No more heartbreaks

No more heartbreaks handlar om 15 åriga Ashley More och 18 åriga Justin Bieber. Ashley har helt tröttnat på skolan och allt vad ansvar innebär. Hon har precis börjar nian och allt har verkligen dalat ner. Inte ens en hel termin in i skolåret har Ashley skolat allt för mycket och riskerar att få underkänt i alla ämnen. När hennes mamma försöker sitta ner och prata springer Ashley iväg och kommer inte tillbaka förens långt in på natten och sover bort nästa dag. Inget straff eller ens det ny instalerade alarmet kan hålla Ashley inne. Ännu ett bevis på att Ashley var ett smart barn som ödslade sin tid på fel saker. När hennes mamma lyckas få kontakt med den personen som hon tycker kan vara den ända utvägen innan vårdanstalt är sista alternativet.
 
Justin hade percis fyllt 18 år och levde det liv många drömde om. Han var bara arton år men kunde göra saker många bara kunde drömma om i sina vildaste fantasier. Justins pengar blev bara mer och mer, precis som hans vänner blev mer och mer erfarna om vad den rika världen hade att erbjuda. Tjejer, fester, alcohol och droger, allt var runt om honom. Bara väntade på rätt tillfälle att få komma in i hans tillvaro. Men Justin känner sig lugn trotts allt. Han har ett förhållande med världens finaste tjej och en stöttande famlij. Vad kan gå fel?
Just när allt är precis så för Justin, kommer en annan tjej in i Justins liv. Allt blir förändrat och allt som Justin en gång såg så självklart, blir med ens väldigt mer komplicerat. 
 

Kommentarer
Postat av: R

När kommer fösta kapitlet?:)

2013-02-28 @ 19:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback