Jag hade inte tänkt på det förrut men jag började fundare om hon var FÖR smal. Jag kände revbenen sticka ut från sidorna ppå henne och hon vägde liksom inget. Jag stack in en hand under filten och kände på hennes reveben. Hon var verkliegn för smal! Jag la henne i sängen och lade ett täcke över henne. Hämtade sedan ner alla presenten innnan jag la mig bredvid henne för att somna. Innan jag somnade kände jag på hennes sdia igen, revbenen kände tydligt...
_________________________________________________________
Jag vet, blö! Trist som satan men aa.
3 kommentarer för näst:)

Kapitel 45: How many kids do you want?

- Du kunde ju inte veta att han skulle vara ett sånt svin ikväll. Men jag är glad att du inte slog honom, det hade verkligen inte varit bra. Asså jag skulle aldrig kunna se dig skadad. Sa jag och la armarna kring hans hals.
- Du skötte ju slagsmålet så bra ändå. Log Justin och kramade mig hårt.
- Men Justin du får inte slåss. Om något händer med dig... Du är hela min värld. Det finns bara du.
- Jag slåss bara om det är för dig. För jag älskar dig. Sa Justin och kysste mig.
_________________________________________________________________________
Justin: Jag skulle iväg till studion idag för att jobba på Believe. Smilla kanske skulle få hänga med. Men Scooter var osäker eftersom han inte ville att några låtar eller något sånt skulle läcka ut innan vi läcker dem. Klart att jag sagt till honom att Smilla inta var någon spion eller något, att hon var äkta. Men Scooter visste inte riktigt än. Jag väckte Smilla och gjorde i ordning frukost.
- Gumman, vakna. Vi ska till studion idag. Smilla rörde sig lite och tittade in i mina ögon. Hennes vackra blå ögon tittade in i mina. Hon sträckte på sig och log.
- Studion? Okej. Log och och drog sig ur täcket.
- Du passar så bra i mina tröjor. Fnissa jag och kramade henne bakifrån. Sen gick jag bort till köket och gjorde frukost.
I studion välkommnades Smilla lite halft av Scooter. Han var inte glad i att ha henne där. Jag gick in i studion och började sjunga. Idag skulle vi jobba på Boyfriend till skivan. Smilla satt i en av stolarna i studion och log hela tiden. Efter hela boyfriend, alla extra lager av sång som skulle vara med där fick jag gå ut till Smilla.
- Dukig du är. Log och och kysste mig.
- Jag som trodde att han skulle vila munnen. Retades Kenny.
- Alla har vi olia sätt att vila. Log jag och släppte inte Smillas ögon med blicken.
- Tydligen. Tjurade Scooter. Han brukade vara shysst men inte idag inte. Efter tio minuter pause fick jag gå in igen. Det ringde i Smillas mobil och hon lämnade rummet. Jag hann sjunga nästan 7 låtar med alla extra på lägg och sånt innan hon kom tbx. Hon såg arg och annorlunda ut. Jag var mitt i en låt och kunde inte bara gå ut och se vad som hänt men man såg hur hon försökte få undan den känslan. När låten Maria var klar fick jag gå ut och kolla vad som hänt.
- Vad länge du var borta då. Log jag och lyfte upp Smilla i famnen på mig. Jag var egentligen klar men själva sjungandet nu. Vi skulle bara kolla att allt lät bra.
- Mm, Mamma ringde. Idioten är gravid i 7 månaden. Sa Smilla frusterat. Vid detta laget visste nästan alla mina fans och såklart alla i mitt crew hur Smillas mamma och pappa var, inga goda nyheter.
- Okej. Ringde hon och sa det? Frågade jag. Jag vile bara sparka mig själv när jag hörde mig säga det.
- A, hon sa att jag borde komma och hälsa på min lillebror, när han är född. Men asså, visst jag kan hälsa på min bror. Bara jag vet att min mamma inte är i närheten.
- Sa du så? Frågade jag.
- Typ. Fast kanske med lite högra röst och lite med svordommar. Log hon och fick resten av oss att le också.
- Men det fixar sig. Klart du ska hälsa på din lillebror. Log jag och tänkte på Jaxon och Jazmyn.
- Klart jag vill träffa honom. Men mormor kanske kan komma med honom till nåt fik eller nåt. För jag vill serriöst inte träffa mamma.
- Det fixar sig. Log jag och la en arm kring henne. Sen återgick vi till jobbet. Smilla log hela tiden, mest när jag kysste henne.
På vägen hem pratade vi väldigt mkt om ungar och hur söta de var. Jag halkade hela tiden in på att få säga något om Jaxon eller Jazmyn.
- Jag lovar! Din lillebror kommer vara jätte söt! Nästan lika söt som du. Log jag och tog hennes hand. Kenny körde oss och pratade han också.
- Så när skulle du vilja ha barn då Smilla? Log han och tittade bak mot oss.
- Jag vill ha barn tidigt. Log hon typ 25-27. Log hon och kramade min hand. Kenny fnissade lite retsamt mot oss.
- Hur många då? Frågade han.
- Tio! Ropade jag ut. Smilla pussade mig på kinden och log.
- Dream on! Sa hon glatt och jag skrattade åt hennes min.
- Isf får du gå upp och ta hand om dem på nätterna. Log Smilla tbx och jag spelade ledsen.
Smilla: Justin spelade ledsen och var så söt att jag höll på att dö. Jag pussade honom på läpparna och han kysste mig tbx. Plötligt kände jag hans tunga mot mina läppar och vi började strula.
- Sluta smaska där bak! Ropade Kenny och vi började skratta.
- Varför vänta tills du är 25? Frågade Justin på skoj.
- Äckliga idiot. Skrattade jag och knuffade undan honom.
________________________________________________________________________________
Jag har fått bebis feber! Älskar bebisar! Så nu har man alltså Bieber-fever och bebis-sjukan!
3 kommentarer för nästa:)

Kapitel 44: For me it is only you

- Älskar dig. Sa jag och log mot Justin. Plötsligt lade någon två händer kring mina höfter. Lutade sitt huvud mot min axel och luktade på mitt hår.
______________________________________________________________________-
Justin: Smilla vände sig om och såg Josh. Hon spände sig. Jag la en hand på henens axel. Jag ville att hon skulle veta att jag gärna slog till Josh om han skulle bli jobbig. Han lät händerna glida nåret så de omfamnade hennes rumpa. Mitt grep om hennes axel stelnade.
- Josh? Vad vill du? Jag har en kille. Tammy är säkert ledig gå och stöt på henne ist. Sa Smilla ointresserat.
- Men Tammy är inte lika het som du. Justin kan säkert dela. Sa ha och händerna gled längre in mot hennes skinkor. Jag spände alla muskler jag hade. Smilla bakade in mot mig. Jag lutade mig över henne och la armarna  om henne och lutade hvudet mot hennes hjässa. Josh hade fortfarande kvar sina händer och hängde med. Vi hamnade ansikte mot ansikte. Josh spände ansiktet på samma sätt som jag. Men han kunde inte glo på mig som jag på honom, övervaka varje steg, varje rörelse, varje blinckning, varje ord.
- Eller hur Justin? Vi kan dela? Han log hånfullt mot mig.
- Josh, stick innan jag dödar dig. Väste jag förbannat. Smilla backade oss två steg till Josh följde med.
- Du fixar bara problem för alla. Stick bara. Sa Smilla. Man hörde att hon började bli rädd. Hon kände hur jag spände mig och hur Josh njöt av att reta mig.
- Varför då? jag tycker vi får en så bra kontakt. Sa han och drog sig närmare Smilla. Jag släppte taget om Smilla och gick runt henne.
- Justin sluta. Det löser inget, ditt anikte går bara sönder. Sa Smilla och ställde sig emellan.
- Jag Justin, ditt ansikte går bara sönder. Härmade Josh med den ljusaste rösten han kunde. Smilla tryckte iväg mig. Eller försökte, jag stod på samma ställe. Tammy och Mikey stod på håll och bevakade hur det gick.
Smilla: Jag såg inget annat sätt. Jag tog ringen av handen  och höll den framför Justins spända ansikte.
- Justin om du så mkt som höjder en knyttnäve så svär jag på att kasta iväg den i sjön! Sa jag ilsket. Justins stela ansikte tappade fokus och han backade.
- Vad är det Justin? Rädd för att skada det "perfekta" facet? Frågade Josh retligt. Jag tröttnade verkligen på att han gick på Justin. Jag gick fram till honom. Log mitt finaste leende och la armarna om honom.
- Så ska det se ut. Kom till pappa. Sa han och la armarna kring min midja. Jag samlade mig och spände musklerna så hårt ja kunde. Precis när han skulle luta sig fram och kyssa mig drog jag till honom i magen. Han släppte greppet om mig och vek sig.
- Jag är fan inget man delar. Jag är justins och ingen annans. Sa jag och gick iväg mot Justin. Han la armen om mig och pussade mig på pannan. Vi gick upp från vattnet och drog på oss kläderna. Tammy och Mikey kom efter. Josh kom också efter ett tag. Han hade ett blåmärke på magen. Justin skjutsade alla hem. Josh först. Sen Tammy och sen Mikey. Väl hemma på hotellet bytte vi om till myskläder och satte på en film. Det fick bli "In Time". Den var helt okej. Inte läskig eller något, bara bra.
- Förlåt. Jag borde inte bjuit hit Josh. Sa Justin och tittade in i mina ögon när filmen var slut.
- Du kunde ju inte veta att han skulle vara ett sånt svin ikväll. Men jag är glad att du inte slog honom, det hade verkligen inte varit bra. Asså jag skulle aldrig kunna se dig skadad. Sa jag och la armarna kring hans hals.
- Du skötte ju slagsmålet så bra ändå. Log Justin och kramade mig hårt.
- Men Justin du får inte slåss. Om något händer med dig... Du är hela min värld. Det finns bara du.
- Jag slåss bara om det är för dig. För jag älskar dig. Sa Justin och kysse mig.
______________________________________________________________________________
Vad vill ni se nu? :)
3 kommentarer för näta:)

Kapitel 43: Justin trust in my

- Hur mår du? Frågade han.
- Bra, varför skulle jag inte? FRågade jag.
- DU har ju precis skrivits ut från sjukan och så. Tänkte om du var trött elelr nåt. Log Justin. Han pussade mig på pannan.
__________________________________________________________________________
Justin: Jag bjöd över några kompisar för kvällen.
- Så det gör inget om några kompisar kommer? Frågade jag. Smilla log och pussade mig på kinden.
- Det var ju bara tre? Och det blir kul. Log hon. Hon återgick till att kolla twitter med telefonen. Jag tror hon fått typ 1000 hatmejl nu men hon verkade inte bry sig. Efter typ en timme knackade någon på hotelldörren.
- Kom in! Skrek jag från soffan och hörde hur dörren öppnades.
- Hallå!? Ropade Tammy. Jag drog mig ur soffan och hämtade henne från hallen.
- Hej. Sa jag och kramade henne.
- Hej! Gud vad länge sen vi sågs! Sa Tammy och kramade mig. Smilla kom fram från vardagsrummet också.
- Hej, jag är Smilla. Sa Smilla och räckte fram handen.
- Tammy sa Tammy. Och skakade Smillas hand. Då klev Mikey in. Han log flörtigt mot tjerna och sen såg han mig.
- Så vem av snyggingarna får jag sattsa på? Frågade han. Jag smällde löst till honom på armen.
- Inte Smilla ivarje fall. Sa jag och drog Smilla mot mig. Han flört-blinkade mot Tammy.
- Kommer inte att hända. Sa Tammy och ställde sig vid mig.
- Det får vi allt se. Log han och rörde sig smidigt mot henne. Vi gick in till vardagsrummet.
- Vad vill ni göra? Frågade jag. Jag hade mest tänkt att vi skulle sitta hemma men då skulle de flesta säkert bli uttråkade.
- Vi drar till skogen! Jag vet en lägerplats precis vid en sjö, typ bara en mil härifrån! Sa Tammy glatt. Vi andra nickade gillande. Det gav mig en chans att strula lite diskret med Smilla också, framför en eld strulade alla!
*Knack Knack* Josh sprang in från hallen.
- Tja snubbar och snubbinor! Vad händer ikväll!? Ropade han till oss.
- Vi står här, du behöver inte ropa. Vi drar till skogen, Tammy vet nån mysig plats. Jag la en arm kring Smillas midja och förde henne närmare mig.
Jag skjutsade dit. Vi skrev bara en lapp till Kenny, annars hade han stoppat oss. Tammy satt fram, hon sa att hon blev så lätt åksjuk annars. Hon log mot mig och jag öppnade dörren för henne.
Smilla hamnade mellan killarna där bak. Jaggillade det inte! Jag visste hur Josh och Mikey kunde bli när de såg en snygg tjej, och Smilla var liksom snyggast på planeten! De drog ihop sig exra mkt. Smilla satt intryckt mellan killarna. Josh var smidig. Han viskade i hennes öra hela tiden. Ibland fnissade hon, ibland log hon bara. Jag fick verkligen lust att smälla till Josh men det var jag som bjudit hit honom, idiot!
När vi kom till skogen behövde vi gå en bit. Josh höll sig nära Smilla hela tiden. Fattade hon inte att han flörta med henne!? Eller brydde hon sig inte?
Smilla: Jag trycktes in i bilen mellan de två killarna. Josh viskade kul saker hela tiden. En idiotidk ramsa körde han också. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag hörde den, trotts att det nog var värlend billigaste skämt!
- Hej alla barn nu blir det barnpogram, titta här vad farbror Frej tar fram. Två klementiner och en banan, se nu har vi gjort ett könsorgan!
När vi hoppade ut höll sig Tammy tryckt till Justin hela tiden. Jag ville egentligen bara springa ifrån Josh och knuffa brot Tammy men det gick ju inte ist skyndade jag upp på Justins sida. Han tog min hand och log tacksamt mot mig. Josh var inte sen att ta upp tävlingen med Justin. Han tryckte sig emellan oss och tog min hand ist.
- Nej men du ser ut att frysa. Sa Josh och la en arm runt mig.
- Jag är faktiskt rätt så varm. Sa jag och krånglade mig ur Joshs grepp. Mikey tog upp jakten på Tammy. När vi kom fram till läger bålen drog Justin ner mig i stt knä.
- Det är här du hör hemma. Viskade han i mitt öra. Jag lutade mig tbx och pussade honom på kinden. Josh glodde grinigt på Justin.
- Hallå! titta är det bara jag som ser vatten!? Vi badar! Sa Mikey glatt.
- Vi har inga badkläder med oss. Sa Tammy.
- Vi badar nakna! Skrek Josh!
- Aldrig! Sa jag och Tammy samtidigt.
- Bada i troso och BH da! Sa Mikey glatt. Tammy nickade till iden. Jag hade inte så jätte mkt emot det, det var ju som bikini, egentligen. Men vad tyckte Justin. Jag lutade mig tbx och kollade på Justin. Han log med ögon som sa: "varför-inte-baby?"
- Okej. Sa jag. Killarna sprang snabbt ut mot vattnet. Josh var först i med bara kallingar. Elerr ja, alla killar sprang utom Justin som höll min hand på väg mot.
- Lovar du att simma runt mig som en hök? Frågade jag, mest på skoj men ändå.
- Lovar. LOg Justin och vi tog åt varsitt håll. Jag och Tammy drog blygt av oss kläderna och gick i vattnet från en egen liten vik, så att killarna skulle se så lite av oss som möjligt. Vattnet var helt okej. Justin var redan i vattnet så jag simmade snabbt till honom. Eller försökte. Josh kom snabbt ivägen.
- Nej men hallå snygging. Sa hn och l händerna kring mina höfter.
- Ha inte händerna där. Sa jag.
- Varför inte? frågade Josh och log flörtigt mot mig, inte ens hälften så snyggtsom Justins.
- Jag har kille. Sa jag och försökte krångla mig ut ur hans grep.
-Hindrar inte mig. Sa han. Jag smällde snabbt och hårt till honom på armen så han skulle släppa mig. Jag simmade snabbt bort till Justin som såg orolig ut.
- Varför la han händerna kring dina höfter? Sa han, helt tonlöst.
- Jag vet inte. Sa jag och tog Justins hand. Jag hoppade lite för att kunna pussa honom på kinden, han var gaska mkt längre än mig.
Justin? Varför bryr du dig inte? Frågade jag. Hans käkar var späda och blicken fast spänd i Josh.
- Justin. Sa jag. Han tittade ner på mig.
- Litar du inte på mig eller? Frågade jag sårat. Han tittade ner på mig och Pussade mig på pannan.
- KLart jag gör, Det är Josh jag inte litar på. Han är lurig. Sa jag och tog hennes händer.
- Bar lita på mig. Jag älskar dig. Sa jag och höll upp ringen framför honom.
- Jag älskar dig med. Sa Justin han tg sin ring hand och la den mot min hand. Hans hand var störren än min, jag gillade den, knde mig skyddad.
- Älskar dig. Sa jag och log mot Justin. Plötsligt lade någon två händer kring mina höfter. Lutade sitt huvud mot min axel och luktade på mitt hår.
______________________________________________________________________
Tänt att Josh är Darin och Mikey är Micael Musso (stav)
Vad tyckte ni om kapitelt?
5 kommentarer för nästa kapitel

Kapitel 42: Kisses is not somthing for kids

- JUstin, jag har fortfarande din tröja på mig. Log hon och drog bort täcket till midjan.
- Tur att den klär dig så bra då. Log jag och hon gav mig en snabb puss.
___________________________________________________________________________________
Smilla: Pattie gick och hämtade fika. Då log jag och Justin mittemot varann och pratade. Han virade en slinga hår runt sitt finger.
- Justin, titta bakom dig. Log jag. Det stod kanske tio små tjejer utanför fönstret. Alla med sjukhuskläder på sig. När jag tittade efter lite mer såg jag att det var några killar också.
- Haha! Vad gulligt. Gå ut och säg hej. Sa jag.
- Okej jag ska bara reta dem lite först. Sa Justin och klev upp. Han gav mig en puss. Vi hörde ett yuuuu! Från barnen där ute. Jag började skratta mitt i pussen och Justin avslutade den. Sen gick han ut till alla barn. De var hur gulligt som helst! Justin satte sig på knä hos dem och fick typ tio miljoner kramar. Bara de inte hade något smittsamt, Då fan! Justin log hela tiden. Han var så himla söt med barn!!! Hahaha! Om man tänker så här, Grinchen, till och med han skulle se söt ut med massa gulliga barn. Om då planetens snyggaste kille är där ist för grinchen. Wow! Då exploderar planeten. Efter typ en halvyimme kom Justin in igen.
- Vad sa de?
- Att jag var jordens sötaste preson. Log han.
- Har du hört att barn aldrig ljuger? Log jag tbx.
- Men det gjorde de den här gången för du är faktiskt jordens sötaste. Sa Justin och blinkade till mig.
- Å! Jag vill ut här ifrån! Serriöst jag dör! Gnällde jag. Det hände något med Justins ögon, de liksom blev sorgsna.
- Säg inte så. Sa han.
- Du kommer ut imorgon om allt är okej inatt. Fortsatte Justin.
- Skönt, typ. Jag kommer sakna dig. Sa jag och satte mig upp för att ge honom en kram.
Nästa dag!
Justin skjutsade mig hem innan han åkte till flygplatsen. Han sa att ahn hade gott om dit men jag trodde honom inte.
- När är nästa behandling? Frågade Justin. Medans jag låg på sjukhuset hade jag fått min behandling.
- Om typ 2 veckor. Sa jag och tittade på honom. När jag låg på sjukhuset hade jag knappt haft orka att kyssa honom. NU kunde jag inte det för han körde bil.
- Men! Häng med till LA då! Det hinner du ju! Vi åker hem i tid.
- Men Justin det kostar ju.
- Skiter jag i. Log han busigt.
- Men inte jag. Du kan inte kasta iväg dina pengar sådär.
- Jag får in en del, Kom igen! För min skull! Bönade han. Jag suckade men mumlade ett jaja. Vi åkte hem och packade. När min väska var färdigpackad var vi beredda att åka. Justin kramade mig, trotts att vi hade ganska bråttom.
- Jag var så jävla rädd i förrgår natt. Smilla lova att aldig lämna mig. Viskade han i mitt öra och kramade mig hårt.
- Lovar. Han kysste mig. Han brottade ner mig i sängen så jag hamnade underst. Fortfarande kysste han mig. Plötsligt började han guppa upp och ner, i SÄNGEN!
- Äckel! Skrattade jag och försökte knuffa bort honom. Men den busiga pojkglimten i hans ögon gjorde att jag inte kunde med att putta bort honom. Han bara skämtade med mig, han ver verkligen inte riktigt hel i skallen!
- Förlåt men jag kunde inte låta bli, du är ju så sexy. Skrattade han. Fortfarande så där busigt.
- Tack, men jag tror vi måste skynda oss. Log jag. Justin låtsades vara ledsen och gick av mig. Sen stog han där med överdrivet plutande underläpp och såg ut som en ledsen hundvalp. Jag gav honom en puss. Men han gjorde såklart inte mkt för det. Stod kvaroch såg ledsne ut. Då la jag Armarna kring ahns axlar och kysste honom. Han besvarade den och sen kom jag på att vi hade bråttom.
- Justin vi måste dra nu. Sa jag och avslutade kyssen. Vi åkte till flyget.Utaför flygplatsen fanns det massa fans. Tack och lov så fanns det livvakter runt oss, ja och en och annan polis. Justin stannade hos så många han kunde och skrev aoutografer och tog bilder. Tyvärr så föste livvakterna oss vidare. I flyget var det hur skönt som helst. Det var nästan tomt på folk och Justin satt bredvid mig. Världens finaste kille. Jag lutade huvudet mot honom och slöt ögonen.
Justin: Smilla somnade ganska fort. Hon kunde tydligen sova överallt. Själv var jag på 100 hela tiden. Jag kunde somna på flyget och sånt men det var ju inte direkt någon vilo sömn. Jag sov för att få tiden att gå typ. När vi landade vaknade Smilla av sig själv.
- Framme. Sa jag och pussade henne på pannan. Hon log mot mig. Vi tog våra väskor och klev ut. Kameror trycktes som vanligt upp i våra ansikten. Jag drog Smilla närmare mig och försökte ge henne lite skydd från kamerorna. Kenny hjälpte oss in i bilen och så var vi i LA.
- Justin jag fattar inte hur du har råd att bjuda med mig över allt. Det måste kosta mer än allt jag äger. Sa Smilla bekymrat.
- Varför tror du att jag har lite med pengar för? Sa jag och log.
- Det gör jag inte men du ska inte slänga iväg dem på mig. Sa Smilla och såg lite sorgsen ut. Jag lyfte upp hennes haka så hon mötte min blick.
- Speciellt på dig. Sa jag och gav henne en puss på kinden. Hennes kinder blev snabbt röda.
- Aww!? Rodnar du? Frågade jag. Hon vände bort ansiktet så jag inte skulle se hennes kinder.
Smilla: När rodnaden gott ner tittade jag tbx på honom. Hans bruna ögon tittade på vägen igen. Han kikade på mig och log.
- Hur mår du? Frågade han.
- Bra, varför skulle jag inte? FRågade jag.
- DU har ju precis skrivits ut från sjukan och så. Tänkte om du var trött elelr nåt. Log Justin. Han pussade mig på pannan.
___________________________________________________________________________________
Jag vet att kapitelet antagligen var det tråkigatse hittils:( Sorry för det:/

Kapitel 41: Everyone wants happyness

- Ååå! Helt perfekt! stanna så! Tjöt Diane och plockade fram en kamera och knäppte av några bilder.
- Mormor har gått med i en fotogrupp. Veckans tema är "love". Sa Bruce. Justin tröttnade på att bara kyssas så vi började strula.
- Jahapp! Nu får vi aldrig slut på dem! Skojade Bruce. Det var en skön stämning i rummet. Justin var hysterikst glad och Bruce och Diane var hur trevliga som helst.
________________________________________________________________________________________
Justin: Medans Smilla sov ringde jag några samtal så jag kunde stanna en dag till. Det vsåraste var att flytta på en presskonferans men mamma lovade att fixa det. När Smilla vaknade lyckades jag stänga av mobilen.
- Morgon. Sa jag och pussade henne på pannan. Pannan luktade av rengörningsmedel, de hade tvättat såret.
- Hur är det? Frågade jag och lade mig bredvid henne.
- Okej, eller a, så okej det kan va. Log hon.
- Kan jag göra något? Sa jag. Jag hade fått ett idiotiskt leende på läpparna som jag bara inte kunde få bort! Jag log åt allt!
- A. Sa Smilla.
-... Vad? Frågade jag. Fortfarande med det där fåniga leendet. Smilla sträckte sig fram och kysste mig.
- Sädär. Log hon. Jag log ju redan. Idiotiska jag! Jag lade en arm runt henne och hon lutade huvudet mot min axel.
- Vad hände där hemma? Frågade hon.
- Va? Sa jag. Efter två sekunder fattade jag vad hon menade, det rös till i mig.
- Hörde att du skrek och sprang ut till köket. Din pappa och jag slogs och sen stack han. Jag ringde ambulansen...
- Va! Slogs ni!? Men gud! Hur är det? Gick det bra? Avbröt Smilla. Hon såg löjligt orolig ut, en liten publik i mitt huvud sa "ååå".
- Jadå, inget speciellt. Jag mår bra. Sa jag. Hon la tbx huvudet på min axel. Mina ögonlock blev riktigt tunga. Jag hade inte sovit på hela natten och när jag nu fick chansen att sova lite så blev jag riktigt, riktigt trött. Jag lutade mitt huvud mot hennes och lät ögonlocken falla ihop. Jag vaknade klockan 9 av att någon kom in genom dörren.
- Hej. Det var mamma. Jag drog mig ur sängen och gav mamma en kram.
- Hur är det gubben? Frågade mamma. Hon lät så där mammig. Förr hatade jag när hon gjorde så men nu var det bara skönt att ha henne här.
- Okej antar jag. Sa jag och avslutade kramen.
- Varför antar du det? Smilla verkar ju må bra. Han satte sig i en av stolarna. Vi nästan viskade så Smilla inte skulle vakna. Hon hade också somnat.
- M, Men det gjorde hon inte i natt. De kom in och sa att hon va död. Tio minuter efter det sa de att hon levde.
- Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can´t make a rainbow hithout a little rain. Sa mamma. Jag hade hört den förut, det var en vers som mamma brukade läsa för mig när jag var liten och vi bodde i canada. Jag älskade den versen.
- Tack. Sa jag. Jag svalade tårarna som trängde fram. Smilla började vakna till och jag gick fram till henne.
- Tja. Sa jag och pussade henne.
- Det känns som att jag somnar hela tiden. Gäspade Smilla.
- Det är för att du gör det. Retades jag. Smilla satte sig upp i sängen, jag satte mig som vanligt på hennes sängkant.
- JUstin, jag har fortfarande din tröja på mig. Log hon och drog bort täcket till midjan.
- Tur att den klär dig så bra då. Log jag och hon gav mig en snabb puss.
___________________________________________________________________________________________
Japp, ännu ett hemskt trist kapitel. Jahapp... :/

Kapitel 40: love

- Okej, då är det bara en fråga kvar.
- Vadå?
- Är detta rummet ljudinsolerat?
- Ja?
- BRA! Skek jag och hoppade runt i soffan och dansade och skrek av glädje.
________________________________________________________________________________________________
Smilla: Jag öppnade ögonen och tittade ut i ett vitt rum. En sköterska stod och mixrade med mitt dropp.
- Hej. Sa hon. Så där mjäkigt och dumt, som om jag var handikappad eller nåt?
- Hej? Sa jag. Direkt när jag utallade de tre bokstäverna drog det till i mitt huvud. Jag drog refleksmäsigt upp handen.
- Hur är det?
- Okej. Avdomnat, mår lite illa och världens huvudvärk. Sa jag. Sköterskan förklarade vad som hänt under natten. Jag kände mig månlös övar att jag varit död i mer än en timme. Att mitt blod slutat cirkulera och att mitt hjörta slutat slå.
- Vad är det senaste du minns? Frågade sköterskan.
- Att pappa slog mig med en tallrik. Sa jag. Sköterskan ryckte till lite. Men låtsades som om det inte berörde henne ett dugg.
- Var är Justin? Frågade jag. Jag brydde mig inte så mkt mer om vad som hänt mig. Jag levde och mådde allmänt bra.
- Han är i väntrummet. När han hörde att ditt hjärta slog igen skrek han som en galning. Log sköterskan.
- Gulligt. Log jag.
- Vill du träffa honom? Frågade hon.
- Såklart. Sa jag. jag drog fingrarna genom håret för att få styr på det. Kände knappt när min hand nuddade pannan, så avdomnad var jag. Justin klev in genom dörren efter ca 5 minuter. Han log sitt magiska leende.
- Hej biebs. Log jag. Han gick fram till mig och gav mig en kram.
- Saknat mig? Frågade jag.
- Du skulle bara veta. Log Justin. Sen såg jag Justins morföräldrar stå i dörren. Jag kände igen dem för Justin hade visat kort på dem.
- Smilla. Sa jag och räckte fram handen.
- Bruce. Sa Justins morfar och skakade den. Av Justins mormor Diane fick jag en kram. Hon såg förlovningsringen kring mitt finger.
- Det verkar som om ni två har något viktigt att berätta. Sa hon. Hon lyfte på ögonbrynet men log fortfarande.
- Hehehe... Sa Justin och såg oskyldig ut.
- Nå? Sa Bruce. Han log också men spelade smått arg.
- Jo? Vi är förlovade. Sa Justin och log sitt magiska leende.
- Och när hände det?
- I förrgår. Sa Justin.
- Oj! Nej men grattis på er. Men vi kan väl åtminstonde bli bjudna till bröllopet? Retades Diane.
- Vi får se. Log Justin. Han satte sig på min sängkant och la en arm kring mig. Han kysste mig.
- Ååå! Helt perfekt! stanna så! Tjöt Diane och plockade fram en kamera och knäppte av några bilder.
- Mormor har gått med i en fotogrupp. Veckans tema är "love". Sa Bruce. Justin tröttnade på att bara kyssas så vi började strula.
- Jahapp! Nu får vi aldrig slut på dem! Skojade Bruce. Det var en skön stämning i rummet. Justin var hysterikst glad och Bruce och Diane var hur trevliga som helst.
____________________________________________________________________________________
Hoppas ni inte slutar läas novellen nu bara för detta helt oändligt trista kapitel.

Kapitel 39: She is dead

" Mrs Bieber, I love you"
Tårarna trängde fram och han satte på ringen igen.
- Du är världens underbaraste. Sa jag.
_______________________________________________________________________
Justin: Jag körde upp på uppfarten till Strandhuset. Vi hjälptesåt att ta ut alla grejer. Jag låste upp dörren och klev in. KLockan var runt 01.30 så vi gick och lade oss. Smilla fick låna en av mina tröjor.
- Jag ska bara dricka. Sa Smilla och pussade mig på pannan.
Justin: Plötsligt skrek Smilla till. Jag hörde hur ett glas krossades. Jag kastade mig upp ur sängen. När jag kom ut till köket låg Smilla på golvet. En splittrad talrik låg runt hennes huvud och det blödde från hennes panna. Hennes "pappa" eller vad man kan kalla det stod bredvid med ögonen fast spännda i sin dotter. Han sparkade till henns huvud. Jag kastade mig över honom. Jag tackade gud för allt jag gymmat det senaste året för han var verkligen något av en björn! Jag kickade honom mellan bennen. Jag var inte ute efter en lång strid jag ville bara bli av med honom. Smilla låg livlös på glovet.
- Bara stck! Lämna oss ifred! Srkek jag till honom. Han lyckades sparka till Smilla en sista gång innan han krossade ett fönster och stack. Jag satte mig vid Smilla. Hon gav inte ifrån sig ett ljud. Jag ringde 911 samtidigt som jag försökte få kontakt med henne.
- Smilla! Hör du mig!? Jag kände puls och kände om hon andades. Inget. Jag gjorde första hjälpen men inget hjälpte.  Jag gjorde om det flera gånger innan ambulasen kom. De öppnade dörren och kom in med en bår.
- Har du fått någon kontakt med henne? Frågade en samlad kille i 30 årsåldern.
- Nej. Sa jag och höll mig borta medans de lyfte upp henne på båren. En typ 50 årigtant ledde mig till framsätet av amulansen. Tryckte ner mig. Jag spände bältet och stirrade sedan rakt fram hela resan. Tårarna rann ner för mina kinder men aldrig i livet att jag skulle snyfta!
Väl på sjukhuset drog de in henne på akuten. De ringde mamma och hon lovade att komma med första flyg till Malibuo.  Sedan gav hon dem numret till Morfar och mormor som kom efter en timme. Jag hade fortfarande inte fått något besked om Smilla...
Doktorn: Flickan rullades in på båren och vi startade genast med hjärtstartaren. Jag tittade på det blåaansiktet. Jag såg förlovningsringen hon hade på handen. Hon var bara 16 år och skulle hon dö nu? Det fick bara inte vara så. Vi höll på i en timme. En gång kom hjärtat igång men direkt när hoppet gick upp hos teamet slutade det att slå igen. Teamet började tappa hoppet, jag irriterade mig på att de bara gav upp så.
- Kom igen nu! Ser ni ringen där! Den ringen betyder att det finns någon där ute! Någon som älskar den här flickan. Så om ni nu vill ge upp tycker jag att ni lika gärna kan sluta som doktorer! Men åt helsike med att ge upp. VI kämpar för et liv här! Sa jag till dem. De skärpte sig. Satte in mera dropp och hjälpte till så gott de kunde. Efter två timmar la Clara en hand på min axel.
- Det är över Hector. Släpp det. Jag satte en sista stöt i hennes bröst. Inget. Vi slutade. Packade ihop. Clara la en filt över hennes ansikte.
- Du ghorde så gott du kunde. Sa hon tröstande. Jag skade av mig hennes hand. Jag skulle nu få gå och berätta för hennes familj och fästman att hon var död. Jag tvättade av händerna. Och gick ut. I tre rum bort väntade de.
- Jag är ledsen att meddela detta men hon klarade sig inte. Sa jag. Killen som hon antagligen var förlovad med begravde ansiktet i händerna. En äldre man la en tröstande hand på hans rygg. Jag visste inte vad mer jag skulle säga. Inget hjälpte ju. Jag vände mig om och stängde dörren om dem.
- Hector! Flickan! Hjärtat slår! Ropade Clara. Jag rusade inte till flickans rum. Det behövdes bara en stöt för att hjärtata skulle slå som det skulle igen.
Justin: Han klev in genom dörren. Att bara se hans aniskte fick mig att fatta, Smilla levde inte längre. Morfar och mormor försökte trösta men jag kunde knappt höra något. Tårarna forsade ner för mina kinder och jag ville bara dö! Dö, få vara med Smilla! Igår hade vi ju sagt att det skulle bli vi för evigt! Han stängde dörren om sig och gick morfar kramade mig. Mormor snyftade också och jag tror att morfar också släppte några tårar. Jag lutade mig mor morfar. Han skulle alltid vara där för att hålla upp mig. Efter tio minuter öppnades dören igen. En tant runt 50 år klev in emd ett leende.
- Justin bieber? Frågade hon.
- Mm. Sa jag och tittade inte upp.
- Är det du som är Smilla fors närmaste? Frågade hon. Varför drog hon ut på det!?
- a. Sa jag utan att titta upp.
- Då är jag glad att meddela att Smilla fortfarande lever. Hennes hjärta har precis kommit igång igen. Jag kastade upp anisktet ur händerna.
- Serriöst!? Nästan skrek jag.
- 100% Log tanten. Jag ställde mig upp. Skrek och hoppade. Dansade och slog morfar med en av soffkuddarna.
- När får jag tärffa henne? Frågade jag.
- Så fort hon vaknar ska vi se om hon är stark nog för att träffa någon. Log Tanten.
- Okej, då är det bara en fråga kvar.
- Vadå?
- Är detta rummet ljudinsolerat?
- Ja?
- BRA! Skek jag och hoppade runt i soffan och dansade och skrek av glädje.
_________________________________________________________________________________________
Vad tycker ni så här långt?
3 kommentarer för nästa:)

Kapitel 38: Yes!

- Jävla bitch. Sa hon och gick in i mig. Jag orkade inte bry mig om henne. Bitchar som hon finns överallt.
- Vem va det? Frågade Justin.
- Ä, ingen speciell. Sa jag.
__________________________________________________________________________________
Smilla: Jag och Justin hade det underbart i Mexico. Den sista dagen tog han med mig till en helt underbar resturang.
- Tror du att du klarar dig utan mig ett tag? Frågade Justin. Han såg typ orolig ut.
- Jadå. Men är det säkert att jag kan låna strandhuset?
- Mä! Klart. Det är ju ditt hus också. Log Justin. Då kom jag på det. Vi bodde ju faktiskt ihop. Mest som vänner men vi bodde faktiskt ihop. Eller nej, inte som vänner. Vi bodde ihop som världens mest romantiska par! Det lät mkt bättre. Vi satte oss vid ett bord och servitricen kom framflugen som en kanon.
- Vad får det lov att vara? frågade han. Det var en gubbe runt 40 år med mustasch.
- Jag tar en klä... en käl... Den här. Sa Justin och pekade på någon rätt i menyn.
- Problem med uttalet? Log jag. Jag beställde en omelette. Efter typ tio minuter kom våran mat. Omeletten var jätte god.
- Hur länge kommer du vara borta? Frågade jag. Jag försökte gömma att jag verkligen var riktigt ledsen över att han åkte.
- 13 dagar. Sa Justin och log.
- Va? 13? Sa jag. Jag hade fått för mig att det var 14 men?
- Jag hänger med hem den första natten. Sen så åker jag på morgonen. Log Justin. Jag log tbx och svalde den sista biten av omeletten. Justin hade redan ätit upp sin mat så vi gick när jag tagit den sista tuggan.
- Kom vi tar en glass. Sa Justin och höll min hand. Han ledde mig en bit bort. Vi kom till en hamn.
- Vad fint det är. Sa jag och tittade ut över vattnet.
- Mmm. Nästan lika fint som du. Sa Justin och la en arm runt min midja. Han drog mig mot sig och jag vände mig mot honom. Vi kysstes och sen började vi strula. Justin la händerna runt min midja och böjde sig lite framåt. Hans händer höll på med mitt hår. Jag drog upp handen och lät den glida från hans hår neråt och smekte hans kind.
- Du. Sa han mellan kyssarna.
- Mm. Sa jag. Jag slog förskigtigt upp ögonen och tittade in i hans bruna.
- Det är en sak jag vill fråga dig. Viskade Justin i mitt öra.
- Fråga vad du vill. Sa jag och släppte inte hans ögon med blicken. Justin backade undan ett steg och stack ner handen i innerfickan. Jag trodde inte han hade innerfickor på sina tröjor. Plötsligt stod han på knä framför mig. Han drog fram händerna och öppnade asken han haft i fickan.
- Vill du gifta dig med mig? Frågade han. Mina ögon fylldes med tårar. Han friade till mig!
- Ja. Sa jag. Jag hoppades att det inte lät helt hemskt för i mina öron snyftade jag som en treåring. Han ställde sig upp och satte ringen kring mitt finger.
- Den passar perfekt. Sa han och log det där magiska leendet som bara han kunde. Jag tittade på ringen. Det var en liten diamant i den. Den var den vackraste ringen jag någonsin sett! Silver med en diamant inuti. Justin drog försiktigt av ringen och visade mig vad det stog inuti.
" Mrs Bieber, I love you"
Tårarna trängde fram och han satte på ringen igen.
- Du är världens underbaraste. Sa jag.
________________________________________________________________________________________________
Nu är de förlovade på riktigt:)
Nästa kapitel blir smarigt!
så 5 kommentarer för nästa!

Kapitel 37: Bitch

- Gör inte så ditt fyllo! retades Justin. Jag knuffade ner honom från sängen och han hoppade upp på min mage. Satte sig gränse över mig och drog ihop mina läppar.
- Säg förlåt! Skrattade Justin.
- Fli hjoppjar tjill sjutet. Sa jag och kysste honom.
___________________________________________________________________________________
Justin: Smilla drömde den natten. Hon vred sig åt flera håll.
- Smilla. Jag la en hand på hennes axlen och väckte henne.
- VA!? Sa hon och satte sig hastigt upp.
- Ta det lugnt, du drömde. Sa jag och la en hand på hennes lår.
- Oj förlåt. Det var inte meningen att väcka dig. Sa Smilla och gnuggade sig i ögonen.
- ä, det är inte ditt fel. Sa jag och drog ner henne på kudden igen. Hon somnade ganska snabbt.
Nästa dag___________________________________________________________
Smilla: Nästa dag drog vi ut på stan. Vi gjorde det på förmiddadeg så att det skulle vara så lite folk som möjligt i affärerna. Först kom det typ 10 tjejer och flokades runt oss. Det bad om aoutografer och kramar, men efter typ 10 minuter gick de.
- Kom. Sa Justin och drog med mig ut till en affär. Han drog på sig en mössa och ställde sig framför en spegel.
- Vad tycker du? Frågade han och låtsades flörta med sig själv i spelegln.
- Helt okej. Sa jag och tittade på ett par tröjor.
- Tittade på mig då!? Gnällde Justin på skoj. Jag tittade inte på honom utan drog upp en tröja.
Justin: Jag tog en bild på mig i spegeln och skikade till Smillas mobil.
" Vad tycker du!?"
Skrev jag. Det plingade till i Smillas mobil och hon tittade på skärmen.
- A! Den ger du din uppmärksamhet till!? Surade jag.
- Hahah! Knäppskale. Du ser bra ut! Log Smilla och kramade mig.
- Så bra. Sa jag och pussade henne. Jag köpte mössan. Sen drog vi till massor av olika affärer.
Smilla: När vi gick förbi en tjejkläddes affär var det några tjejr som pekade och skrattade. Justin bara gick förbi. Jag lyfte ett ögonbryn mot dem och blängde lite. En av tjejerna pekade Fuck U till mig. Då såg jag vem det var. Det var den sliskiga blondinen som tog min plats på tivolit en gång. Vi gick förbi men de följde efter. Vi gick in i en affär. Tjejrna följde efter. Jag kollade på ett par linnen och Justin kollade på ett par tröjor i andra änden affären. Blondinen ställde sig bredvid mig men på sidan så det skulle synas att hon prata med mig.
- Asså fatta. Du är ett jävla problem barn. Justin gör snart slut med dig.
- Då kan ju du komma tbx när det händer. Sa jag och gav henne inte en blick.
- Jävla bitch. Sa hon och gick in i mig. Jag orkade inte bry mig om henne. Bitchar som hon finns överallt.
- Vem va det? Frågade Justin.
- Ä, ingen speciell. Sa jag.
___________________________________________________________________________________________
Jag vet... hemskt trist kapitel. men kände liksom att jag behövde lägga in ett till kapitel.
Nån som har några bra förslag till nästa kapitel??

Kapitel 36: Drunk girl

- Hahaha! gör något pinsamt då. Log jag och knäppte lite till. Han hoppade upp och tog kring min midja. Han kysste mig och jag kysste tbx. Han tog kameran ur handen på mig. Jag gav honom den och han knäppte av några bilder medan vi strulade.
- Knäppskalle. Log jag och satte mig i hans knä medans vi tittade på bilderna.
___________________________________________________________________________________________
Smilla: Vi hyrde en bil och åkte till Uschers fest. Det var ganska packat och luktade lite sprit och sånt. Vi satte oss i soffan och pratade med massa människor. Då kom Uscher fram och drog med Justin. Jag satt ensam kvar i soffan. Så hörde jag en ganska bekant röst. Jagtittade bort och såg Selena komma mot mig.
- Hej! Vad gör du här? Frågade jag. Och reste mig upp.
- Två dagar ledigt och Uscher skulle ha fest. Tänkte att lite sol aldrig är fel. Log Selena.
- Okej, Har du sett Justin? Frågade jag.
- Ta det lugnt. Man ser på dig att du är orolig. Han är med Uscher, de är som bröder. Selena och jag fortsatte prata. Justin studsade plötsligt fram från ingenstanns med en öl i handen.
- Tja brudar. Log ha och oussade mig på kinden.
- Har du
kul? Frågade han.
- A, Nu när Selena kom. Skrattade jag och knuffade undan honom.
- Testa en klunk. Sa Justin och räckte fram bruken. Jag visste att jag var för ung men vem bryr sig? Man blir full, har kul och sen är det över? Jag tog burken och halsade burken. Det snurade till lite i huvudet men annars hände inget speciellt. Justin skrattade åt mig när en droppe öl rann ner från min mungipa.
- Vill du ha mer? frågade Justin. Selena såg ut att vilja mörda Justin. Jag ryckte på axlarna och snart va Justin framme med en till bruk. Denna var helt full och det var inte bara en "klunk" att halsa. Efter burk två var jag lite vinglig men jag stod nära Justin så jag bara lutade mig lite förskitigt mot honom.
- Hahah! redan vinglig? Frågade Justin.
- Nä. Sa jag och tog ett steg ifrån honom.
- Jag tror det räcker med två burkar. Sa Selena. Lite smått mammigt.
-ä! Jag kan nog klara av lite öl. Vänta jag ska bara hämta mer. Log jag och gick in till köket och tog två brukar öl. När jag kom dit hörde jag Selena prata allvarligt med Justin. Att ahn inte fick ge mig massa öl bara för att jag ville det. Han vände sig bara om och mötte upp mig. Jag gav honom en av brukarna och vi hade tävling om vem som kunde halsa upp hela först. Jag förlorade.
- Revange! Sa jag och drog till mig två brukar. Efter den fjärde burken mådde jag lite illa. Allt kändes vinglit och hjärnan funkade inte som den skulle. Justin ledde mig till soffan så jag fick sätta mig ner. Han var nog ganska full. Plötsligt kom några killar och hade dricktävlingar precis som vi. Jag skulle självklart vara med.
- Smilla, det räcker. Halsa inte mer, du spyr. Sa Justin. Han var tillräckligt vaken för att fatta att det var en dum ide men tyvärr gjorde ju inte jag det. Jag gick bara förbi honom och deltog i tävlingen.
Jag hamnade i final med en kille som hette Kevin. Vi tog inte öl längre utan en sprit som smakade piss och var i en hel flaska. Justin drog mig från finalen. Han tog flaskan från mig.
- Det räcker. Sa han allvarligt. Jag vinglade till och tappade balansen. De som såg mig ramla skrattade alla utom Justin.
- Serriöst, det är inte bra för dig. Bara sluta. Sa han. Han började bli arg. Men jag var helt okoncenterad och fnissade mest hela tiden.
- Kan jag få min flaska jag ska slå Kevin. Sa jag och reste mig upp.
- Nej. Sa Justin och höll den ifrån mig.
- Vi drar. Sa Justin och tog med mig ut från huset.
Justin: Jag ringde en taxi som skjutasde oss hem. Smilla vinglade lite men kunde som tur var hålla sig på benen. När vi kom till hoellet la hon sig i sängen och somnade på direkten. Jag kunde inte avgöra om jag var arg på henne eller på mig. Jag hade ju trotts allt börjat skiten. Men jag bäddade ändå i soffan och sov där inatt.
Nästa dag
Jag hade varit vaken ett bra tag innan Smilla började vakna till liv. Vilket var skönt. Jag lyckades tänka lite på vad jag skule säga när hon vaknade.
- Morgon fyllo. Sa jag sarkastiskt.
- Fy Fan! Vilken huvudvärk! Sa Smilla och vände sig neråt med ansiktet i kudden. Jag hämtade en huvudvärkstablett ur en väska.
- Här. Sa jag och räckte fram den. Smilla svalde den och la sig sedan på sidan.
- Förlåt. Sa Smilla och tittade ner i laknanet.
- Det är okej. Det var ju jag som gav dig skiten.
- Jag hade inte behövat svälja allt annat. Sa Smilla och såg skamsen ut. Jag yfte upp hennes haka och pussade henne på pannan.
- Skit i det. Du spydde ivarje fall inte. Du skulle ha sett gräsmattan! Spyor överallt!
- Vidrigt.
- Mhm. Sa jag och skrattade. Min telefon ringde och han kollade skärmen.
- Det är Scooter, måste svara. Sa jag och klickade ner svara knappen.
- Jag lyssnar. Sa jag.
- Justin, är du helt hjärnlös eller? Tog du med din 16åriga tjej på värsta fyllefetsen! Det är varken bra för henne eller för dig!
Smilla: Jag kunde nästan höra extakt vad Scooter sa. Han nästan skrek i luren och Justin höll telefonen en bit ifrån örat. Han tittade på mig, log ett av sina retliga leenden och himlade med ögonen.
Efter typ tio minuter fick Justin lägga på och la sig i sängen bredvid mig.
- Nu behöver jag också en värktablett. Sa Justin och lade en kudde över huvudet. Jag drog bort den och och kläppte till honom på skallen.
- Gör inte så ditt fyllo! retades Justin. Jag knuffade ner honom från sängen och han hoppade upp på min mage. Satte sig gränse över mig och drog ihop mina läppar.
- Säg förlåt! Skrattade Justin.
- Fli hjoppjar tjill sjutet. Sa jag och kysste honom.
________________________________________________________________________________________
Jag vet, otroligt långt och tråkigt kapitel.
Men aa:/
3 Kommentarer för nästa:)

Kapitel 35: Stay!

VI skulle sova på hotellet inatt och tidigt imorgon åka med planet till soliga underbara Mexico! Bara jag och Smilla!
___________________________________________________________________________________________
Justin: Smilla och jag började packa upp våra väskor.
- Vi drar till stranden! Skrattade Smilla och kastade ett par badbyxor till mig.
- Sure, Du, Uscher är här också. Han ska ha fest ikväll. Vill vi komma? Frågade jag.
- Klart vi vill. Sa Smilla glatt och satte sig i mitt knä. Jag pussade henne på kinden. Hon reste sig upp och tog badrummet. Efter en minut kom hon ut i sin bikini.
- Vad tycker du? Jag har en till så om denna är ful så...
- Du är as sexy. Avbröt jag och kramade henne bakifrån.
- Säkert? Frågade Smilla och vände på sig.
- 100% Svarade jag och pussade henne på pannan. Jag gick in till badrummet och bytte till badbyxor. När jag kom ut hade Smilla dragit ett par shorts och ett linne över bikinin. Jag drog bara på mig en tröja. Vi stack iväg till stranden. Den var inte så långt ifrån hotellet så det var mysigt att gå dit. Smilla höll flippfloppsen i händerna och gick barfota. När vi kom till stranden hittade vi ett ställde där vi kunde sitta och mysia. Det var inte semestersäsong just nu så det var inte så många på stranden. Vi lade ut en filt i sanden och drog av oss kläderna. Smilla var först i som vanligt.
- Du är så seg! Ropade hon från vattnet.
- AA! Dream on! Ropade jag och kastade mig ut efter henne. Vi simmade hur länge som helst.
Smilla: Jag ville aldrig gå upp. Jag dök och simmade under Justin. Han märkte inget förens jag nöp honom i absen. Han ryckte till och drog upp mig.
- Där nere ska du inte va. Log han. Han släppte mig och jag simmade iväg. Han kom efter. Plötsligt kände jag en extrem kraft som drog iväg mig. Jag fattade att jag simmat in i en ström. Jag tjöt först till men simmade sedan åt höger för att komma iväg från strömmen. Justin skulle precis komma in i strömmen.
- Justin! Stanna! Det är ström här! Jag kommer! Roppade jag. Jag simmade så fort jag kunde. Justin hade stannat och övervaknade vad som hände. Strömmen drog mig neråt och jag kämpade för att inte sugas ut till havs. Då fick jag syn på en sten lite längre bort. Bara några meter. Om jag lyckades klättra upp på den utan att sugas ner i havet skulle jag kunna hoppa från den ut från strömmen. Faran med att komma till stenen var att jag då var tvungen att låta strömmen ta iväg mig en bit. Jag kämpade lite till. Men kände att jag inte skulle lyckas ta mig ut. Jag slappnade av och lät strömmen suga iväg mig. Jag såg Justins skräck när jag sögsiväg mot havet. Precis när jag skulle ta tag i stenen drog strömmen ner mig under vattnet. jag slungades med havets kraft ner i vattnet och på stenen. Smärtan gick inte att beskriva. Jag kände bottnen under mig samlade all kraft jag hade och tryckte mig uppåt. Jag kände att jag fick grepp om stenen och drog mig upp. Justin hade precis kastat sig in i strömmen. Han simmade mot mig. jag räckte en hand till honom. Han var tydligen bättre på att simma än jag för han behövde inte min hand för att ta sig upp.
- Hur är det? Du bara sögs ner.
- Jag mår bra. Jag ska bara hoppa ut ur strömmen härifrån. Jag slängde mig iväg och kände hur jag träffade vatten ytan. En bra bit från strömmen. Justin kom efter. Vi simmade lite till och gick sedan upp. Vi tog varsin solstol. Justin tog plötsligt upp en kamera och smällde av några bilder.
- Sluta, mitt smink rinner ju och allt. Skrattade jag. Han svrade inte utan knäppte lite till. Jag gick upp och ryckte kameran ur hans händer.
- Men hallå! jag använde den där. Gnällade Justin och spelade sur. Jag tog några bilder på honom. Tyvärr var han van vid kameror och brydde sig inte så mkt.
- Hahaha! gör något pinsamt då. Log jag och knäppte lite till. Han hoppade upp och tog kring min midja. Han kysste mig och jag kysste tbx. Han tog kameran ur handen på mig. Jag gav honom den och han knäppte av några bilder medan vi strulade.
- Knäppskalle. Log jag och satte mig i hans knä medans vi tittade på bilderna.
__________________________________________________________________________________________________
Ett ganska trist kapitel jag vet. Men ska försöka göra det mer intressant.
snart Åker Smilla hem för cellgiftsbehndlingen:)

Kapitel 35: I wooooooooon!!!

- I morgon, Bara du och jag baby. Sa han och kramade mig. Jag jag honom en puss och somnade.
__________________________________________________________________________________
Justin: Vi gick i korridoren. jag kunde höra fansen skrika redan nu. Smilla gick tätt bredvid mig och höll min hand.
- Snart är det bara vi. Sa jag och hon log ett stort leende.
- When I say Justin You say Bieber!
- Justin
- Bieber!
- Justin
- Bieber! Fansen var helt galna när jag gick ut på scen. Jag drog igång med love me. Sen körde jag Boyfriend. Fansen slutade typ aldrig skrika. Jag körde några fler låtar. När jag drog igång "up" Skulle jag även in i ballong-stål-grejen. Fansen hopapde efter ballongen, ingen kom såklart åt den. Efter ca 1,5 timme med super energi hela tiden var det skönt när showen var slut. Jag skängde mig i soffan i lochen. Crewet hade inte kommit. Jag tittade upp. ingen där. Precis när jag skulle ställa mig upp och leta etfer dem kom Kenny ut springade skrikande:
- Vatten kriiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!! Kenny knuffade ut mig i korridoren. Där väntade Smilla.
- Hahah! Kenny skrämde dig va? Skrattade hon. Hon kom fram till mig.
- Hahah, visste la att du va för snäll. Jag kramade henne och precis när vi skulle kyssas.
- Vattenkriiiiiig!!!!!!!!!!!!!!! Skrek Smilla. Hon hoppade snabbt ifrån mig coh en hel hink med vatten slängdes över mig. Sen dök hela crewet upp med vattenpistoler och hinkar.
- Jag då!? Ropade jag. Smilla stod en bit bort.
- Redo!... Sikta... SKJUUUUT!!!! Alla strålade iväg vattnet över mig. Jag sprang bort mot utgången. Jagad av hela crewet. Utomhus väntade några fans.
- Hej tjejr kan ni hjälpa mig? Frågade jag och försökte se snygg ut.
- Gärn, men detta är från Smilla! Skrattade dem och plockade fram vattenpistoler de också. Jag snodde en pistol från Scooter som surt började jaga mig. Jag sprutade enr alla jag kunde sikta på. Sen var det bara Smilla kvar att sikta på. Alla hade gett upp och satt sig på högre platser för att se vem av mig och Smilla som skulle vinna. Jag smög runt hörnet av en lastbil. Jag såg ett par fötter smyga på andra sidan lastbilen. Jag stog satts och kastade mig ut till samma sida.
-HA! Ropade jag. Till min besvikelse var det en belieber.
- Sorry Justin, Men Smilla är en riktigt snäll person.
- Va? Frågade jag. Precis innan jag fick en hel hink vatten sköljd över mig. Jag tittade upp. Smilla stod på lastbilstaket med en tom hink i händerna.
- Tack Sandy! Ropade hon där uppefrån.
- Tack själv! Det var bara kul! Ropade hon tbx och sprang bort till de andra. Smilla hoppade ner från taket.
- Sorry, men jag äger dig på vattenkrig. Log hon och la armarna om mina axlar. Jag la armarna om hennes höfter.
- Skulle jag inte tro. KENNY! Ropade jag snabbt och vände på Smilla. Kenny kastade en hink med vatten över henne. började sedan dansa.
- Jag vaaaaaaann! jag vaaaaaaaaan! jag vann jag vann! jaag vaaaan! Sjöng och dansade han. Smilla vände sig om.
- Idiot. Log hon och la tbx armarna om min nacke. Jag lade tbx mina händer kring hennes höfter. Alfredo min fotograf stod och tog massor av bilder på oss.
- Vad gör du ens med de där bildern!? Skrattade jag.
- Lite allt möjligt. Ger till tidningar och sånt. Log Alfredo.
VI skulle sova på hotellet inatt och tidigt imorgon åka med planet till soliga underbara Mexico! Bara jag och Smilla!
_______________________________________________________________________________________
Vad vill ni ska hända i mexico.
Om jag får bra med förslag så går det fortare att lägga in mer:)

Kapitel 34: Never leave me

- Varför gråter du? Frågade jag.
- För att jag aldrig trodde att det skulle finnas en person som skulle göra detta för mig. Jag har aldrig betytt något för någon..
___________________________________________________________________________________________
Smilla: Jag höll tillbaka gråten. Det var ju egentligen bara glädje tårar. Justin kramade mig hårdare.
- Du har alltid betytt något Smilla. Säg aldrig att du inte har betytt något, alla betyder något, du visste bara inte vad du bettyde. Och gissa vad, du är hela min värld. Det finns bara du. Snart behöver vi inte tänka på något. Bara du ch jag här i mexico. Jag vände mig om och kysste honom. En lång kyss. Han lutade sig framåt så ja hamnade på rygg i sanden. Vi kysstes, lite strul kom in men mest underbara långa kyssar.
Precis när allt var som i en saga, samlade havet kraft och forsade iväg. vågen sköljde över mig och både jag och Justin blev genomvåta.
- Vad i! Skrattade jag och knuffade undan Justin.
- Nu kan vi lika gärna hoppa i och bada. Skrattade Justin.
- Bra ide! Sa jag. Jag drog av mig onödiga kläder. Som min munktröja, mina tajts under shortsen, strumpor och skor. Justin skrattade när jag sprang ut i vattnet. Han kom efter. Han hade tagit av sig tröjan och sprang i bara mysisar ut i vattnet. Han kastade sig över mig. Jag hamnade under vattnet och kände hans mage mot min. Precis när Justin skulle upp ur vattnet krokade jag fast mig runt hans hals. Vi åkte upp och tittade in i varandras ögon.
Han tog bort mitt hår som hamnat i ansiktet.
- Du är så vacker. Sa han.
- Nej, det är du det. Log jag. Jag slängde mig i vattnet igen. Justin simmade efter mig. Hans händer nuddade min rumpa hela tiden. Vi simmade ut i vattnet. Han fick tag i mig och drog mig till sig.
- Lova att adrig lämna mig. Sa Justin.
- Bara om du håller mig kvar. Sa jag och pussade honom. Vi simmade in till land. Vi hade en sån grym tur att det inte var sant. Justin när vi skulle gå mot vägen kom en taxi körande. Justin slängde upp handen och den stannade.
- Vart ska ni? Frågade chaffören grinigt.
- Hotell Gracia. Sa Justin och chaffören slängde in en växel.
Hotellet var fint. Jag brydde mig inte så mkt. Jag frös. Justin checkade in och vi gick upp till vårt rum. Justin hade med en väska med kläder.
- Kan jag låna en tröja? Frågade jag.
- Allt mitt är ditt och allt ditt är mitt. Log Justin och slängde en tröja till mig. Jag fattade inte riktigt det där med allt ditt är mitt delen. Vad hade jag som han ville låna. Jag tog badrummet och bytte om till hans tröja. när jag kom ut stog Justin vid spegeln.
- Vad tycker du lite mkt? Frågade han. Han hade bar mage och hade dragit på sig en av mina rosa BH:ar.
- Idiot. Skrattade jag och la mig i sängen. Justin knäppte upp BH:n och kröp ner till mig.
- I morgon, Bara du och jag baby. Sa han och kramade mig. Jag jag honom en puss och somnade.
____________________________________________________________________________________
Vad vill ni ska hända i Maxico?
2 kommentarer för nästa!:)

Beliebers go hard!

Alla gillar Justin biebers Baby video på youtube! Den kommer tas bort om 20 dagar annars! Kom igen! Om du så gillar honom eller inte? Hälp till här!
Om du redan har gillat spamma som en idiot med kommentarer!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e


Kapitel 33: I have never ben sombody to someone

Efter hans dusch och ett par pyamas byxor så slängde han sig i sängen igen. Han låg med ansiktet i kudden igen och jag klijade honom på ryggen. Hahaha! han rös hela tiden för att han tyckte att det var så skönt.
________________________________________________________________________________________________
Justin: Fansen skrek när jag gick ut på scenen. Det var bara soundcheck så det var bara runt typ 30-50 personer. Jag provade med love me. Dansarna dansade sin dans. Jag hittade på lite saker på scen. Smilla stod i ett hörn längre bort och log. Jag längtade för första gången bara av från scenen. Mamma hade lovat att vi skulle få hela dagen ledig efter detta.
- Vad vill ni höra nu? Sa jag. Massor av svar. Men det fick bli I´m sexy and I know it. Det blev free style för alla. Jag gillade free stye när jag hade några roliga steg. Justin nu blev det mest dugie och sånt. Efter en timme av soundcheck fick vi gå. Jag hade fixat en jätte kul grej. Jag ropade in en taxi.
- Var ska vi? Frågade Smilla.
- överakning. Sa jag och viskade var vi skulle till chaffören. Vi åkte genom typ hela New York. När vi kom dit vi skulle trodde Smilla att jag skämtade. Serriöst Justin!? Frågade hon helt förvånad.
- Japp. Jag betalde och gick ut ur taxin. Vi stod på en flyplats.
- Gissa var vi ska? Frågade jag.
- Jag vet inte? Sa Smilla.
- Mexico. Sa jag.
- Men konsären då?
- Vi åker tbx imorgon och sen åker vi igen. Bara du och jag.
- Men det kostar väl? Jag kan ju beta...
- Jag står för ALLT! avbröt jag och drog med henne in till flygplatsen. Ingen hade fått veta något om mexico utom mamma.
När flyget landade fångade jag snabbt en taxi. Vi skulle inte så långt. När vi klev ur taxin fick Smilla strörre mun än när vi kom till flygplatsen. Vi stannade vi en strand. Solen började gå ner och allt blev otroligt vackert. Jag betalade chaffören. Jag drog med Smilla till vatten brynet. Jag satte mig ner och Smilla satte sig ner i min famn. Jag kramade henne.
- Justin, du är bäst i världen. Sa Smilla. Hon hade nästan gråt i rösten.
- Varför gråter du? Frågade jag.
- För att jag aldrig trodde att det skulle finnas en person som skulle göra detta för mig. Jag har aldrig betytt något för någon..
______________________________________________________________________________________________
2 kommentarer för nästa:)

Kapitel 32: She is nice

- Haha, jag undrar var du är? Sa hon precis när hon lutade sig framåt för att dra av täcket hoppade jag fram och kasatde mig över henne. Hon höll framåt med mig över.
- Oschst! Gnällade Smilla och tog sig upp.
- Världen är orättvis! Sa jag med den pipigaste rösten jag kunde och stängde dörren till badrummet.
___________________________________________________________________________________________________
Justin: Vi hoppade in i bilen heler crewet. Kenny, Mamma, Rayn, Dan och jag och Smilla. Kenny körde oss till arenan. Rayn och mamma pratade om något med mina scenkläder. Dan och Smilla hade börjar gilla varann och hade börjat prata. Dan ville typ veta allt.
- Så, vad gör ni på kvällarna? Sa Dan och gjorde en min som gjorde att han såg ut som en dekdektiv.
- Inget speciellt. Kollar film är la det vanligaste. Sa Smilla.
- Vad är det ovanligaste då? Frågade Dan retsamt.
- Att du kommer in. Svarade Smilla och skrattade lite smått.
- Jaha, Jo Justin. Du får ta och hitta på saker med din lilla brutta. Slangade han runt. Jag älskade när han gjorde så, använde slangord och larvade sig.
- Jo det ska jag komma ihåg. Sa Jag och gav Smilla en puss på kinden. Sån höll vi på så, larvade oss ett tag. När vi kom till arenan var fansen redan där. De var helt galna och skrek för att jag skulle ge just dem min aoutograf. Jag skrev på så många lappar jag kunde få tag i och sen nästan slet Kenny med mig in.
Smilla: Justin hälsade på alla som arbetade och jag satte mig på en av stolarna som var utsatta. Justin gick bakom scen och fixade med det mesta som hans mamma. Övade dans med Dansarna och Jamica, hans koregraf och provade mick och sånt. Efter tio minuter satte sig någon bredvid mig.
- Hej. Sa En tjej. Jag tittade upp. Selena Gomez satte sig bredvis mig. Jag hade vant mig vid att träffa kändisar nu. Att träffa Justin varje dag ade blivit väldigt vardag så varför inte alla andra?
- Hej. Sa jag och log. Jag räckte fram handen och Selena grepade den.
- Selena
- Smilla.
- Hörde att du och Justin är ihop nu?
- Aa, det var la ni också?
- Aa, men det funkade inte riktigt. Vi bestämde att bara vara vänner.
- tråkigt, men det var ju ändå ganska tur för mig. Skrattade jag.
- Haha! Ja, nu har han någon att dela sina fisar med. Skrattade Selena.
Jag skrattade åt Selenas påpek.
- Gjorde han så med dig med!? Skrattade jag. Selena var verkligen skön. Hon skrattade åt Justin men det märktes ändå att de var goda vänner.
- Hur är fansen mot dig? Frågade Selena.
-  Har inte märkt på mkt. De hatar mig väl men aa, vad ska man göra? Frågade jag och brydde mig faktiskt inte så mkt. Om fansen så skulle slå sönder mig om de fick chansen skulle jag inte göra slut med Justin för det?
- Skönt. Hahha! Jag fick en gång ett hatmejl från ett fan. Log Selena. Så höll vi på. Prattade om allt, mest om Justin. Hans roliga vanor och sånt. Plötsligt skrek hela arenan av ljud. Både jag och Selena hoppade till. Musiken stängdes snabbt av och Justin gick bakom scenen igen. De testade igen. Högt men inte så att man fick ont i öronen som förra gången. Han testade en låt på skoj. Larvade sig med dansarna och Scooter. Jag och Selena fortsatte prata.
- Har ni kul där borta!? ropade Justin i miken och tittade på oss. Vi skrattade och nickade.
Justin log och återgick till dansen och larvet.
Efter typ två timmar var vi klara.
Selena gav Justin en kram. De sa något om att de skulle ses imorgon under soundchecken. Jag hade fått veta att hon skulle sjunga med honom som gästartist under konsären. Vi satte oss i bilen och åkte hem. Justin hoppade in i bilen efter mig och när jag böjde mig ner så klämde han till min rumpa. Jag var ganska van och lite smått road av att han tafsa så reagerade inte så mkt. Bilresan hem var helt tom på energi. Justin nästan sov, lutat mot mig. Dan var så trött att han lutade sig mot rutan och typ spelade död. Pattie hade fått ta av sig sina höga klackar i bilen för att fötterna gjorde så ont och Ryan var nog inte så trött men allmänt trött var han nog, precis som jag. Justin hade flugit mellan scenen, bakom scenen, under scenen och till oss hela tiden och varit så uppspelt att Pattie sagt till honom flera ggr att lugna ner sig. När vi kom in i rummet slängde sig Justin i sängen.
- Jag dööööööööööööööööööööööööööööörrrrrr! Gnällde Justin. Jag tog en av hans tröjor som jag använer som paymas och bytte om. Sen la jag mig bredvid honom. Han låg med ansiktet i kudden, dröp typ av svett. Jag tog en vatten flaska och sprutade på honom.
- A! Varför? Gnällde Justin.
- För att du behövde duscha. Log jag och puttade ut honom ur sängen. Han lomade iväg till duschen. Efter hans dusch och ett par pyamas byxor så slängde han sig i sängen igen. Han låg med ansiktet i kudden igen och jag klijade honom på ryggen. Hahaha! han rös hela tiden för att han tyckte att det var så skönt.
______________________________________________________________________________________________
Va lite trött på att alla gör Selena till skurken och hallå? Hon är faktiskt snäll, därför.
Tycker ni novellen börjar bli trist?
Vad vill ni ska hända?
Slå rekord nu! Alla kommenterar!

Kapitel 31: Dream

- Sov nu. Sa han och pussade mig.
- Bara om du också sover. sa jag och tittade på honom. Han bytte om till en annan tröja och kröp ner i sängen. Han lade sin arm runt min midja och drog mig mot sig. Jag somnade i hans famn.
______________________________________________________________________________________________
Justin: Jag kände hur Smillas andetag blev tyngre och tyngre. Hon sov. Jag kunde inte få ner hjärtslagen. Jag skulle aldrig glömma hennes skräck i rösten när hon ringde. Jag kramde henne hårdare och somnade.
Smilla: Jag vaknade mitt i natten av att Justin drömde. Han vek sig av och an och svettades värre än när vi hade springtävling. Jag ville inte väcka honom så jag smekte hans kind med handen. Han lugnade sig lite men drömde nog fortfarande. Jag drog handen genom hans hår och viskade i hans öra.
- Justin luuugn, det är bara en dröm. Viskade jag. Det tog ett tag innan han slutade röra sig men till slut sov han lugnt. Det där gulliga baby-facet kom fram. Skönt. Jag somnade om och vaknade inte förens klockan tio nästa morgon, vilket var sent i gämförelse med vanliga dagar. Jag drog mig upp från sängen. Justin vaknade också. Han ruskade på huvudet för att få bort håret från ögonen, inte svängde, verkligen ruskade.
- Morgon baby. Sa han. Han visste att han var het, hon visst hur han skulle göra.
- Morgon hetting. Sa jag och drog handen genom håret. Han reste sig och gav mig en kram.
- Vad händer idag? frågade jag. Som jag alltid gör varje morgon etfersom jag är så efterbliven att inte ha en almenacka att skriva in såna saker i.
- Vi ska iväg och förbereda en konsär. Den är om två dagar om man inte räcknar med den som vi har framför oss nu.
- Okej, soundcheck imorgon? Frågade jag.
- Japp. The girls go crazy! Skrattade Justin.
- Behåll bara tröjan på. Log jag och drog i den lite.
- Man kan ju alltid hoppas. Skrattade Justin och vände sig om för att ta badrummet. Jag såg att hans mysisar hade häng. Jag smög fram och drog upp dem så högt jag kunde.
- MHÄ! Gör inte så. Tjurade Justin. Jag skrattade och pussade honom. Jag drog honom från badrumsdörren. tryckte ner honom i sängen och precis när vi skulle börja strula slängde jag mig iväg icg tog badrummet.
- Oschysst! Ropade Justin från andra sidan dörren.
- Världen är inte rättvis! Ropade jag tbx från andra sidan.
Justin: Jag ville ge igen för att hon tagit badrummet. Jag tittade mig runt omkring i rummet. Jag orkade inte förbereda mig så mkt. Jag gjorde en hög utav smutsskläder på golvet. Formade det så det skulle likna något som en människa och la ett täcke över det. Gömde mig sedan diagonalt från andra sidan rummet. Smilla kom ut efter ett tag.
- Haha, jag undrar var du är? Sa hon precis när hon lutade sig framåt för att dra av täcket hoppade jag fram och kasatde mig över henne. Hon höll framåt med mig över.
- Oschst! Gnällade Smilla och tog sig upp.
- Världen är orättvis! Sa jag med den pipigaste rösten jag kunde och stängde dörren till badrummet.
________________________________________________________________________________________________
skit i var han är, ville bara ha smilet:)
5 kommentarer för nästa:)

Kapitel 30: Make your girl preagment

- Mm. Vi gör något kul av denna veckan vi har kvar. Sa jag och höll tbx tårarna.
- Det gör vi helt klart! Ledigt i morgon också! Bara en intervju på kvällen men annars är det ledigt!
____________________________________________________________________________________________________
Justin: Smilla verkade rastlös under kvällen.
- Varför är du så rastlös? Frågade jag.
- åå! Jag vet inte! Jag drar ut och springer lite. bara typ tio minuter, ränsar hjärnan. Sa Smilla och reste sig upp. Jag tittade trött på henne.
- Jag fattar inte hur du orkar! Måste jag hänga med? Frågade jag.
- Haha! Nej, jag kommer ju om bara några minuter. Sa Smilla och gick ut.
Smilla: Jag sprang en bit bort. Eftersom jag ville bli av med mkt energi så sprang jag fort. Jag hade bara ett par shorts och ett linne och ett tröja på mig, skor och sånt såklart men i kläderväg. När jag svängde runt ett hörn föll jag. Jag tittade bakåt för att se vad som fått mig att ramla. Runt mig stod minst 6 40-åriga gubbar. Det stank öl lång väg och jag blev riktigt rädd.
- Vad är detta för brud nu då?
- En brud som ska gå. Sa jag och reste mig upp. Tyvärr kom jag inte längre än så för de hade omringat mig och ville inte röra på sig.
- FLÖA! Ropade jag åt honom. Det var något jag brukade säga till folk som jag blev irriterad på som stod i vägen. Det var typ samma sak som flytta!
- Oj! Vad rädda vi blir! Men jag kan göra dig ännu räddare... Vad skulle du tycka om att bli med barn? De andra gubbarna skrattade runt om mig och rädslan isade stop på blodet. Jag fick inte fram ett ord. De knuffade umkull mig. Jag plockade så fort jag kunde upp telefonen. Slog in ettan. Jag hade Justin på kortnr.
- Tja gullet! Skrattade Justin. Jag stirrade mig runt omkring. Jag korsade benen för att gubbarna inte skulle få ner byxorna så såg jag en skylt.
- Justin! 56:te gatan! Hjälp! Ta med Kenny!! Tjöt jag. Gubbarna slet telefonen ur händerna på mig.
- Jasså? Mister drömprins i telefon? Har du något emot om vi gör din brud med barn? Skrattade en av gubbarna. En av mina ögonfransar åkte in i ögat. Jag önskade mig en pistol men typ 6 skott. Jag hörde inte mer fråg Justin. Kämpade ist för att hålla upp mina byxor. De sparkade mig för att jag skulle tappa taget men jag hade kramat händerna för att inte tappa taget. Jag skrek såklart. Hoppades att Justin skulle komma snart. De sparkade och slog mig. Bände loss mina fingrar och gjorde allt för att få ner byxorna. Jag kämpade plötsligt hörde jag Justin.
- SMILLA!? ropade Justin. Han var inte långt ifrån. Jag kände hur det försökte släppa mig bort. Jag samlade alla mina krafter och...
-JUSTIN!!!!!!!!!!!! Ropade jag så högt jag kunde. Gubbarna slutade inte, säkert för att de var för fulla. Men de borde de inte ha gjort. Plötsligt rycktes en av killarna bort. Jag såg Kennys ursinniga ansikte. Det gjorde mig lugn. Justin ryckte bort en till och hjälpte mig upp.
- Mår du bra? Frågade han. Han var helt förstörd. Jag hade aldrig sett honom så rädd.
- jag mår bra, det är okej. Vi skulle ta nästa steg när mitt knä bara gav vika. Jag ramlade omkull och stönade lite av smärta.
- Shit, du mår ju inte bra. Sa Justin helt skärrad.
- Jo, Benen är bara trötta. Jag lovar jag mår bra! Sa jag och reste mig upp. Justin lade handen kring min midja.
- Vad hände? Frågade Kenny.
- Jag berättar imorgon. Justin klarar inte mer idag. Sa Jga och kramade Justin från sidan.
Vi gick in till hotellet. Justin gav mig en av sina tröjor och bäddade ner mig i sängen.
- Sov nu. Sa han och pussade mig.
- Bara om du också sover. sa jag och tittade på honom. Han bytte om till en annan tröja och kröp ner i sängen. Han lade sin arm runt min midja och drog mig mot sig. Jag somnade i hans famn.
________________________________________________________________________________________________
Okej, nu har det hänt lite mer.
MOHAHAHAH! Visst är jag lite förbannat jobbig ibland?
4 kommentarer för nästa!:)

Kapitel 29: I can say it, if you want?

Jag blev glad för det skulle bli kul att träffa hans pappa och syskon.
____________________________________________________________________________________________
Smilla: Vi möttes utanför hotellet. Jeremy gick ut först. Sen hoppade två små sötisar ut ur bilen och störtdök över Justin.
- Bieber! Tjöt Jazmyn. Jaxon tittade på mig men gjorde inget mer. Jazmyn frågade desto mer.
- Vem? Sa hon och tittade surt så sin bror. Justin log och teater viskade till Jazym.
- Det är Smilla. "Viskade" Justin. Då var Jawmyn nöjd och hoppade ner.
- Vaj ska vji? Frågade hon.
- Vi ska till ett tivoli lite längre bort. Sa Justin och ledde iväg sina syskon. Jag följde efter in i bilen. Justin satte sig längst fram och jag satte mig bredvid hans syskon. Han log mot mig när han tittade bak, lite sådär extra varmt. Jazmyn tittade på mig och viffade med handen för att jag skulle komma närmare.
- Jag tjor Bieber är Kjäj i dig. Viskade hon. Jag log för hon va så himla söt!
- Jag hoppas han gör det. Viskade jag tbx. Jazmyn tittade storögt på mig.
- Äj du köj i Bieber? Ag, ag kan säjga det om dju vill. Sa Hon. Asså hon var lika bedårande som sin Justin! Det var bara det att hon var liksom bara söt, nypa i kinden söt. Justin va ju sexy!
- Vi väntar lite med det, vi pratar om det senare. Viskade jag. Jazmin nickade och höll fingret för läpparna. Justin tittade bak på mig. Jag log mot honom och han log tbx. Sen återgick han till att prata med Jeremy om någon bil. Inte så intressant. När vi kom dit var det inte så fullt, det var ganska sent så folk hade börjat gå hem. Först kom ett par tio tjejr som kastade sig över Justin men han skrev sina aoutografer och sen var det okej. När vi åkte vår första karussel ville Jazmin åka den där karusselen som bara åker runt och man rider på hästar.
Jazmyn satte sig på en rosa häst. Justin satte sig på en bakom henne och drog ner mig i hans knä.
- Läget? Frågade han och log sitt " jag-retar-dig" leende.
- Bra, Jag är ju med dig. Sa jag och pussade honom.
- Vad snacka du och Jazmyn om förut då? Det verkade väldigt intressant. Sa Justin och log.
- Men! Hur kan du ens med att fråga? Tjejer behöver faktiskt prata ut med varann ibland. Sa jag och spelade sårad. Justin hoppade bak lite så jag kunde sätta mig gränse över hästen.
- Ändå? Frågade han i mitt öra. Jag log vände på huvudet och kysste honom. Precis då vände sig Jazmyn om och såg oss.
- *flämt* Bieber! Sa Hon och log. Justin skrattade och avbröt kyssen. Hon vände sig framåt och Vände sig inte om igen. Justin hoppade lite längre fram på hästen, han tryckte mig mot halsen för hädten va ganska liten.
- Sluta trycka din idiot. Skojade jag hoppade bakåt.
- *flämt* kallar du verkligen din kille för det? Frågade Justin sårat, skojade så klart.
- Ja, förlåt. Sa jag och pussade honom på kinden. Sen var Karusselen klar och vi hoppade av. Jazmyn var genast på Justin och drog med honom bort. Sen viskade hon något till Justin och han skratta. Sen bärde han upp henne och gick tbx till gruppen. Vi Gick till massor av karusseler. Efter varje tog Jazmyn med antingen med mig eller Justin bort och frågade saker som: " Är du kär i honom?" " Ska ni gifta er?" " Pussas du och Bieber ofta?" .m.m.
När vi åkte hem var Jazym och Jaxon så trötta att de somnade på en gång. Jeremy släppte av oss vid hotellet. Då ringde min mobil.
- Hallå?
- Pratar vi med Smilla Fors?
-Japp
- Vi skulle vilja att du infann dig på sjukhuset i malibuo nästa vecka. Vet du vilket sjukhus jag pratar om?
- Japp.
- Bra. Vi skulle vilja ha er här klockan 11 am på lördag nästa vecka. Passar det?
- mm.
- Bra, hej.
Sen la vi på. Jag lutade mig mot Justin. Jag skulle sakna honom mer än det skulle kunna vara möjligt! Jag berättade för Justin. Han blev ledsen.
- Vi kommer inte vara bort från varann så länge. Vi kan ringa varje kväll, jag kan komma hem så ofta jag kan och jag vet inte hur ofta du ska vara på sjukhuset men du hinner säkert att åka till LA eller New York under vissa tillfällen?
- Mm. Vi gör något kul av denna veckan vi har kvar. Sa jag och höll tbx tårarna.
- Det gör vi helt klart! Ledigt i morgon också! Bara en intervju på kvällen men annars är det ledigt!
__________________________________________________________________________________________________
Vad tror ni kommer hända nu den kommande veckan?
Vad vill ni ska hända den kommande veckan?
3 Kommentarer för nästa kapitel!

Kapitel 28: Your so sweet whid kids!

Det märktes tydligt att hon var i sin egna värld igen, ingen kom in. En dag hoppades jag att hon kunde tala om för mig vad hon tänkte på när hon gick in i sin egna värld, men inte än.
__________________________________________________________________________________________
Justin: efter fyra timmar spring hade Smilla börjat svettas ordentligt, jag trodde att mina muskler skulle ramla av.
- Ähr... Dhu hinte... TRÖTT! Flämtade jag fram.
- Inte så farligt. Sa Smilla.
- Du är över naturlig! Flämtade jag.
Smilla: Jag tyckte synd om Justin. Han var besatt av att vinna. Han älskade det. Jag kände att svetten började rinna lite men inte så farligt. Kollade över till Justin. Stakarn, dröp i svett och såg ut att ramla hela tiden. Jag låtsasdes ramla och slutade springa.
- YEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!! Skrek Justin och försökte krama mig.
- Efter en dusch och nya kläder. Sa jag och höll honom infrån mig. Han skrattade och gick mot omklädningstummet. Efter det åkte vi hem. 5 timmar borta från hotellet och alla var helt underbart! När vi kom till hotellet la vi oss i sängen bredvid varann.
- Fattar inte hur du orkar! Gnällde Justin. Han va helt slut. Jag Reste mig upp och gick till datan.
- Vad gör du? Frågade Justin efter tio minuter.
- Kollar klipp. Sa jag och var helt insjunken i datan.
- På vem? Frågade Justin.
- En kille, han heter typ Bieber eller nåt. Han pratar med barn. Tror det är en skola. Justin reste sig upp och tittade på klippet. Det var när han och selena va ihop.
- Aww! Vad go du är med barn! Sa jag.
- Vad bra, ska vi träffa Pappa och syskonen senare? Frågade Justin. Jag tittade på honom.
- Jag visste inte att de bodde här! Sa jag förvånat.
- Klart vi ska träffa dem! Sa jag igen.
- Bor inte här men hade vägarna förbi. Tänkte att det kunde va kul. vi skulle kunna dra till ett tivoli eller nåt... Sa Justin och snattade datan.
Jag blev glad för det skulle bli kul att träffa hans pappa och syskon.
_____________________________________________________________________________________________
visst är han för söt!?

Kapitel 27: I run from my problems

Sen blev det inte med med det. Vi kom hem Gick in till mitt rum och somnade. Jag ville göra något mot den där gruppen men jag visste inte vad. Grupper mot mig det fanns det men det brydde jag mig inte om. Sen mindas jag för smilla gruppen. Jag borde kommentera ett tack på den...
_____________________________________________________________________________________________
Smilla: Justin sov när jag vaknade. Han var så himla snygg när han sov! Jag tog en blid och laddade upp på fb.
Denna snygging är helt okej att vakna till!
skrav jag som beskrivning och skickade iväg. Jag märke att han va utan tröja. Han sov med bara mysisar!
Jag smögnärmare och tryckte mig mot hans varma mage. Hans abs var helt freaking awsome perfekta! Sen somnade jag om. Jag vaknade av att alarmet ringde. Justin och jag vaknade.
Justin: Smilla låg intryckt mot min bara mage. jag visste inte varför jag inte sovit med tröja men ett dåligt val var det inte!
- Tjena hottie. Gäspade jag.
- Tjena sexy. Sa Smilla. Hon låg kvar vid min mage.
- tänker du va kvar där länge eller? Skrattade jag.
- Mhm! Svarade Smilla och gosade in sig.
- Vad bra att du ska med och gymma igen då. Skrattade Jag.
- NOOOOOOO! gnällde Smilla. Jag skrattade åt henne men ändrade mig inte.
Vi åkte till gymmet.
- Jag vet! Vi tävlar! Vem som orkar springa längst! Sa Smilla. Vi tog två springmaskiner och ställde in dem på samma. Efter en halvtimme var Justin förvånad.
- När lärde du dig springa såhär? Frågade han.
- När jag var liten hade jag världens mage, så jag ville gå ner. Jag började springa och ja, det blev lite av en hobby. När mamma var full och slog mig brukade jag stick iväg springa. En gång sprag jag bort julen. Mamma var full och slängde iväg mina paket. Sen tände hon eld på dem. Jag stack iväg och sprang hela natten. Det var mitt sätt att komma ifrån världen. Jag kunde springa hela nätterna. Jag kunde stan utantill. När jag hamnade på hem så sprang jag hela dagarna för att komma upp i samma längd som jag brukade.
- Du är djup... Sa jag och fortsatte springa. Efter två timmar var jag verkligen trött. Smilla hade bara några svettdroppar i pannan.
- Är det bara jag som är helt slut? Frågade jag.
- Aha. Sa Smilla. Det märktes tydligt att hon var i sin egna värld igen, ingen kom in. En dag hoppades jag att hon kunde tala om för mig vad hon tänkte på när hon gick in i sin egna värld, men inte än.
___________________________________________________________________________________________
Ett djupt kapitel, eller nåt?

OMB!

kollade in stakestiken idag! Brukar inte göra det brukar bara vara runt 4 st. Men så tittade jag. OMB! hade 30 st läsare och 185 sidvisningar! Asså blev jätte glad! Håll kvar så! :)

Kapitel 26: Yeah, I got Cancer

Jag kramade henne men hon märke det liksom inte. Hon va i sin egen värl, där såg hon bara cancer. Vi gick ut. Fansen var galna där ute. Vissa grät också, trotts att de inte visste varför den sorgliga skaran på tre grät. Jag gillade inte att gråta, jag ville inte vara vek. Jag ville vara stark, stå upp och hålla upp alla andra
________________________________________________________________________________________________
Justin: När vi kom hem gick Smilla till sitt rum. Ja följde efter,hon skulle inte behöva vara ensam nu. Hon la sig i sängen med ansiktet vänt ner i kudden. Jag la mig bredvid henne. Vände på hennes ansikte och försökte få ögonkontakt med henne. Men hennes ögon liksom bara såg igenom mig.
- Du klarar det, det kommer inte hända något. Sa jag. Hon svarade inte, bara stirrade rätt genom mig.
- Det kommer gå bra, minns du när du och jag möttes? Du brände dig på en magnet, Du är fortfarande samma Smilla. Men nu har du mig... Okej, det där lät verkligen jätte konstigt! Smilla log lite, hon gillade när jag klantade mig. Nu såg hon mig i ögonen.
- Jag kommer tappa håret Justin! Jag kommer bli ful som satan! gnällde Smilla. Jag smekte hennes kind och kollade in i hennes ögon.
-Jag bryr mig inte hur du än ser ut. Det är dina ögon jag bryr mig om, och vet du vad? Du har världens vackraste ögon. Alltså om jag skulle bry mig om utseendet. Skrattade jag och la handen på hennes höft. Då rusade mamma in till rummet.
- Justin! Skynda! Du ska vara på Ellen om en halvtimme! Sa hon. Jag rusade etfer henne och drog med mig Smilla.
När vi kom till Ellen frågade ellen om hon fick ta med Smilla ut.
- Hahah! Jag är ju inte ens snyggt klädd!
- Du är vrålsnygg! Log jag och gav henne en puss på pannan.
- Det går ett rykte om att du är sjuk Smilla? Har du något emot några frågor om det? Frågade Ellen. Det ryckte till i mig men Smilla nickade. Jag tittade frågande på henne när Ellen gått.
- Dina fans kommer få reda på det förr eller senare, så om jag berättar det nu kommer de att fatta varför du är ihop med en skallig tjej. Jag pussade henne på kinden och tog med henne mot scen. Hon satte sig på en stol precis vid scenen.
- Okej! Vi har Justin Bieber här ikväll och inte bara det! Hans flickvän Smilla! Ropade Ellen och satte sig i en av stolarna. Jag sprang ut på scen.
- Så Justin, hur är det mellan dig och Smilla?
- Jätte bra, hon är bäst! Svarsde jag och log.
- Men så bra då! Då tar vi ut henne hit! Ropade Ellen. Smilla gick ut på scen när publiken applåderade.
- Tyvärr har vi ingen mer stol men jag tror inte att Justin skulle plågas av att du sitter i hans knä. Skrattade Ellen.
- Absolut inte. Skrattade Jag och drog snabbt ner henne i mitt knä.
Vi pratade en del, skrattade. Jag fick prata Om boyfriend och om min turné. En gång tog jag tillfället i akt och gjorde bort Smilla lite:
- Så Justin, jag har hört att ni sover i samma säng rätt ofta.
- Ja, Hon kryper alltid upp. Hur mkt man än puttar ner henne. Skrattade Jag.
- Älskar dig med. Svarade Smilla och spelade sur. Sen pratade vi så och så kom den stora frågan.
- Smilla, det har gått en del snack om att du är sjuk. I vad?
- I cancer. Vi fick veta det nu idag. Svarde Smilla. Smilla va förberad på frågan och rörde inte minen.
- Oj, Beklagar. Är det botligt eller så?
- Aa, men det kan ta lite tid. Ska åka hem snart och genomgå massa behandlingar. Svarade Smilla. Ellen nickade och lämnade ämnet. Efter en timme var vi klara. Jag plockade upp mobilen när jag satt i bilen när Kenny körde hem oss. Det hade startats en ny grupp på fb: För Smilla. Jag bläddrade ner och såg en grupp till: Vi som hoppas att smilla dör.
Jag kollade senaste inlägget.
Hoppas Smilla dör så Justin tar självmord!
Jag visste inte vad jag skulle göra. Ilskan rusade runt i mig och jag fick lust att bara kasta mobilen i golvet. Smilla såg att jag va arg. Hon tog upp sinmobil och skickade ett sms:
Varför är du arg?
Jag svarade tbx:
Inget, en dum grej. Lugnar ner mig<3
Smilla svarde igen:
Säkert?<3
Jag svarde:
Säkert<3
Sen blev det inte med med det. Vi kom hem Gick in till mitt rum och somnade. Jag ville göra något mot den där gruppen men jag visste inte vad. Grupper mot mig det fanns det men det brydde jag mig inte om. Sen mindas jag för smilla gruppen. Jag borde kommentera ett tack på den...
________________________________________________________________________________________________
Ett trist kapitel jag vet. Men snart åker hon hem, Kommer Justin med? Kommer hon träffa Oscar?
3 Kommentarer för nästa!

Kapitel 25: The pain

Jag kramade om henne. Jag fattade att Smilla var livrädd. Om hon hade cancer skulle hon få ligga på sjukhus, tappa håret, och genomgå samma saker som jag sett på andra barn när besökt cancersmittade. Jag ville inte att det skulle hända Smilla.
_________________________________________________________________________________________________-
Justin: Jag vaknade på morgonen av att Smilla rörde på sig. Hon låg mot min bröstkorg och jag hade armen runt henne. Vi skulle få reda på om Smilla hade fått cancer om två timmar. Mamma skulle följa med som vårdnadhavare, jag som stöd. Jag tittade på Smilla kände på hennes hår. Tittade på hennes hand. Ringen satt där den skulle. Jag älskade att hon aldrig tog av den, det var som om vi verkligen var förlovade. Alarmet ringde. Smilla vaknade och tittade på mig.
- Morgon snygging. Sa jag och log.
- Morgon sexy. Sa Smilla och gick upp. Hon letade upp kläder att ha och tog med dem in till badrummet. Jag hörde hur duschen slogs på. Men så hörde jag mer. Skrik. Jag tittade ut genom fönstret. Det va massa fan där ute. De skrek ännu högre när jag tittade ut. Något kom uppflygandes. Det var en leksakshelikopter. Den hade ett meddelande.
- Hahah! Ni är ju för kul! Ropade jag ner till dem och tog lappen. Sjung Baby! Jag skrattade och tog upp gitarren. tjejerna skrek ännu högra nu och jag började spela. När Baby var klar ville de höra Boyfriend min nya låt.
- Okej! Men det är den sista! Jag har en tjej här upp också vet ni! Skrattade jag och tjejerna skrek. När Boyfriend var klar kom Smilla ut.
- Värst vad de skrek då. Log Smilla. Jag stängde fönstret och kramade henne. Sen tog jag badrummet. När vi båda va nyduschade skulle vi iväg till Mammas riúm. Men först lite kyssar. Jag tog tag runt Smillas midja. Han grepade mina axlar så kysstes vi. Jag sänkte händerna lite så jag hade dem på hennes rumpa. Hon drog fingrarna genom mitt hår och precis när vi skulle börja strula knackade det på. Vi tittade på dörren. Mina händer åkte snabbt upp runt hennes midja igen och hennes händer runt mina axlar.
- Vi drar nu.Sa Mamma. Hon höll på med mobilen och såg inte vad vi gjorde. Vi följde efter hand i hand. Bilresan till sjukhuset var som att åka till sitt eget dödsstraff. När vi kom dit behövde vi bara vänta i tio minuter. Doktorn tog med oss in i ett rum.
- Vi har tittat igenom dina provsvar och ja, Vi är ledsna att meddela detta men du har cancer. Vi har botemedel mot det men det finns biverkningar. Du kan tappa ditt år men det hände rinte alltid, du kan må illa och kräkas. Vi skulle vilja börja med cellgiftsbehandlingen på en gång men du bor väl inte här va? Smilla skakade på huvdet.
- Du skulle vi vilja att du åker hem och påbörjar din cellgiftsbehandling där. Du kommer att åka mellan sjukhuset och hemma väldigt mkt. Smilla nickade och tittade ner i marken. Smärtan över att se henne så tröstlös va obeskrivlig. Jag kramade henne men hon märke det liksom inte. Hon va i sin egen värl, där såg hon bara cancer. Vi gick ut. Fansen var galna där ute. Vissa grät också, trotts att de inte visste varför den sorgliga skaran på tre grät. Jag gillade inte att gråta, jag ville inte vara vek. Jag ville vara stark, stå upp och hålla upp alla andra.

Kapitel 24: They think that you have Cancer

Justin: Jag ställde presten vid sängen. Hon hade köpt en fotoram som rullade fram bilder. Sen hade det legat i ett USB med bilder på oss i. Jag kopplade i den i väggen och satte i USB:et. Den började rulla. Första bilden var när vi seglade, antagligen en av Smillas favoriter för hon hade klippt ut smamma bild och satt upp på kylen i strandhuset. Vi lade oss i min säng och tittade på filmen och åt chokladen. Då knackade det på dörren. Pattie steg in.
- Det var väl här jag trodde att jag skulle hitta er. Sa hon. Hon lät grötig på rösten.
- Vad är det mamma? frågade jag.
- Läkarna ringde nyss. Det handlar om Smilla... De tror att du har cancer. Det blixtrade till i Smillas ögon. Jag drog henne till mig. Hon var stel. Mamma satte sig på andra sidan. Hon grät hon med. Jag ville inte gråta. Jag ville vara ett stöd för Smilla och mamma. Smilla lutade sin stela kropp mot mig. Helt chokad. Tårarna rann ner för mina kinder. Min Smilla! Varför händer sånt Smilla? Vrför kan hon inte bara få leva lyckligt etfer det hon gått igenom hemma.
- Vi ska åka dit imorgon för att se om det verkligen stämmer... Sa Mamma. Smilla tappade stelheten och lutade sig med all vikt mot mig hon grät mot min axel. Jag kramade om henne. Jag fattade att Smilla var livrädd. Om hon hade cancer skulle hon få ligga på sjukhus, tappa håret, och genomgå samma saker som jag sett på andra barn när besökt cancersmittade. Jag ville inte att det skulle hända Smilla.
_________________________________________________________________________________________________
Vad tycker ni? Vill ni att Smilla ska ha cancer i nästa kapitel eller att det bara var ett misstag?
2 komentarer för nästa kapitel!
Se till att kommentera nu!

Kapitel 23: I go after You

Efter det var vi äntligen klara! Vi åkte ner till turné bussen och hämtade vara saker. Sen skulle vi upp till hotellet. Jag och Justeín hade redan bestäm att sova i samma rum. Jag skulle smyga över till honom senare ikväll.
___________________________________________________________________________________________________
Justin: Jag stängde dörren till mitt rum. Klockan 8 Skulle Smilla komma. Det var om en timme. Jag duschade och drog på mig mysisar och en skön tröja. Efter det var det en halvtimme kvar. Jag plockade fram en film och beställde upp lite choklad från roomserviece. Jag väntade.
KLockan tio över åtta hade hon fortfarande inte kommit. Jg väntade lite till. När klockan var 20 över så gick jag över till henne. Hennes dörr var olåst så jag gick in. Det stod en skylt precis vid rummet. Det var en pil som pekade in till Toaletten. Jag gick in dit. Dör var en skylt som pekade mot ett öppet fönster. Hon hade säkert sett musikvideon till one less lonely girl.
Jag tittade ut genom fönstret. Där fanns det en bradstege. På den fanns en till lapp med en skylt som pekade uppåt. Jag klättrade upp. Pilarna fortsatte upp till taket. Där fanns en pil som var gjord av rosenblad. Jag gick åt det hållet. En lapp med en skylt pekade in till ett litet hus på taket. Jag gick in. Där inne stod världens finaste tjej. Hon hade fixat det lilla huset till det romantiskaste jag någonsin sett! Hon hade hängt upp blommor i taket, julgransslingor hängde längst väggarna och ett bord i mitten. En present på bordet. Smilla stod i mitten av rummet och tittade på mig.
-Hej snygging. Sa hon och gav mig en kram.
- Har du fixat detta? Sa jag. Jag ville helst slå mig själv just då, vem frågar nåt sånt!?
- mm, gillar du det? Svarade Smilla och tittade på mig. Hon var nog den snyggaste tjejn som världen någonsni sett! De där valpögonen kunde bara hon få till!
- Gillar det? Klart jag gör! Hur lyckades du? Frågade jag. Jag visste att Smilla inte hade så mkt pengar och jag hade inte sett några julgransslinga packas ner i hennes väska.
- BLommorna köpte jag från en kvinna nere på gatan, slingan låg redan här och bordet och stolrna fick jag låna av en kvinnas balkong, Eller snarare hennes dotter. Hon visste att jag va ihop med dig och när jag frågade hjälpte hon mig bära upp allt och fixa iordning. Presenebten har jag sparat till länge. Sa hon och tittade på mig.
- Den där tjejen får jag nog ge en kram senare, men just nu ska jag bara ge dig kramar. du hade inte behövft köpa något.
- Men det har jag velat länge. Svarade Smilla och la en arm runt mig. Hon ledde mig till bordet. Jag tog paketet och öppnade.
- Du är ju bara för söt! Log jag och tittade ner i paketet.
- Det är ju ingen ring tyvärr, det har jag inte råd med... Sa smilla och tittade ner i golvet när hon sa att hon inte hade råd.
Jag satte ner presenten och och kramade henne.
- Jag bryr mig inte ett dug om priset Smilla. Jag bryr mig bara om dig. Jag gav henne en puss. Det knackade på dörren. Jag öppnade. Där ute stod en tjej. Hon höll en gitarr i handen. Tjejen var nog bara runt 7 år så gitarren var nästan större än henne.
- Spela Next 2 you för henne. Sa den lilla tjejn och höll fram gitarren.
- Va? Sa jag. Jag fattade faktiskt inget först.
- Lita på mig. Jag kan tjejer. Sa flickan och räckte över gitarren. Hon stängde dörren och jag vände mig om.
- Jag ska tydligen spela next 2 you för dig. Log jag och satte mig ner. Smilla skrattade.
- Lill-tjejen? Frågade Smilla.
- Kort, brunhårig och stora ögon?
- japp.
- Aldrig sett henne. Log jag och satte mig ner. Jag kunde next 2 you utantill.
Youve got that smile
that only heaven can make
i pray to god everyday
that you keep that smile...
När jag var klar hade Smilla nästan börjat gråta. Jag satte ner gitarren och gick fram till henne. Hon reste sig upp och gav mig en kram. Vi gick ner till mig. Jag tog med mig presenten.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Vad tror ni det var i present?
1 Kommentar för nästa+ Glöm inte att gissa present:)




Kapitel22: Ring on my ringfinger

- Justin... Sa jag i ett andetag och tittade på honom. Han log ett av sina leenden, de som bara han kunde...
_____________________________________________________________________________________________________
I pizza aktrongen låg en ask med en ring i.
- Jag vet att vi är för unga egentligen, men jag vill ändå att du ska ha ringen. Om du vill allstå... Sa Justin och tittade på mig.
- Klart jag vill. Justin, du betyder mer än allt annat! Sa jag. Mina ögon började tåras och allt jag såg va hans ögon. Han tog ringen ur aksen och gick över till mig. Ringen satt perfekt. Jag reste mig upp och kramade honom. Sen satte han sig och drog ner mig i sitt knä.
- Vad hade du gjort om jag verkligen friat? Viskade han i mitt öra. Jag lutade huvudet bakåt och lät det vila på hans axel.
- Sagt ja. Svarade jag. För just nu var vi liksom bara halvförlovade. Inget offeciellt, ringen var bara en ring som han ville att jag skulle ha för att visa hur mkt han älskade mig. Varför kunde inte jag vara så romantisk!?
- Det ska jag komma ihåg. Viskade han och gav mig en puss på kinden. Då plingade mobilen till. Han fiskade upp den ur min ficka. Den var i bakfickan så han fick en bra chans att tafsa lite på skoj. Han gav mobilen till mig och jag kollade messet. Det var från Pattie.
Hej Smilla:) Var har Justin lurat med idg denna gången?
Be honom ringa mig:)
Jag skrattade och visade honom messet.
- Har du inte berättat för henne!? Jag trodde att alla bara spela?
- Hahah! Mamma? Spela? Du är kulig du. Men vi behöver nog dra. Mamma dödar mig om jag missar något på schemat. Han lyfte upp mig och bärde iväg mig. Vi tog oss tbx och Pattie väntade på oss.
- Jag trodde du dog av smärta? Retades Pattie.
- Aaa, Det gjorde jag! Vi fick dra till akuten! Skrattade Justin.  Sen skyndade vi in på Justins rum där repotern väntade. Jag hade ringen på ringfingret. Snurrade på den, kände hur det kändes att ha en ring på sig och tittade lite på den. Den var verkligen jätte fin! Silver med ett hjärta i, antagligen inte äkta diamant men jag brydde mig lika mkt om det som jag brydde mig om hur Oscar hade det. Alltså inte ett skit. Justin kom ut efter ett tag. Han sa hejdå till reporetn och gav mig en puss på kinden.
- Nu ska vi iväg till en fotografering här i närheten. Försök att hålla er där nu. Retades Pattie och tog med oss ut. Justin tog min hand. Han kände att ringen satt på och tittade på mig som om han var tacksam över att den satt där den skulle. Som om jag skulle ta av den? varför skulle man göra det? Ta av ringen man fått av värlens finsate kille? Vi hoppade in i bilen. Kenny körde oss till fotograferingen. Fotografören var inte ens där än och Justin var ganska förvånad, sånt brukade inte hända.
Efter en halvtimme kom fotografen. Pattie var riktigt irriterad men det va något om et trafikstockning. New York i ett nötskal...
Justin fick ett par andra kläder av sin stylist och fick även håret fixat. Sen var vi klara. Efter det skulle vi till en singering. Justin trivdes nog helt okej bland massa skrikande tjejer som grät så fort de såg honom, men jag trivdes inte så jätte bra. Tursamt nog var jag duktig på att fejklé och det gick bra. efter två timmar av skrik, gråt och någon balnding av alltihop kom vi därifrån. Stylingen var kul. Han stylist hette Ryan och var riktigt trevlig. Han tyckte det va kul att få lite hjälp och skämtade hela tiden. Jag skulle välja vilken keps han skulle ha medans Justins kläder fixades för lite extra piff. Jag kunde inte välja mellan en svart eller en vit med svart swag text på. Justin tröttnade på att vänta och valde. Han tog swagkepsen. Sen satte han på mig den svarta.
- Det där såg inte helt fel ut! Skkrattade Ryan.
- Ja visst ser det bra ut! Man ser nästan inte ansiktet! Snyggare än vanligt faktiskt. Retades Justin. Jag knuffade till honom och satte kepsen på sne. Efter det var vi äntligen klara! Vi åkte ner till turné bussen och hämtade vara saker. Sen skulle vi upp till hotellet. Jag och Justeín hade redan bestäm att sova i samma rum. Jag skulle smyga över till honom senare ikväll.
________________________________________________________________________________________________
Vad vill ni ska hända nu?
Är det för lite drama? alltså är det för lite som händer?
2 kommentarer för nästa! :)

kapitel 21: Sneak out

- Det är sent, dags att sova. Sa justin. Jag kollade på klockan. Den var bara tio men om vi skulle upp 6 imorgon behövde vi sova nu. Jag drog på mig tröjan och la mig udner täcket. Justin kom efter. Justin somnade före mig. Han var så söt när han sov! Såg ut som en liten baby, min baby. Jag gav honom en puss på kinden och somnade några minuter efter det.
____________________________________________________________________________________________________
Justin: Kenny väkte oss klockan 6 på morgonen. Smilla var helt död och ville bara ligga kvar i sängen. Jag var van och drog mig upp. Smilla kom också upp. Hon satte på sig ett par byxor och gick ut. Duschen var genomskinlig vilket gjorde att vi inte ville va i samma rum när nån av oss duschade. Smilla åt frukost under tiden jag duschade, sen byte vi. Smilla sminkade sig i en evighet men till slut var hon klar.
- Du ser bra ut utan smink. Sa jag och kramade henne.
- Stakars oss Smilla. Killarna fattar bara inte. Flinade Pattie. Justin la armen runt min midja och så gick vi.
- Vad händer idag? frågade jag.
-  bokar in oss på ett hotel, Intrevju, fotografering, singering och stylist grejs. Det är där du kommer in mest. Svarade Justin. Crewet log mot mig. jag fattade nada men det fick väl gå ändå. Först stack vi till ett hotel. fansen var helt galna! Några såg ut att vilja nörda mig. Jag satte händerna i fikorna och log mot de som log mot mig. Justin stannade och skrev några aoutografer. Då gick något snett. Stålstaketet som skulle hålla fansen ur vägen puttades ner. Vakterna var helt oförberred och kastade sig över gallren. Justin fick ett hårt slag på armen av staketet. Kenny var blixt snabb och skjutsade iväg Justin in till hotellet. Pattie tog min arm och sprang efter.
- Vad hände? Frågade hon. Hon hade stått en bit ifrån och inte sett något.
- staketet typ föll. Det smällde till Justin på armen men mer såg jag inte. Sa jag. Vi skyndade efter Justin. Han var röd på kinderna och det syntes att han hade ont.
- 1-10? Frågade Pattie.
- En jävla tjuga. Sa Justin samanbitet. Han fick dra av sig munkisen han hade på sig och visa armen. Den var väldigt röd och såg lite svullen ut.
- Vi cheekar in och så får ni två sätta er på rummet. Intrevjun är inte förens om två timmar och vi kan flytta den till hotellet. Tror du den är bruten Justin? Sa Pattie. Hon visste alltid vad man skulle göra.
- Ne... Sa Justin. Kenny följde oss till rummet. Justin satte sig på sängen. Jag satte mig bredvid. Kenny stängde dörren och gick.
- Hur är det? Frågade jag. Justin tittade på mig. Han såg fortfarande ut att ha ont men såg bättre ut ändå.
- As bra. Kom! Sa Justin och sträckte fram handen.
- Jag trodde du hade as ont? Sa jag förvirrat.
- ja,hehe. Om jag inte spelat lite så hade vi inte kunnat träffats förens kl 9 ikväll. Alltså träffas och prata på riktigt. Kom. Justin tog min hand och hoppade ut på brandstegen.
- Men din arm va ju svullen. Du hade jätte ont? Frågade jag. Lika förvirrad som föut.
- Att armen var röd var ganska självklart. Jag spände bara armen lite så den skulle se svullen ut. Att spela ledsen är inte så svårt. Sa Justin och började klättra neråt för brandstegen. Vi var på andra sidan huset, inga fans i sikte. När vi kom ner på marken tog han med mig till ett cykelställ. Han låste upp en cykel och bad mig hoppa upp på pakethållaren.
- Har du planerat detta eller? Frågade jag. Jag kunde inte låta bli att le, han var ju för söt!
- Bara lite. Sa Justin och cyklade iväg. New York var stort med massor av människor. Men Justin cyklade in på en väg, där var det helt folktomt. Vi fick cykla en ganska bra bit bort. Sen skulle vi upp på en brandstege igen, sen ner på andra sidan huset. Därifrån gick vi precis vid ett hörn satte han händerna framför ögonen på mig.
- Nu är vi framme. Viskade han i mitt öra. Han höll kvar händerna. Vi gick in någonstanns. Han tog bort händerna och vi stod i ett kålsvart rum med två dörrar. Justin öppnade den ena. Jag gick ut och så tod vi där. Det kändes helt magiskt. Vi stod på något som skulle kunna vara en balkong men Den var bara några decimeter från vatten ytan. På vattenbalkongen stod ett bord, dukat med en pizzakartong. Han drog ut stolen för mig och jag satte mig. Justin satte sig på andra sidan. Han öpnnade pizza kartongen och jag blev helt månlös.
- Justin... Sa jag i ett andetag och tittade på honom. Han log ett av sina leenden, de som bara han kunde...
- - -- - - -- - - -- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
Vad tror ni låg i pizza aktrongen?
Vad vill ni ska ligga där?
3 kommentarer för nästa!

Kapitel 20: Dance like no one is looking

Mamma hade lovat att bädda en extra säng till Smilla innan vi kom. Hahaha! Som om den skulle användas?
____________________________________________________________________________________________________
Justin: När vi kom hem rusade vi upp till mitt rum, eller jag rusade och Smilla försökte rusa men benen funkade inte som de skulle. Mamma hann inte säga något förens vi var uppe och då slapp man onödiga frågor. Smilla kastade sig i min säng och kände efter hur det var.
- omg! Justin! Den här sängen är ju värsta dubbel-dubbel-sängen! Sa Smilla. Jag skrattade
och lutade mig över henne. Våra läppar mötes igen och sen började Tungorna komma också. Jag vet inte hur länge vi strulade, allt stod liksom still. Jag lyfte upp henne. Fortfarande strulade vi. Jag höll henne på höften medan jag valde klädera att packa.
- Du vet att jag kan stå själv. Sa Smilla.
- Det behövde du inte. Sa jag och höll kvar henne. Snart hörde vi fotsteg i trappan. Smilla hoppade av och koncentrerade sig på vilka kepsar jag borde ta med, en bra bit bort från mig. *knack kanck*
- Hej ungar, vill ni ha något? Frågade mamma. Det va så typiskt föreldrar att fråga såna frågor, de sa nåt sånt bara för att få kolla läget.
- Lite godis och lite cola vore inte fel. Sa jag och log. Mamma log tbx och stängde dörren.
- Värst vad du sprang iväg. Skrattade jag och spelade sur. Smilla kom fram till mig och gav mig en puss. hon la armarna runt min hals och pussade mig en gång till.
- Bättre nu? frågade hon.
- Lite... Sa jag och försökte att fortsätta spela sur. Hon släppte inte taget om min hals utan höll kvar armarna där. Hon fick sträcka på sig för jag var lite längre än henne. Det var skönt att vara längst. Jag tog henne runt midjan och gav henne en kram. Styrde henne långstamt mot väggen och när hon kom dit kysste jag henne igen. Jag drog fingrarna genom hennes hår, det var lent som silke. Vi hörde fotsteg i trappan. Avbröt kyssen och började gå till gaderoben för kläder. Mamma knackade på dörren. Kom in med brickan med godis, cola och tre filmer.
- Jag tänkte att ni kanske ville se på film senare i kväll. Sa mamma sen gick hon.
- Tack. Sa Smilla och log mot henne. Mamma log tbx och stängde dörren. vi packade klart och satte på en film när klockan var runt 22. Vi myste i sängen. Vi hade bytt om till pyamas. Hon hade lånat en av mina tröjor igen.
- Mitt favoritplagg är dina tröjor. Viskade Smilla i mitt öra.
- Min favorit tandborste är din tunga. Viskade jag tbx. Hon gav mig en puss på kinden och lutade huvudet mot min axel. Filmen vi sett var en romantisk komedi som handlade väldigt mkt om mord.
- Regissören visste nog inte vad han ville göra. Skrattade jag. Efter det somnade vi.
Nästa dag!
Vi vaknade av att mobilen. Vi kollade klockan, 05.30. Om två timmar skulle vi åka till flyget. Efter det skulle turné busen hämta oss. Jag duschade och fixade håret. Sen behövde jag bara byta om. Smilla tog himla mycket tid på sig så vi kom inte ner förens 06.20. Mamma var redan klar och vi kände inte direkt någon stress så vi åt mycket. kl 07.00 packade vi in allt i bilen och åkte till flyget.
Smilla: Det var första gången i mitt liv som jag skulle flyga flygplan. Justin höll mig i handen när vi gick ut ur bilen. Papparazis var över allt. Justin skrev några aoutografer, log mot bilder men svarade inte på några frågor.
- Smilla! Hur känns det att vara ihop med Justin! Smilla le! Justin kommer Smilla med överallt?... Frågorna haglade över oss. Jag höll mig nära Justin och försökte att inte se rädd ut. På flyget somnade vi direkt. Kenny satt bakom oss och höll ögonen öppna för allt.
- Dags att gå av planet. Sa Kenny. Vi reste oss och gick. Turné bussen väntade utanför. Det var bara att hoppa in. Det var enormt i bussen. Först kom man in i något som var som vardagsrum och kök. Det fanns fina vita soffor, och en liten bänk som skulle vara köket. Vi skulle in med väskorna till Justinsrum. Vi gick genom hela busen. Först kom vi som sagt till vardags-kök-rumet. Sen kom vi till ett rum med två stora krypin. Det var bara sängar där men sjukt snyggt! När vi kom till Justinsrum trodde jag att jag skulle dö!
En gigantsik svart säng med en fortölj framför. En dusch, en stor TV och ja, allt!
Det snyggaste rumet jag sett i hela mitt liv. Justin började packa upp sina väskor. Han hade lådor under sängen som funkade som garderob. Jag stod fortfarande helt orörlig inför det jag såg.
- Hade du tänkt stå där hela dagen? Retades Justin. Det fick mig att vakna till verkligheten.
- Är detta din vardag!? Sa jag.
- Typ. Sa Justin. Han tog inte ögonen från sakerna han höll på med.
- Klarar du dig på en låda? frågade han. Han tittade upp och log mot mig.
- Så klart. Sa jag och började packa upp jag också. Vi trängdes runt sängen för att få mest plats att packa upp på. Justin knuffade till mig hela tiden på skoj. Jag knuffade tbx.
- Men det var som! Skrattade Justin och slängde upp mig på sängen. Stanna. Sa han strängt. Så klart på skoj. När han va klar så fick jag packa upp mitt.
- Vi har ledigt idag men imorgon ska vi upp klockan sex. Vad vill du göra? Frågade Justin.
- Va med idg. Sa jag och tittade upp. Han vände på mig. Han hade blivit något av en expert på att vända på mig. Jag la armarna om hans hals och han grepade min midja. Plötsligt hörde vi Dan spela gitarr där ute. Vi började dansa. Justin förde runt oss i bugg. Det var riktigt kul, vi var rätt bra. Han snurrade mig flera varv och gjorde massa annat. Det var gaska okej med plats så vi törnade inte i något.
- Vad gör ni där inne!? Ropade Dan.
- Buggar! ropade jag. Justin log busigt mot mig.
- Får man komma in? Retades Dan.
- Varför inte. Svarade jag. Dan började spela där innne och vi dansade. Justin svängde mig hit och dit. Min vita tunika svängde åt alla håll. Kenny kollade vad vi gjorde. Sen hämtade han Pattie, som i sin tur hämtade fimlkameran. Plötsligt rörde bussen på sog och jag föll bakåt. Justin hängde med men lyckades ta emot sig med händerna. Sen låg vi där på golvet och skrattatde.
Justin körde ut alla och så var vi för oss själva igen. Han lyfte upp mig på sängen och kastade en tröja till mig, hans tröja.
- Det är sent, dags att sova. Sa justin. Jag kollade på klockan. Den var bara tio men om vi skulle upp 6 imorgon behövde vi sova nu. Jag drog på mig tröjan och la mig udner täcket. Justin kom efter. JUstin somnade före mig. Han var så söt när han sov! Såg ut som en liten baby, min baby. Jag gav honom en puss på kinden och somnade några minuter efter det.
_______________________________________________________________________________________________
Nu är de ute ur Malibuo. Vad tror ni komme rhända i New York?
Vad vill ni kommer hända i New York?
3 kommentarer för nästa!

Kapitel 19: Hard work

Det va bara roligt för sen skulle han lära mig duggy. Det såg nog hel skum ut för han gick bakom mig och tog tag i mina händer och styrde dem, inte gick det bättre för det!
____________________________________________________________________________________________________
Justin: Mama Jan skakade hand med mig och sen Smilla. Sen började övningarna. Det va mest att hon ville höra hur jag lät efter veckan ledigt och sånt. Sen fick vi åka. Intrevjun handlade om oss båda så Smilla fick va med hela tiden. Det ver en kvinna runt 40 år som ställde massor av frågor. Hon jobbade för någon tjej tidning.
- Så Smilla, Hur känns det att vara ihop med en av världens mest berömda Tonårskändisar? Frågade kvinnan. Hon log hela tiden. Det va nästan lite läskigt, visa känslor kvinna!
- För mig är Justin som vilken snygging som helst, bara att han har massor av tjejer runt sig men det är ju helt okej.
- Hur gör ni för att få egen tid? Är det svårt? Frågade kvinnan.
- Det är inte så svårt. Man får ta de stunder man får. Svarade jag. Jag gav Smilla en puss på kinden. Hon log mot mig, sådär som bara hon kan, retligt och samtidigt kärleksfullt.
- Ni har setts på tivolin, och på stranden. Får ni egen tid då med?
- Vi har haft det ledigt från det mesta nu ett bra tag. Men i morgon åker vi till New York, då händer nog mer.
- Jasså? Följer Smilla med? Frågade Kvinnan.
- yup, Smilla följer med överallt. Svarade jag.
- Det går rykten om att ni bor ihop, är det sant? Frågade kvinnan.
- aa, Vi bor tsm i mitt sommar hus. Det är as bra! Man har alltid nån att tjafsa med. Skrattade Jag. Efter typ 100 såna frågor till var vi klara. Fyspasset var sist. Jag hade med mig en väska med tränningskläder i en väska i bilen. Det Smilla inte visste var att hon också skulle va med och träna.
Jag gav henne hennes kläder när vi skulle in.
- Ne! gnällde hon.
- Jopp! sa jag och skickade in henne på damernas. När hon kom ut hade hon på sig kläderna jag valt som träningskläder. Ett par gröna tygshorts och ett linne. Hon hade satt upp håret i tofs och såg allmänt het ut. Tränan såg henne och visslade till.
- Om det va Justin som valde de kläderna skulle det inte förvånna mig. Smilla rodnade tittade bort.
- aww! du fick henne att rodna! gullade jag. Sprang fram till Smilla hon tog med henne till mitten av gymmet, där trännarn väntade.
- Okej, dags att jobba Justin!
- Smilla är också med. Skrattade jag.
- Okej, Smi lla, när du är klar här kommer Justin få bära ut dig. Skrattade han och satte igång oss. Jag fick va på nån grej som man satt i en stol och skulle dra en pinne upp och ner som hade massa vikter bakom sig. Smilla satte sig vid ro maskinen. Efter 20 minuter fick vi byta. Jag vid romaskinen och Smilla satte sig och gjorde situps. Vi höll på så ett bra tag. Efter en timme var Smilla helt slut.
- Kom vi är klara. Sa jag och sträckte handen till Smilla. Hon tittade på mig och spelade död.
- Jag sover här i natt! gnällde hon. Jag tog upp henne och bärde iväg på henne.
- Haha! vad va det jag sa! skratatde trännarn.
När vi äntligen kom hem kastade vi oss i sängen.
- Vi måste packa också. suckade jag. Smilla nickade och reste sig upp. Hon började dra fram sina väskor och packade ner alla kläder. Senare skulle vi hem till mig. Mitt riktiga hem, där jag bodde egentligen och packa. Sen skulle vi sova där inatt. Mamma hade lovat att bädda en extra säng till Smilla innan vi kom. Hahaha! Som om den skulle användas?
- - - -- -- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -
Vad tror ni kommer hända i new york?

Kapitel 18: You know whats gona happend

De såg söta ut, tyvärr skulle den sötheten få ett hemskt slut om Justin inte skärpte sig...
___________________________________________________________________________________________________
Justin:
- Justin du vet att du inte kan hålla på så här. Du skriker, trännar inte och är allmänt okoncenterad. Bara för att en tjej dyker upp. Du måste se till att hålla fokus.
Klockan var 00.02 på natten. Smilla hade somnat och Kenny hade tagit ut mig till köket för att snacka allvar. Kenny hade rätt, jag hade tappat fokus sen jag mötte Smilla. Jag drog fingrarna genom håret, ville inte visa att jag visste vad som skulle hända om jag inte skärpte mig.
- Justin, om du inte skärper dig kommer det inte få va nåt Justin och Smilla. Vi fattar att tjejen är viktig för dig, men det finns miljoner av tjejer där ute som skulle kunna vara bättre för dig. Varför inte välja nån av dem?
Där gick Kenny över gränsen! Jag fatta att han sa så bara för att få mig att fatta men han måste veta var han skulle sluta prata. Jag reste mig upp och gick ut. Inte bara ut ur köket, ut. Ut ur huset, ut i skogen, ner till stranden. Jag satte mig på stenen jag suttit på för bara någon månad sen, när jag såg Smilla för första gången. Jag hörde någon komma bakom. Kenny. Jag vände inte på mig. tittade bara ut över vattnet. Kenny satte sig på stenen, men det var inte Kenny. Kenny luktade inte så gott. Jag vände på blicken. Smilla satt bredvid mig. Hon tittade också ut över vattnet.
- Det är fint här. Sa Smilla.
- mm... Sa jag. Jag ville inte prata för att prata är helt omöjligt om man bara vill skrika.
- Jag hörde. Sa Smilla. Hon tittade på mig. Hennes blå ögon passade perfekt med månljuset.
- Jag kommer inte göra som Kenny ville. Skulle aldrig göra det. Sa jag. Jag tittade fortfarande ut mot havet.
- Jag vet. Du är inte sån. Men om det skulle bli bättre för dig då skulle jag kunna vara sån. Sa Smilla. Jag tittade på henne. Hon hade tårar i ögonen. Jag ville inte att hon ksulle säga så. Om någon skulle få i henne att jag skulle må bättre utan henne, då skulle hon göra slut. För min skull. Jag kramade henne. Ville att hon skulle förstå utan ord vad jag kände. Hon kramade tbx.
- Skulle du göra det för dig själv? Frågade jag.
- Bara om jag skulle va självmordsbelägen. Sa Smilla. Jag kramade henne hårdare. Visste att hon menade allvar.
- Du vet vad man sa när man vå små, hoppar du hoppar jag?
- mm. Sa jag.
- Jag menade aldrig det när jag va liten. Men Justin, hoppar du hoppar jag. Hon tittade upp på mig.
- Om jag skulle ha dig skulle jag aldrig hoppa. Sa jag. Vi satt så. Pratade. När vi såg att månen höll på att gå ner.
tog jag mod till mig.
- I love you... Sa jag.
- I love you more... Svarade Smilla. Sen gick vi hem. Kenny väntade på oss i hallen. Han såg både arg och lättad ut.
. Den är fyra på morgonen. I övermorgon åker vi till New York och klockan tio idag ska du på dansrep, sen sen en snabb intrvju, Sångövning hos Mama Jan och Fyspass efter det. Bäst att ni sover nu. Jag kände mig chokad över allt som Justin behövde göra men Justin nickade och verkade tycka att det var vardagsmat. Vi gick och la oss och vaknade klockan nio. Bara 5 timmars sömn men det fick vi klara oss på.
Smilla:
- Vi ses i kväll. Sa jag när vi vaknade.
- Skojar du!? Du hänger med! Jag fattade att det inte var att käfta emot utan hängde med upp. Först var det dansrep. Fick mest sitta och titta på. Justin dansade as gulligt och latjade mest runt. En gång tog han med mig upp på scenen och började dansa något som nog skulle va tango. Jag var ingen dutig dansare så en hel del tår mosades, både mina och Justins.
- Så går det när man dansar men en 16 åring! skrattade Justin.
- Hey! Jag dansar bättre än dig! retades jag. Då tog Han med mig upp igen och startade värsta danskampen. Hans duggy var bäst men jag kunde nästan göra likadant. Det va bara roligt för sen skulle han lära mig duggy. Det såg nog hel skum ut för han gick bakom mig och tog tag i mina händer och styrde dem, inte gick det bättre för det!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Tycker det va lite av ett sådär, gulligt kapitel:)
vad vill ni ska hända hos Mama Jan?
2 kommentarer för nästa!

Kapitel 17: Kiss and tell

När Justin och idiot-blondinen kom till stället där man skulle kyssas gan tjejen honom världens sliskigaste kindpuss. Jag var super sur men smilade så gott jag kunde när vi kom till stället där man skulle pussas.
_______________________________________________________________________________________________

Smilla: På vägen hem fick vi sitta i baksätet så kunde Kenny köra. Jag var hemskt trött och somnade i Justins knä. När jag vaknade så var vi hemma. Justin bärde mig till sängen och bäddade ner mig.
- Är du vaken? Viskade han i mitt öra. Till och med när jag blundade kände jag hur söt han var.
- Mmm. gnydde jag och vände på mig för att va ansikte mot ansikte med honom.
- Ska jag ta fram din pyamas? fragade han. Konstigt att han frågade när han egentligen borde veta svaret.
- Ne, ta en av dina tröjor. Viskade jag och vände på mig. Han kastade en tröja på mig och jag drog den över allt annat. Den va som en klänning och luktade så mkt Justin att jag bara älskade att ha hans tröjor. han hjälpte mig knäppa upp BH:n under tröjan och sen stendäckade jag.
Jusitn: Hon somnade på direkten, jag låg ganska sömnlös.
Klockan ett på natten vaknade Smilla, jag vet inte varför men ja hon vaknade.
- Är du fortfarande vaken? viskade Smilla.
- Aa. Svarade jag. Jag tittade på Smilla. Pigga söta stora ögon med en vackert blå färg.
- Vill du dra till tivolit igen? Så kan VI åka kärlekstunneln. Frågade jag.
- Justin, den är ju ett på natten. Viskade Smilla.
- Ja, då kan vi ju dissa Kenny. Viskade jag. Jag hasade upp från sängen och bytte om från pyamas till valiga kläder. Smilla bytte också om. Vi smög förbi Kenny och hoppade ut genom badrumsfönstren. Jag var den av oss som kunde köra så jag hoppade in på förarplatsen och Smilla på platsen bredvid. Så åkte vi de där 5 milen till tivolit.
Tivolit skulle ha öppet hela natten så det va bara att välja en karussel. Vi började med bergochdalbanan igen. Sen fick vi syn på ponny-ridning.
- Vi sticker dit! Sa Justin och tog tag i min hand. Vi skyndade bort till hästarna och de som ägde dem. Justin hoppade glatt upp på hästen men på fel håll.
- Mä! Vad är det här för häst! Huvudet sitter ju på fel plats! Skojade Justin. Tjejen som ledde Justins häst smälte helt för Justins charm och ledde honom runt ett gammalt tält. Jag hoppade också upp, på rätt håll. Vi red och Justin försökte se helt balanserad ut på den stora pollen. När det var klart skynade vi oss att hoppa in i en båt till kärlekstunneln. När vi kommit in tittade jag på Justin. Han log mot mig. Han kom närmare och hans läppar nuddade mina. Jag kände hur hans tunga kom in i min mun igen. Vi strulade. När vi kom till stället där man skulle kyssas hade vi redan strulat så mkt att hans hand hade åkt bakom min nacke. När vi kom till slutet gav han mig en sista kyss. Vi tittade upp...
Kenny: Jag kände Justin för väl för att kunna sova den natten. Sen hörde jag steg. Jag låtsades sova, efter en minut hörde jag en bil strats och åka iväg. Jag reste mig upp och kollade in i deras sovrum, ingen där. Jag hoppade suckande in i min bil och körde på avstånd efter dem. När de kom till tivolit var det nästan första de gjorde var att hoppa in i en båt till kärlekstunneln. Jag gick runt och väntade på att deras båt skulle komma.
De forslades in av vattnet och ja, de kysstes än. Justin var den första som såg mig. Han skrattade och pekade på mig. Den stakar flickan blev helt livrädd när hon åg mig, hon var tillräckligt rädd för mig. Justin klev ur båten Smilla efter.De följde mig till Bilen. Vi tog varsin bil och åkte hem. Inann vi klev in i bilarna hörde jag hur de skrattade. Smilla hade hoppat upp på Justins rygg och red honom in till bilen. De såg söta ut, tyvärr skulle den sötheten få ett hemskt slut om Justin inte skärpte sig...

Kapitel 16: I hate blonds

När vi ätit visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Så vi bestämde oss för att dra på långtur till ett tivoli 5 mil bort.
_______________________________________________________________________________________________

Smilla: Justin körde efter en timmes biltur kom vi fram. Klockan var två så de flesta familjer hade kommit då. Massor av fans samlades runt Justin. Tur att Kenny var med. Jag höll mig nära honom och slapp bli iväg puttad. Justin hade folk runt sig hela dagen. Han borde få jätte ont i handen efter att ha skrivit alla de där auotograferna men han vekade bara glad att se alla som han aldrig träffat.
Vi åkte en bergochdalbana flera gånger om. Vi fick gå före i kön hela tiden så det va bara att åka. Vid lunch gick vi till mcdonalds och käka. Efter halva min hamburgare orkade inte jag mer utan lutade mig tillbaka och twittrade lite.
donken med världens finaste Justin och världens läskigaste livvakt"
- Ska du ha den där? Frågade Justin. Han pekade på hamburgaren. Han hade redan ätit upp hela sin meny och ville ändå ha min.
- Visst, jag är proppmät. Flinade jag. Justin himlade med ögonene och gav Kenny en blick som sa: Tjejer!...
Han tog min burgare och tryckte in den i munnen. Innan vi gick tog Justin upp sin telefon. Han skrattade lite och visade Kenny vad som fanns på skärmen.
- Kom vi drar. Sa Justin och reste sig. Vi drog till vattendelen av tivolit. Det fanns bara två såna karusseler, en där man bara åkte genom vattenfall och en där man åkte trampbåtar. Vi tog trampbåtarna. Justin och jag tog en, Kenny tog en annan.
- Lova att inte tugga på varann när jag inte är med! ropade Kenny när vi satte oss i båten. Vi skrattade och Justin tog min hand, Jag fick en känsla av att vi inte skulle kunna hålla det löftet. Vi trampade mot något som skulle kännas som om man åkte i ett träsk i Afrika. Vi trampade in i den lilla tunneln av platsblommor. Plötsligt slutade Justin trampa och vi åkte bara runt i cirklar.  Jag tittade på honom och han kramade min hand hårt. Han tittade på mig och hans hand åkte bakom mitt huvud. Han var så underbart vacker att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Justin visste tydligen det för han kysste mig. Sen kände jag hans tunga. Vi strulade. Det var vårt första strul. Precis när det blev som underbarast krängde båten till. Vi tittade bakåt och Kenny hade kört på vår båt.
- Vad sa jag!? Ropade Kenny från sin båt.
- Jasså? Du sa: Tugga inte på varann! Du sa inget om att inte tugga! Ropade Justin tillbaka. Kenny körde på oss igen och vi trampade så fort vi kunde iväg från honom. Det började mörkna när vi skulle ta vårt sista åk. När vi gick förbi kärlekstunneln.
- DENNA! Sa Justin. Han hoppade i en båt och klappade på platsen där någon annan skulle sitta. Jag gick mot båten men innan jag ens var i närheten av båten hade en annan tjej redan snott min plats. En ganska snygg blod tjej. Kenny hoppade ner i en båt och jag satte mig bredvid. Hela åkturen var jag sur. Det var meningen att jag och Justin skulle åka detta men ist hade nån blond idiot tagit min plats. När Justin och idiot-blondinen kom till stället där man skulle kyssas gan tjejen honom världens sliskigaste kindpuss. Jag var super sur men smilade så gott jag kunde när vi kom till stället där man skulle pussas.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
även detta är ett tråkigt kapitel. Men aa de måste komma så:)
2 kommentarer för nästa

Kapitel 15: Kenny

- Värst vad du hade abs då. Smilade Smilla när jag kom ut från toan. Jag hade bara en handduk runt höfterna så hon såg magen. Jag smällde till henne på rumpan på skämt.
- Den kommer du få för! Skrattade Smilla och stände dörren. Jag bytte om till ett par mysbyxor och en tröja.
_______________________________________________________________________________________________


Smilla: Jag duchade och sminkade mig. Sen gick jag ut i handduk. Mina resväskor stod precis utanför så det var bara att öppna dörren och sträcka sig efter väskan.
Justin: Jag bestämde mig för att busa lite med Smilla så jag flyttade på hennes resväskor och gömde de under sängen. Jag sprang och satte mig där väskorna skulle va och väntade. Det dröjde inte länge innna dörren öppnades och en hand sträcktes ut. Hon fick tag i mig tröja och tittade ut.
- Hey! Ge mig mina väskor! Jag behöver de kläderna. Hon släppte fortfarande inte min tröja.
- Vaddå för kläder? flinade jag.
- Du vet kläderna som låg i väskan som vi hämtade igår. Surade Smilla på skoj.
- Jasså? Jag slängde ut de till fansen... Svarade jag och försökte se helt allvarlig ut.
- ha ha ha, väldigt kul. Ge hit dem.
- Inte en chans! Sa jag och sprang iväg. Det fanns inte så många ställen att springa på så först sprang jag in till sovrummet. Jag hoppade upp på sängen och sprang över sängen. På vägen ner snubblade jag och ramlade. Smilla hoppade på mig och hamnade på min magen.
- Ha! jag fick dig! Ge mig mina kläder!
- Handuken ser ju så bra ut på dig. Skrattade jag. Trotts att det var ganska sant så var det på skämt, tjejen klädde i en handuk!!!! Hon log och sänkte huvudet en aning. Jag kysste henne. Jag tog upp handen och lät den stryka över hennes kind.
- *harkel* Vi tittade upp och såg Kenny.
- Tja Kenny! Sa jag och skrattade.
- Om ni nu måste äta upp varann så kan ni väl göra det med kläderna på. Skrattade Kenny. Smilla blev knallröd i ansiktet. Hon hasade upp på knä och såg väskan under sängen.
- MÄ! Gömde du den under sängen!? skrattade Smilla.
- Haha! Självklart! Smilla gick ut och in till Toan.
- Yo Kenny! Tvungen att hoppa fram från ingenstanns? Frågade jag och gav honom en snabb kram.
- Det va ju tur det! Hade jag inte gjort det hade du väl käkat upp den där bruden. Skrattade Kenny.
- Varför kom du? Frågade jag.
- Läste om er i tidningen, tänkte att jag kunde behövas. Trodde det skulle krylla av fans och papparatzzis här.
- Inte än, de var några stycken. Vi hade vattenkrig med dem så de stck efter ett tag. Vi gick och tog frukost. Smilla kom ut efter ett tag. Hon hade sminkat sig och hade på sig snygga kläder. Vi åt frukost och pratade. Jag och Kenny snackade mest, för Smilla visste inte så mkt om turnèr och sånt.
När vi ätit visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Så vi bestämde oss för att dra på långtur till ett tivoli 5 mil bort.
________________________________________________________________________________________________
Jätte trist kapitel! Jag vet! men två kommentarer och nästa kommer.
om ni vill se något speciellt nästa kapitel så säg till:)

innan nästa kapitel:)

Jag ville bara skriva här att det mesta jag skriver här är på hittat. Jag vet inte om JUstin Bieber har ett strandhus i Malibuo och sånt. Så ville bara på peka det att jag hittar på det mesta, Kenny har jag ju ingen anning om hur han är som person jag har bara valt att ha honom på ett sätt.
Så det va det ända jag tänkte säga+
I LIVE FOR U, JUSTIN!

kapitel 14: Watterwar!

- Jag kommer hem efter en vecka. Det är bara massa presssamtal i några städer. Jag vet! Du hänger med!
_______________________________________________________________________________________________
Smilla:
- Va! Justin det går inte! Jag vet ju inte ens var du ska, och jag kommer säkert bara sitta på hotellet hela tiden.
Justin himlade med ögonen och jag mig en puss. Det va gulligt trotts att det bara va för att få tyst på mig.
- Jag fixar det. Sa han lugnt och gick ut ur köket. En minut senare hörde jag honom prata i telefon.
Jag kollade i tidningen och tittade på bilder på oss. Jag tittade efter en sax och klipppte ut en bild på mig och Justin när vi seglade. Det var en fin bild. Justin stod upp och försökte fixa med seglen och jag satt och skrattade åt honom. Jag satte upp bilden på kylen och gjorde lite frukost. Justin gick förbi med mobilen tryckt mot örat. Han klackade i väggen och pekade på sig gjorde sedan peacemärket med händerna. Det betydde "me too" så jag plockade fram två tallrickar.
- Fixat! vi står för allt och du hänger med som stylist-assistent. Justin såg så nöjd ut att jag log jag också.
- Men jag vet ju inget om styling! Skrattade jag.
- Ä! Att välja vilken keps jag ska ha, och kanske vilka strumpor som passar ihop är nog inte så svårt. Justin hade blivit så glad att jag skulle med att jag inte kunde annat än att skratta.
- Och jag lämnar dig inte själv efter det som hände förra gången... Sa Justin och tittade ner i golvet. Jag gick till honom och gav honom en kram.
- Jag kommer aldrig lämna dig ensam, okej? Fortfarande var det bara Justin som pratade, jag kände att om jag skulle prata skulle jag bryta ihop. Vi kramades länge, sen bärde han mig till sängen och la sig på andra sidan.
- Detta är så det ska vara, Du och jag, sen så kan allt annat komma. Viskade jag. Vet inte varför jag viskade men det känndes bättre då.
Han gav en en kram och sen kände jag hur ögonen liksom bara föll ner.
Justin: Smilla somnade snabbt. Plötsligt hörde jag något utanför. Sen mer och mer och mer. Högre högre högre.
Smilla vaknade och tittade på mig.
- Vad är det? Frågade hon.
- Jag vet inte, Ligg kvar här så kollar jag. Jag gick ut till vardags rummet där även hallen var, Vid hallen fanns det ett stort fönster och där såg man inte mkt för massa skrikade tjejer stod ivägen för utsikten utanför. Så fort de såg mig skrek de så högt att Smilla kom ut tassade till hallen. Hon hoppade till när han såg alla fans.
- Jag har världens bästa ide! Sa Smilla och sprang in till badrummet. Jag sprang efter. I badrummet öppnade Smilla min "hemliga låda".
- Hur vet du om den där!? Frågade jag.
- Hahah! Jag trodde det var en smuttstvätt-korg och skulle slänga in din tröja där igår. Skrattade Smilla. I den hemliga lådan låg tre vatten pistoler, tre pack med vatten balonger och ett salgas rör som man sköt vatten ur. Smilla fyllde balonger i handfatet och jag fyllde vattenpistolerna i duchen. Efter några minuter var det helt fyllda. Vi tog satts och hoppade ut genom toafönstret. Det låg på andra sidan huset så ingen såg oss. Vi rundade hörnet av huset skrikades: VATTENKRIG!
Fansen blev helt galna. De grät, skrattade och sprang på samma gång. Alla blev dyngsura och när vattenbalongerna var slut och pistolerna också hämtade jag vatten slangen. Jag sprutade ner varenda person jag kunde och specialliserade sig såklart på Smilla. Efter ett tag Slutade vattenkriget och jag tog varje bild och skrev på allt jag skulle. Sen när fansen gått hem gick vi in.
- Då vet man hur du funkar. Skrattade Smilla.
- För att inte tala om dig! Skrattade jag. Jag shasade iväg Smilla från toan så jag kunde ta av mig alla våta kläder.
- Värst vad du hade abs då. Smilade Smilla när jag kom ut från toan. Jag hade bara en handduk runt höfterna så hon såg magen. Jag smällde till henne på rumpan på skämt.
- Den kommer du få för! Skrattade Smilla och stände dörren. Jag bytte om till ett par mysbyxor och en tröja.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _
Ett trist mellan kapitel. Lovar att bli mer aktiv här på bloggen nu:)

Kapitel 13: Justins girlfriend?

Justin: Smilla hade kastat sig i säng så fort vi klev in genom dörren. Hon hade knappt orkat ta av sig kläderna, vi orkade inte rota fram en pyamas till henne så hon fick låna en av mina tröjor. Nu sov hon. Jag mindes första natten hon sovit hos mig. hennes läppar hade plutat precis som nu och jag fick lust att kyssa dem. när hon rörde på sig så att läpparna riktades uppå kunde jag inte låta bli. Jag gav henne en mjuk puss. Hon rörde sig men vaknade inte. Denna gången var det inte bra, inte heller dåligt.
Nästa dag!
Silla hade inte vaknat när jag gjorde det. Jag kollade på klockan den var 06.00. Jag fattade inte att jag vaknat så tidigt men bestämde mig för att ta vara på stunden. Jag gick upp och gick ner till stranden. En morgonpigg tidningsgubbe hade satt upp sitt stånd och jag köpte en tidning.
- Kan jag få ta en bild? Frågade gubben.
- Visst! Sa jag och log så fint jag kunde mot kameran.
Jag tittade inte på tidningen förens jag kom hem till strandhuset och där stod det: Justins nya flickvän? En bild på mig och Smilla på stranden. Jag öpnnade sidan där det skulle stå nåt om mig och Smilla. Massa bilder på oss, några snygga skarpa men de flesta såg ut att vara tagna av vanliga mobiler. En bild när jag hoppade in i ambulensen, en bild när vi seglade, en bild med oss på stranden och en bild med oss utanför sjukhuset.
Justin Bieber har snynts ihop med en flicka under en väldigt lång tid nu. De umgås nästan varje dag han är här i malibuo och de syns tillsammans mer och mer. Är detta Justins nya flickvän.m.m. Jag hörde steg och Smilla tittade ut bakom väggen.
- Är du redan uppe? Sa jag förvånat.
- Hahha! nej jag känner mig lite som en zoomie, men vaknade och du låg inte och tog upp så himla mkt plats som du brukar så jag gick upp för att se var du var. Hon tittade sömnigt på mig. Är det där tidningen?
- mm...
- Du läser ju inte tidningen! hahah det är ju ett under att du läser dina egna låtar! Skrattade hon. Jag fick lust att doppa mackan i hennes ansikte men tror inte hennes humör skulle palla det.
- Tur att jag gör det! Det står om dig och mig, kolla. Jag höll upp tidningen och lät henne läsa allt som skrivits om oss.
- Nu har världen fått veta alltså?
- Tydligen. Är det okej? Frågade jag, jag kunde ju bara säga att vi va kompisar inför pressen, de skulle tro mig.
- Ne, det är okej. Nu kan vi ju kramas utan att behöva gömma oss. Sa Smilla och rodnade lite.
- Kom då! Sa jag och sträckte fram händerna. Jag reste mig och och hon kramade mig. Sen kysstes vi. Det var mysigt, att inte behöva gömma sig.
- Du vet väl att jag åker iväg om tre dagar igen va? Frågade jag. Det va lika bra att säga det på en gång.
- ne. Svarade Smilla. Hon såg ledsen ut men försökte att dölja det. När kommer du tillbaka?
- Jag kommer hem efter en vecka. Det är bara massa presssamtal i några städer. Jag vet! Du hänger med!