Chapter 17: breakup to makeup

Jag var snabbt vid hennes sida och stötte upp henne för att hon inte skulle falla. Jag lade min hand på hennes höft så jag kunde stötta upp henne ordentligt och log stöttande mot henne. HOn la armen om mina axlar och besvarade leendet. Som om det inte varit nog med drama de senaste dagarna. Vem dyker inte upp i dörren? Jo, Selena...

Ashley fattade att Selena skulle få ett utbrott om hon inte reagerade och lutade sig snabbt ifrån mig. Jag blev rädd att hon skulle falla till golvet och slå i huvudet igen. Men hon fick tag i väggen och lyckades stödja sig på den. Selena såg däremot inte lika lugn ut som Ashley. Det såg ut som om hon gärna slått till Ashley. Jag ville inte ha henne skrikande på mig på hotellet igen. Det var bara för jobbigt. Vi bråkade dag som natt och sällan kunde vi hålla sams. Jag gick fram till henne och sträckte fram en hand. Som om hon var en aggresiv hund.
- Selena, snälla lugna dig. Det händer inget här. Lovade jag och tittade bedjande på henne. Om hon skulle få ett utbrott visste jag verkligen inte vad jag skulle göra. Varken jag eller Ashley ville nog se det. Eller höra vad hon hade att säga för den delen.
- Inget händer!? Du lägger handen om tjejen du dissade mig för? Justin jag trodde dig när du sa att det hände en olycka men detta ä ju bara löjligt. Och vad gör hon såhär tidigt på morgonen? Hon sov väl inte hos dig va? Eller sova kanske är fel ord. Jag menar hon håller väl... Mer han hon inte innan jag inte orkade höra mer. Visst hon kunde gnälla på mig. Att glömma Selena var hemskt men jag kunde inte hjälpa att Ashley skadade sig. På samma sätt nu, vad skulle jag gjort? Bara låtit henne falla?
- Selena lägg av. Hon trodde det var frukost här för det var det igår. Jag hade armen om henne för att hon var nära att ramla och du vet vad som hände igår. Fräste jag trött till henne.
- Du verkar ha svar på allt Justin. Men hur vet jag att det inte bara är lönger? Snäste hon tillbaka. Jag suckade och drog handen genom håret.
- För att vi är ihop och du borde lita på mig? Sa jag och väntade på ett svar. Nu var vi igång igen. Samma visa. Hon ville ha "respekt", eller mig isolerad från all kvinligkontakt som inte var hennes och jag ville ha tillit.
- Men vi bråkar ju bara hela tiden!? Inte konstigt att du kanske vill ha någpn annan. Fräste hon. Jag suckade och slog näven i väggen.
- Inte är det mitt fel att vi bråkar iallafall och jag är inte otrogen! Röt jag. Hon ryggade skrämt tillbaka och en tår rann längst hennes kind.
- Då blir du nog glad när du hör detta... Det är slut Justin! Skrek hon och rusade till sitt rum.
Jag hatade när hon grät. Det kändes som om allt var mit fel och att jag verkligen skadat henne. så jag sprang efter henne.
Hon öppnade dörren till sitt rum och kastade det efter sig för att få den att hårt slå igen. Men min fot hann före och tryckte sig mellan. Jag drog snabbt upp dörren, beredd på att hon skulle rusa för att stänga den. Men hon hade gått till soffan och låg och grät med kudden tryckt mot ansiktet. 
- Sel, gör inte såhär. Mumlade jag och satte mig bredvid henne.
- Gå Justin. Det blir alltid såhär. snyftade hon och tittade på mig. Jag torkade bort en av henne tårar. men det kom bara fler.
- Jag vet. Men par måste bråka. Annars blir inget löst. Alla par har sina upp och ner gångar men de löser sig alltid. Mumlade jag och koncentrerade mig på att torka hennes tårar och lägga hennes hår bakom örat.
- Justin jag älskar dig. Men vi kan inte hålla på såhär. Snyftade hon. Jag nickade och närmade mig henne och pussade henne på kinden.
- Jag vet. Men Ashley är bara en vän. Konstaterade jag och hoppades på att hon skulle lyssna. Hon nickade efter ett tag.
- Lovar du? Viskade hon. Såhär blev det dock alltid. vi bråkade. Jag sprang efter. Vi lovade och sen hände något och det blev bråk. Idag kanske det blev makeup-sex och imorgon kommer hon klaga över att jag bara utnyttjar henne. 
- Jag lovar. Log jag och kysste henne. Hennes händer åkte upp till min nacke och drog i topparna av mitt hår. Men de där fjärilarna man känner för någon man älskar. De var borta. Nu gjorde vi bara det som vi alltid gjorde. En rutin så upprepad att jag kunde den i sömnen....

Hoppas ni gillar kapitlet. 
 

Chapter 16: Nice couple

Jag orkade inte tänka mer utan bestämde mig för att försöka sova. Klockan var mycket och imorgon skulle jag ha en till konsär innan vi sedan åkte dagen efter. Jag gick in i mitt sovrum och tog av mig kläderna innan jag la mig i sängen. Tröttheten tygnde min skalle och så fort jag lade ner huvudet på kudden somnade jag.

Alfredos Perspektiv:
Jag trodde inte en sekund på det där tramset om att Justin och Selena var perfekta för varandra längre. Jag var väldigt bra vän med dem båda men Selena gick ju bara över styr! Hon behandlade Justin som en... Jag vet inte vad, och lät honom inte ha vänner. Ashley där emot verkade lugna Justin. Han blev så harmonisk med henne och de liksom spelade på samma strängar och hade blivit väldigt goda vänner. Jag tvekade inte på att det skulle kunna bli något mellan dem, om det nu inte varit för att deras liv kom emellan. Ashley behövde någon som var där för henne 24 timmar om dygnet, någon som kunde rädda henne när hon mådde dåligt eller var sugen på alcohol. Justin kunde inte, hur mycket han än ville, vara den killen. Han var på turné och hann inte svara henne hela tiden. Det var synd, de hade blivit ett väldigt fint par...
 Jag ville gärna lära känna Ashley mer än vad jag redan gjorde. Men hur visste jag inte. Hur hon och Justin kommit så nära så snabbt måste vara något slags mirakel för någon annan i crewet har inte fått dela vänskap med henne. Pattie och hon var väl ganska bra vänner men Justin var nog den som verkligen tytt sig till. Detta gjorde hela Selena grejen värre och jag, precis som alla andra förstod att detta bara skulle sluta på ett sätt. Katastrof...
 
Justins perspektiv:
Jag vaknade utav alarmet som skrek ut en hög singal och tvingade mig att gå upp ur sängen. Idag hade jag inte så mycket koll på vad jag skulle göra. Vilket betydde att jag inte hade något stort att minnas under dagen. Om jag hade det skulle jag komma på det under frukosten. Jag tog mig till min resväska och drog fram kläder för dagen. Jag tog en vit tröja, skorta över det och ett par vanliga jeans. Idag kände jag inte för att ha på mig något som stack ut ur mängden.
Klockan nio knackade det på dörren och jag rynkade pannan. Hade vi något planerat idag på morgonen? Nej, vi skulle äta lunch klockan 1 och gå igenom vad vi skulle göra under dagen. Jag gick mot dörren och öpnnade, rädd att det skulle vara en papparatzi eller något. Men tack och lov så var det bara Ashley.
- Hej. Log hon trött. Jag skrattade inombords. Denna tjejen var så knäpp. Det syntes tydligt att hon var helt slut, varför kom hon så tidigt?
- Hej, vad gör du här? Log jag. Hon tittade oförstående på mig.
- Det är la frukost hos dig klockan nio? Sa hon och rynkade pannan. Då klickade det till och jag fattade att hon trodde vi åt frukost hos mig varje morgon.
- Haha, nej det gjorde vi bara igår. Men det va bra att du kom för det är trist att äta själv. Log jag och släppte in henne. Hon gick in och lutade sig mot väggen. Så mindes jag att det måste vart jobbigt för henne att ta sig hit eftersom hennes huvud måste snurrat en del. Jag var snabbt vid hennes sida och stötte upp henne för att hon inte skulle falla. Jag lade min hand på hennes höft så jag kunde stötta upp henne ordentligt och log stöttande mot henne. HOn la armen om mina axlar och besvarade leendet. Som om det inte varit nog med drama de senaste dagarna. Vem dyker inte upp i dörren? Jo, Selena...

Hur ska Justin lösa detta tycker ni? Ideer?
Kommentera babes! <3