Chapter 1: Fuck school

Jag vaknade med huvudvärken bultande i huvudet. Fuck, varför drack jag så mycket på en söndag? Jag tittade på klockan för att se att den stog på 10.34. Jag missade första lektionen, men det var ändå bara bild. Tänkte jag och drog mig ur sängen. Morgonar var som förberedelser innan ett skådespel, man måste ta sin tid och göra sitt bästa. Inte för att jag tyckte att mitt liv var ett skådespel, haha, nej, något emo var jag inte. Jag älskade mitt liv. Fester, killar, sex och fester! Allt var fucking underbart! Trotts det att den där jävla kärringen jag var tvungen att dela hus med alltid klagade, så älskade jag den jag blivit. Jag gick till min spegel för att kolla hur jag såg ut. Mitt hår var ruffisigt, ansiktet trött och ögonen smått röda. Jag hatade tanken på hur mycket smink jag skulle behöva ha idag för att täcka den hemska baksämllen som snart skulle anlända, det jag hade nu var bara lugnet före stormen. Jag gick ner i bara shorts och BH för att hämta mina bakistabletter och tre alvedon. Det där med att man bara fick ta max två va ett sånt jävla barn recept, mitt huvud klarade det. 
 
 Jag gick mot busshållsplatsen som låg ca 300 meter från mitt hus för att vänta på nästa inkommande buss. Efter en kvart kom den och jag klev på. på bussen fanns ingen jag kände, bara massa irriterande tanter och gubbar som tittade misstänksamt på mig. En gubbe kände jag faktiskt igen. Jag och tre kompisar hade klättrat in till hans trädgård en gång och snott all hans öl. Han hade sett oss och kommit ut rusandes. Men vi hann iväg. Jag log mot tanken när jag mindes vilken hemma fest vi haft efter det. trött satte jag mig på en ensam plats och väntade på att bussen skulle komma fram. 
- Nästa Medelskolan. Ropade högtalarna ut. Jag klagade inombords på vad skolan hette. Alla kallade det för diskmedelsskolan och jag skulle så döda den idioten som gav skolan namnet. 
Jag kom in till mitt skåp och la in de grejer jag hade med mig innan jag messade Julia och frågade vilken lektionen vi hade nu. " Matte, 424" fick jag som svar. Jag stönade högt över att jag skulle behöva gå upp till fjärde våningen för den jävla lektionen. Jag sökte upp schemat på nätet och såg att det bara var 40 minuter kvar, ingen ide att gå dit och få skäll, tänkte jag och slog igen mitt skåp. 
Istället för matten gick jag till cateterian och snackade med folket där istället. 
- Hej Adam! Log jag och satte mig på caf'edisken. Adam var en väldigt snygg åttondeklassare som ibland gick på fester när han orkade ( eller fick för mamma, en teori jag trodde mer på). 
- Hej Ashley, händer? Log han och satte sig bredvid mig. Jag log ett flörtigt leende i hopp om att jag kanske skulle kunna flörta till mig en gratis macka som frukost.
- Inte så bra faktiskt, missade frukosten när jag vaknade imorse, känns lite surt. Sa jag och försökte se lidande ut. Han skrattade bara åt mig och hämtade en macka.
- Försök inte ens, jag vet att du bluffar. Log han och kastade mackan till mig. Jag fångade den lätt och började öppna platsen den var paketerad med.
- Inte alls, jag gillar ju dig på riktigt. Jag tror på vårt förhållande ihop och vet att vi kan klara det. Du och jag mot världen Adam. Skämtade jag och åt lite av macka. Aldrig att jag skulle ha en kille, aldrig mer igen. I åttan var jag så himla kär i en kille, som bara dissade mig, efter det lovade jag mig själv, no more love. 
- Ashley More parla dig till lektionen med en gång! Hur många gånger har jag sagt åt dig att låta bli med skolket!? Ropade mig mentor till mig. Jag suckade och lämnade Adam för att gå till matten.
- Detta blir samtal hem. Det vet du. Sa Min mentor strängt. Jag skrattade inombords, han visste, precis som alla andra lärare på denna skolan, att det inte spelade mig någon roll. Kvarsittning, rektorsamtal, socialsamtal och samtal hem. Skolan hade provat allt, det var lönlöst. Ded hade en gång gett mig en extra lärare, men jag hade kastat en tiger raket på henne när hon skällde på mig och då slutade hon. I rädsla för att skada någon annan hade mamma sagt nej till annan extra hjälp.
- Okej. Sa jag trött och gick in till matten utan några grejer. Hela klassen tystnade när jag klev in.
- Vi har hittat rymlingen. Skämtade men mentor till matte läraren. hon skrattade åt det torra skämtet innn hon sa åt mig att sätta mig på min plats. Jag satte mig trött längst bort i hörnet där jag blivit placerad som straff för att jag snackade så mycket på lektionerna.
 
Väl hemma drog jag av mig skorna och gick in i köket där mamma satt med en telefon tryckt mot örat. Det var inte så att jag hatade mamma. Tvärt om, jag älskade henne, men hon blev bara för mycket ibland.
- Bra, då kommer hon med flyget om två dagar. Jätte bra, tack kära du. Hejdå.
- Vem ska vart? Frågade jag nyfiket.
- Du. Du ska flyga till Los angeles för att bo hos min kusin i några veckor. 

Hoppas ni gillar det första kapitlet, det har inte riktigt kommit igång än utan detta är mer en presentation om vem hon är. Ska lägga ut nästa kapitel så snart det är klart. 
Och förlåt för att det inte kom så många bilder men hittade inga passande
puss från mig <3

No more heartbreaks

No more heartbreaks handlar om 15 åriga Ashley More och 18 åriga Justin Bieber. Ashley har helt tröttnat på skolan och allt vad ansvar innebär. Hon har precis börjar nian och allt har verkligen dalat ner. Inte ens en hel termin in i skolåret har Ashley skolat allt för mycket och riskerar att få underkänt i alla ämnen. När hennes mamma försöker sitta ner och prata springer Ashley iväg och kommer inte tillbaka förens långt in på natten och sover bort nästa dag. Inget straff eller ens det ny instalerade alarmet kan hålla Ashley inne. Ännu ett bevis på att Ashley var ett smart barn som ödslade sin tid på fel saker. När hennes mamma lyckas få kontakt med den personen som hon tycker kan vara den ända utvägen innan vårdanstalt är sista alternativet.
 
Justin hade percis fyllt 18 år och levde det liv många drömde om. Han var bara arton år men kunde göra saker många bara kunde drömma om i sina vildaste fantasier. Justins pengar blev bara mer och mer, precis som hans vänner blev mer och mer erfarna om vad den rika världen hade att erbjuda. Tjejer, fester, alcohol och droger, allt var runt om honom. Bara väntade på rätt tillfälle att få komma in i hans tillvaro. Men Justin känner sig lugn trotts allt. Han har ett förhållande med världens finaste tjej och en stöttande famlij. Vad kan gå fel?
Just när allt är precis så för Justin, kommer en annan tjej in i Justins liv. Allt blir förändrat och allt som Justin en gång såg så självklart, blir med ens väldigt mer komplicerat. 
 

Börjar om på nytt

Förlåt för att jag slutade skriva sådär mitt i novellen. Men jag tappade intresset helt och orkade inte. Men har ett ta nu tänkt på om jag skulle fortsätta och aa, nu gör jag det igen. Väntar mig inte att jag ska få massa kommentarer eller så, och kapitlen kommer upp så fort jag skrivit klart dem. Hoppas ni kan förlåta mig för att jag bara sket i novellen och vill läsa den jag håller på med nu. Den kommer upp ikväll eller imorgon ( vill att det första kapitlet ska bli bra). Men nu ska jag börjar skriva puss :*