Chapter 39: Hate when you look at other boys

- Letar du efter den här? Hörde jag en välkänd röst bakom mig. Liam? Jag vände mig om för att möta Liams blick. Han höll i Patties väska och dinglade retsamt med den i handen. Jag tjöt lyckligt till och kastade mig om halsen på honom.
- Tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack! Sa jag och tog väskan. Han skrattade och log flörtigt mot mig.
- Kan man få en kram som tack? Log han. Han tog ett steg framåt.
Han trodde väl att det skulle se sexigt ut eller bara lekfullt hotsamt ut men jag kände till de knepen. Jag suckade lite på skämt och gav honom en kram.

Hela crewet hade fått åka med till köpcentret när jag klantat mig ordentligt och rivit upp mina skor. Det hade legat ett sönderklippt nät vid trottoaren där man gick för att komma till dansstudion. Vi skulle ha ett sent tränningspass innan dagen var slut. Jag hade sett fram emot att få slut på passet så jag kunde åka hem till Abby, så hade jag rivit sönder skorna. Köpcenteret hade legat 200 meter bort så vi gick snabbt dit för att köpa nya skor. När vi gick förbi en utav tjej-affärerna hade Liam, som följt med Alfredo till passet, fått syn på mamma och Abby. Vi skyndade in för att överraska dem men Liam var före alla och först fram. Jag hatade att se att Abby ens kramade andra killar. När hon flög i armarna på Liam. Jag hoppades verkligen på att hon inte gillade honom på det sättet som hon sa att hon gillade mig. Jag hatade att ens se henne prata med en annan kille, at se henne krama en annan var rena tortyren. Hon såg mig inte ens. Plötsligt lade någon en varm hand på min axel. Jag vände mig om och såg mamma i ögonen.
- Är du okej gubben? Frågade hon lågt.
- Ja. Sa jag trött och tittade ner i marken innan jag  vände mig om för att se Abby komma mot mig med samma fina leende som hon bara hade mot mig. Men så såg hon alla runt omkring mig och drog genst ner mungiporna och ställde sig diskret bakom mig bredvid mamma. Fuck, jag hade verkligen velat ha en kram just nu...
Jag hatade att jag knappt fick röra Justin när folk var runt oss. Men så var det. Det var antagligen det eller massa hat från hans fans. Istället studerade jag förskiktigt honom genom att i smyfg kolla på honom. Hans hår låg lika fint som vanligt. Han hade på sig en vit T-shirt med en silvrig kedja runt halsen. Hans svarta byxor hade lika mycket häng som vanligt men hans skor var trasiga. Väldigt trasiga.
- Vad har hänt med dina skor? Frågade jag och mötte Justins vackra ögon. Han skrattade för sig själv och skakade på huvudet.
- Klantade mig lite med en staket. Men häng på och köp nya. Log han. Jag tittade på Pattie som nickade och så följde vi med dem till närmaste skoaffär. Justin tittade runt omkring i affären. Jag övergav snabbt gruppen när jag såg en hylla med jeffrey campbell skor. Jag tittade på alla sorter som fanns. Sarta med pärlor, rosa med brun sula. Det fanns nästan för många sorter. Jag fastnade för ett par blå i skin och tog på dem. Sedan gick jag runt i de höga skorna bort till resten av crewet.
- Men titta vem som har växt. Retades Dan. Alla vände sig om för att tittade på mig och skorna. Jag lät blicken glida över alla när jag mötte Justins blick igen. Han log stort mot mig och nickade gillade.
- Visst är de fina? Sa jag till crewet och gick lite i dem men jag såg i ögonvrån att Justin tittade på allt annat än skorna. 

FÖLÅT FÖR JÄTTE KORT KAPITEL SAMT JÄTTE LÅNG VÄNTAN
MEN HOPPAS NI HÅLLER ER KVAR
KOMMENTERA! :D
 

Kommentarer
Postat av: emeliebieber

gör längre kapitel
Mera! :D

2012-10-21 @ 19:45:55
Postat av: Emelie

Jätte bra!! <3
Mer :D

2012-10-21 @ 20:26:00
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Anonym

Bra!! Mera!!!:)

2012-10-21 @ 20:46:47
Postat av: Anonym

mer! :)

2012-10-21 @ 21:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback